Gebeliğe Hazırlık İnanamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay canım çok teşekkür ederim inşallah. Tek sıkıntım iki haftadır gribim o korkutuyor öksürük var sadece öksürdükçe karnım sancıyor bir de maalesef ki çok kötü bir alışkanlığım var sigara gibi içmediğim için çok çok stres yapıyor tutuyorum işte kendimi burda vakit geçiriyorum :)

Ben de alayım ya mantıklı geldi strese girmiyim diye düşünmemiştim ovulasyon testini ama deniyim ve benim 2 adetim çok düzensiz oldu korunmayı bıraktıktan sonra
Benim de düzensiz oluyordu. Ben laboquick marka kullandım 50 li kutu aldım arkadaşa vericem o da bebek istiyor onun nasibiymiş geriye kalan.
Bu arada çok çok afedersiniz ama ilişkiye yan yatarak girdim ben bu ay

Akıntı herkeste olmuyor. Ona takılma. Bende hiç olmadı hamile kaldığım ay da dahil.
Gercektenmi:))))benim shubatda cok cok akintim vardi bilmemishdimki insan yumurtladiginda boyle oluyo 3-4 gun sonra doktora gittiyimde senin yumurtan catlamish dedi mart nisansa hicmi ama hic akintim yok herhalde yumurtlamiyorum die dushunuyorum:)))

Evet canım oluyor hatta komik görünebilir ama işi şansa bırakmamak için siyah çamaşır giydim oradan da yakalarım dedim :) ve bir de yumurtlama gününde kendini gerçekten çok ıslak hissediyorsun
Aaaaaa evet evet anladim cok sagol kuzum cok teshekkur ediyorum bi daha tebrikler

Benim de düzensiz oluyordu. Ben laboquick marka kullandım 50 li kutu aldım arkadaşa vericem o da bebek istiyor onun nasibiymiş geriye kalan.
Bu arada çok çok afedersiniz ama ilişkiye yan yatarak girdim ben bu ay
Çok saol ben de ondan alayım hangş sitede aldın

Gercektenmi:))))benim shubatda cok cok akintim vardi bilmemishdimki insan yumurtladiginda boyle oluyo 3-4 gun sonra doktora gittiyimde senin yumurtan catlamish dedi mart nisansa hicmi ama hic akintim yok herhalde yumurtlamiyorum die dushunuyorum:)))
Akıntıyı boşver.
Ovülasyon testi yap çift çizgi gördükten 7 gün sonra kan verip progesteron baktır. Yumurta kaliteni öğrenirsin.

Akıntıyı boşver.
Ovülasyon testi yap çift çizgi gördükten 7 gün sonra kan verip progesteron baktır. Yumurta kaliteni öğrenirsin.
Ayyy ben onlari beceremem:))) bu ayda olmazsa doktora gidecem zsten nasip kismet zamani ne zamansa gelecek:))

3 yıl çocuk düşünmeyince hiçbir şeyi de araştırmadim
Ne kadar cahilmişim ben ovulasyon testini uygulama zannediyordum

Bir şey daha sormak istiyorum nolur kusura bakmayın
Hergün ilişkiye giriliyorsa ovulasyon testine gerek olur mu
Hergün ilişkiye girmek garantilemiyor canım 1 gün arayla en mantıklısı sen yumurtlamış olsan bile sperm sağlıklı olmuyor estağfurullah ne istersen sorabilirsin canım inşallah bir uğurum faydam vesilem olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…