sağol canım:)inanırmısın sabah kahvaltısı dahi yapmadım su bile içmedim sanki dün gece sahura kalkmışım gibi düşünün gidip bugünki ilk lokmamı yiyeyim ama tıka basa tok gibiyimzorlada olsa bişeyler yemeliyim başım için hap içmem lazım
bekar bekara kafa dağıtcaz olm ne işin var senin barda diskoda efenime söylim pavyonda -tatlicadiarzu-
kız asmira yolun düşerse beklerim ege kıyılarına :smiley-cool:
o bar senin bu disko benim efenime söylim şu karakol senin gezer dururuz zemuszemus
ne dert kalır sende ne tasa :icecream:
kız sinemaya neyin gitsene, benim herif götürmii anam boşa masrafmış kaydirigubbakcemile3 önceden herüfümü falan dinlemezdim ben sinemaya gidiyom arkadaşımla der giderdim ama şimdik sıpacanla o da imkansız, bak buzdevri 3 gelmiş galiba, yanlış bakmadıysam, sabah uyku sersemi baktıydım da kaydirigubbakcemile3benim yerime bi gidip izlesene, soğna bana anlatırsın kaydirigubbakcemile2bu yaşıma kadar adam akıllı eğlenmedim dersem inanırmısın?33 yaşındayım Ankarada nereye takılırsına vercek bir cvbım yok...şaka gibi gelcek ama evet:1rolleyes:
:dilcikar: hevesimi kursağımda bıraktın iyi ama hatırlatırım sizinde başınız bağlandı :mymeka:
Bunu yapacak kişi buraya bunu yazmaz daha yeni üye
neden çoğu gelen her yeni üyenin % 40 ı böyle
ülen bambino gurbik evlilerlen takılmıyo kanımca, gel berba takılalım ule, ben saa pamukkaleyi gezdirim, sora pul koleksiyonumu neyin de göstertirim :roflol:
asmiracım ciddiyim valla :smiley-cool:
yolun düşerse bu taraflara burda da bi arkadaşın, dostun, kardeşin var unutma olur mu opuyorumnanaktan
evet öle.. :umursamaz: geliyorum ibolya bekle beni pamukkale.... :teytey:
SIZ ESKI UYESINIZ DIYE HERSEYIN EN DOGRUSUNU MU BILIYOSUNUZ EGER OYLEYSE BILELIM "BILELIM DE YORUM YAPALIM-ACALIM" ONDAN SONRA YALANCILIKLA ITHAM EDILMEYELIMlmaz: SIZ HER KONUYA BOYLE YAKLASIYOSANIZ COK YANLIS BULUYORUM GERCEKTEN... :1no2:
bende arkadaşlarıma katılıyorum...
hayat hepimizi sınar, farklı farklı imtihanlardan geçeriz...
yaşamakla ölmek arasında o ince çizgide varoluruz kimi zaman...
iki seceneğin var...
ya ölmeyi tercih edeceksin, ya yaşamayı...
ilk olarak yaşamayı tercih ediyorum diye başla...
geriye dönme şansın yok...ama güzel şeyler düşleyerek bugünü yaşamaya başlayabilirsin...
hem geçmiş küldür, üfle gitsin...
babana olan kızgınlığının sebebini bilmiyorum... ama onu öyle kabul etmekten başka çaren yok...
herşey yoluna girer... işinde olur... eşinde olur... bebeğinde olur...
geçmişinle uğraşmayı bıraktığında...
şimdi ayağa kalkma zamanı...
hayatta en çok değeri kendine vereceksin ilk kuralın bu olsun...
kimse senden önce gelmeyecek...
lütfen kendin için bir adım at...
iyi şeyler dile...
bir şey de yokluğunla kimseyi cezalandıramazsın ama gerçekten yaşamayı seçtiğinde mutluluğunla insanlara çok şey öğretebilirsin..
ben her zaman kendimden önce herkes diyen bir kişiliğim çoookkk oldu kendimi mutsuz edecek konuda tercihim hep başkalarından yana oldu.Hata değil mi byük hata...üniversitede çok acısını çektim ama akıllanmadım hala...
bıraz daha ıyı gördum seni tatlım, başta cok korkuttun. acılara karşı ısyan etmek onları sadece körukler, yaş ıtıbarı ıle sen benden buyuksun ama bır kardeş olarak dertleşeceksek, acı ceken acının içinden geçen ınsanlar ılerıde daha mutlu,daha güçlü, daha relax oluyor. herkesın bir acısı vardır ıçınde emınım kı sen de bunu aşacaksın. konuşmaların çok mantıklı tek bır hatan var kendıne bır şans tanımıyorsun kendıne acıyorsun, bunu asla yapmamalısın. ben başaracagım dersen olur. onemlı olan bır hareket bır adım. iş bulma konusuna saplanma, ne evlı barklı ev gecındıren ınsanlar işsiz suan da. bıraz kendıni motıve et bak her sıkıntının bır sabahı vardır, guneş isyan etmesen mutlaka doğacaktır.
tamam artık...
bırak geçmişi...
bugünden itibaren başka biri olmaya karar ver...
yargılama kendini...
o zaman öyleydi şimdi böyle...
bitti...
son ver ızdırabına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?