• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Inançlarım yerle bir oluyor...beynim intiharı meşru kılıyor...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Herkese sonsuz tşkler ilginiz için neden değiştirdim.Çünkü şimdi daha iyiyim ve o anki buhranla yazılan o yazıyı bende görmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
:uhm: ne oldu canım?..sakin kafayla düşünecek olursan bu düşüncelerin sadece depresyondan ileri geldiğini ve mantık çerçevelerinde olmadığını anlardın...lütfen iman kuvvetinin yenik düşmesine izin verme...ne olduğunu anlatır mısın....

beynın sana oyunlar oynamasın, kendı canına kıyan cehennemden hiç çıkamayacak.ya bu dunyada cehennemı yaşa ya sonsuza kadar cehennemı yaşa. detayları anlatırsan belkı bı yardımımızdokunur.

ve ben çok korkuyorum meşru gördüğüm şeyi bir anda gerçekleştirmekten bu zamana kadar ahiret korkum engeldi affı olmadığı için ama bugün öyle bir an olduki içiver hapları zor olmayacak dedi içimden bir ses ve huzur hissettim sonucunda Rabbim bana yardım etttt[/SIZE]senağlamasenağlamasenağlama

nasıl yani,hapları içtin mi sen şimdi..:1shok::1shok:

şimdi ağlıyorum ve kötüyüm uzun yılların birikimi mutsuzluğuma tek sebep benim kendimi toparlayınca paylaşacağım

arkadaşım lütfen cevap yaz içtinmiiii :1shok:

ve ben çok korkuyorum meşru gördüğüm şeyi bir anda gerçekleştirmekten bu zamana kadar ahiret korkum engeldi affı olmadığı için ama bugün öyle bir an olduki içiver hapları zor olmayacak dedi içimden bir ses ve huzur hissettim sonucunda Rabbim bana yardım ettttsenağlamasenağlamasenağlama
içtin mi hapları?
umarım bu bi şakadır....
bak hayatım
mevlam kimseye kaldıramıyacağı yükü yüklemez
hepimiz hayatımızın belirli dönemlerinde çok zor sınavlardan geçtik
ağladık, sızlandık, kahrolduk, ölmeyi düşündük...
sanıyor musun ki hayatı 4/4lük bi tek insanevladı gelmiş geçmiştir yeryüzünden
Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed'e bile türlü acılar çektirmedi mi müşrikler?
o ki Allah'ın en sevgilisi iken bunları yaşadı, buna rağmen kimseye lanet okumadı, Allahım al canımı demedi...
yapma etme...
3 günlük dünyada omuzlarına yüklenen ağır yükten ötürü ahiretini mahfetme...
derdi veren Allah dermanı da verir
yeter ki sabretmeyi bil
yeter ki duaya sığın
yeter ki Allah'a olan inancını yitirme...

içmemiş sanırım. çok şükür. sonra paylaşacağım dediğine göre. neyse.

nasıl yani,hapları içtin mi sen şimdi..:1shok::1shok:

hayır canım ama düşüncesi huzur verdi elime aldım seyrettim durdum ama bunu gerçekleştirmekten korkuyorum...Rabbime yalvarıyorum bir mucize diye ama mucize beni bulmuyor...bomboş bir hayat amaçsız,beklentisiz,tek düze çürüyorum evde haketmiyorum bunları kendimin en büyük düşmanı yine benim ama çözümüde bulamıyorum

ılaç ve ıntıhar fıkrınden uzaklaşırsan kendını daha çabuk toparlarsın. bız burda nelerı konuşa konuşa çözduk bir bilsen. belkı çok buyuk, belkı de sen gözunde buyutuyorsun derdını ama sonuç hıç degışmez, hıç bır dert ıçın ölmeye degmez, yaşamak varken, yeşil çimler, mavi denizler varken topragın altına gırme fıkrı nıye. kendını topla, bızı de uzme. bak çok uzuldum haberını beklıcem.

Derdini buraya yazarsan, o hapları içmene gerek kalmayacak emin ol..

Bize kısaca Dert Çözücü Tim derler.. Hazırız..

Bu intiharda ağızlara sakız ciddi ciddi kızıyorum sorun çıkar hadii intihar et...
ıntihar neyi çözecek??
Hiç gideceğin sonsuz hayatı düşünüyormusun neden bunlar senin için bir sınav olmasın???
Emin ol senden çok daha kötü durumda olanlar var acab hiç intiharı düşünmüşlermi...
Sana birşey söyleyeyimi intihar etmek çok basittir içersin ilaçları sonrasında ölürsün ya kurtulursun peki sonrası??
Ne olacak hiç düşündünmü??
Arkadaşım intihar edecek kadar çaresiz değilsin olamazsında Allah hiç kimseye kaldıramayacağı yükler vermez, toparlan ve mantıklı düşün...

Bir dikkat çekme vakası daha

neyin dikkatini ne amaçla çekeyim ki arkadaşım hiçbirşey demiyorum Rabbim bilio şuanki halimi sanada saygı duyuyorum bu sözü etmeye inanıyorum ki sebeplerin vardır

hayır canım ama düşüncesi huzur verdi elime aldım seyrettim durdum ama bunu gerçekleştirmekten korkuyorum...Rabbime yalvarıyorum bir mucize diye ama mucize beni bulmuyor...bomboş bir hayat amaçsız,beklentisiz,tek düze çürüyorum evde haketmiyorum bunları kendimin en büyük düşmanı yine benim ama çözümüde bulamıyorum

canım. al o hapları lütfen git çöpe at şimdi ..
umut .sakın umudunu kaybetme. .
sonra sorununu bizle paylaş. yardımcı olmaya çalışalım sana.
ama önce o hapları at çöpe yada klozete. ve sifonu da çek. yapabilir misin bunu.....

Bir dikkat çekme vakası daha

ya doğruysa ve siz itham ediyorsanız..
bunalım diye birşey duymadınız mı hiç?
tek mesajla şıp diye teşhis koydunuz.
yapmayın bunu, karşı tarafı da düşünün biraz..
inanmıyorsanız da yazmayın bunu hemen.

neyse konu sahibi,
intiharı falan geç de neler olduğunu anlat.
çözüm hap içmek falan değil

Back