Ay canım çok teşekkür ederim inşallah. Tek sıkıntım iki haftadır gribim o korkutuyor öksürük var sadece öksürdükçe karnım sancıyor bir de maalesef ki çok kötü bir alışkanlığım var sigara gibi içmediğim için çok çok stres yapıyor tutuyorum işte kendimi burda vakit geçiriyorum :)Daha once testi gorunce tebrik etmistim yine yazayim dedim kan sonucunuz ne guzel benim ogrendigimde 59du sadece:)) cok tebrik ederim. İki gune bir kan ver dedikleri anormal bir durum varsa iki gune bir iki kat artis olmuyor mesela dis gebelikte az artis oldugunu duymustum ama bunlari hiic kafaniza takmayin sagliklidir Allahin izniyle. Dr icinde cok acele etmeyin ben ilk zamanlar kac kez gittim goremeden geri dondum boylesi daha kotu en azindan biraz buyusun gittiginizde direkt kese gorunur benimki karindan 5+3 iken gorunmustu. Birde drunuz zaten soyler ama istedigi kanlar arasinda tiroid kanida mutlaka olsun ona baktirin bende tiroid yetmezligi var gebelikte cok onemli bu hormon degeri. Gorusmek üzere:)
Ovülasyon dan önce girdiğin ilişkideki sperm yumurtlama gününde döllenirse kız oluyormuş diyolar doğru mu bilmem :)))Kız ya da erkek mevzusu ne
İnnovati marka ovulasyon testi olur mu acabaOvülasyon dan önce girdiğin ilişkideki sperm yumurtlama gününde döllenirse kız oluyormuş diyolar doğru mu bilmem :)))
Benim de düzensiz oluyordu. Ben laboquick marka kullandım 50 li kutu aldım arkadaşa vericem o da bebek istiyor onun nasibiymiş geriye kalan.Ben de alayım ya mantıklı geldi strese girmiyim diye düşünmemiştim ovulasyon testini ama deniyim ve benim 2 adetim çok düzensiz oldu korunmayı bıraktıktan sonra
Ben ondan hiç kullanmadım. İlaç deposunda çalışıyorum ben laboquick önerdiler ondan aldımİnnovati marka ovulasyon testi olur mu acaba
Gercektenmi:))))benim shubatda cok cok akintim vardi bilmemishdimki insan yumurtladiginda boyle oluyo 3-4 gun sonra doktora gittiyimde senin yumurtan catlamish dedi mart nisansa hicmi ama hic akintim yok herhalde yumurtlamiyorum die dushunuyorum:)))Akıntı herkeste olmuyor. Ona takılma. Bende hiç olmadı hamile kaldığım ay da dahil.
Aaaaaa evet evet anladim cok sagol kuzum cok teshekkur ediyorum bi daha tebriklerEvet canım oluyor hatta komik görünebilir ama işi şansa bırakmamak için siyah çamaşır giydim oradan da yakalarım dedim :) ve bir de yumurtlama gününde kendini gerçekten çok ıslak hissediyorsun
Kesinlikle öyleymiş valla inandım :)Bu arada bende ovulasyon testiyle ilk ayda kaldim daha once iki ay denemistik ama yumurtlama gunlerim gec oldugu icin tutturamamıştım bu test super bir sey herkese oneriyorum
Çok saol ben de ondan alayım hangş sitede aldınBenim de düzensiz oluyordu. Ben laboquick marka kullandım 50 li kutu aldım arkadaşa vericem o da bebek istiyor onun nasibiymiş geriye kalan.
Bu arada çok çok afedersiniz ama ilişkiye yan yatarak girdim ben bu ay
Gitti gidiyor dan aldım canımÇok saol ben de ondan alayım hangş sitede aldın
Bir şey daha sormak istiyorum nolur kusura bakmayınBen ondan hiç kullanmadım. İlaç deposunda çalışıyorum ben laboquick önerdiler ondan aldım
Akıntıyı boşver.Gercektenmi:))))benim shubatda cok cok akintim vardi bilmemishdimki insan yumurtladiginda boyle oluyo 3-4 gun sonra doktora gittiyimde senin yumurtan catlamish dedi mart nisansa hicmi ama hic akintim yok herhalde yumurtlamiyorum die dushunuyorum:)))
Ayyy ben onlari beceremem:))) bu ayda olmazsa doktora gidecem zsten nasip kismet zamani ne zamansa gelecek:))Akıntıyı boşver.
Ovülasyon testi yap çift çizgi gördükten 7 gün sonra kan verip progesteron baktır. Yumurta kaliteni öğrenirsin.
O zaman ateş ölçme yöntemini kullan. :)Ayyy ben onlari beceremem:))) bu ayda olmazsa doktora gidecem zsten nasip kismet zamani ne zamansa gelecek:))
Onu her kez kullaniyor benim 13 gunum bugun bugunden bashlaya bilirmiyimki ????? Bide agzimda falan patlar die cok korkuyorumO zaman ateş ölçme yöntemini kullan. :)
Adetliyken başlamak daha doğru ona.Onu her kez kullaniyor benim 13 gunum bugun bugunden bashlaya bilirmiyimki ????? Bide agzimda falan patlar die cok korkuyorum
Anladim kuzum o zaman bu ayda kalamazsam bashlarim cok teshekkur ediyorum bilgilendirdigin icinAdetliyken başlamak daha doğru ona.
Canım inşallah tez zamanda nasip etsin Allah
Ben de 4 yıllık evliyim 4 aydır deniyorduk. İlk 3 ay hiç takip etmedim gelişigüzel oldu ama tutmadı. Sonra netten ovülasyon testi aldım. Adetim bittiği gibi başladım koyu çıktığı günlere göre ilişkiye girdim şöyle ki çok araştırdım burda ovülasyon testinde hiç iki koyu çizgi yakalayamadım ben. Ama yine de değerlendirdim. Hiç çizgi çıkmadığı durumları es geçtim. İnşallah anlatabilmişimdir.
Yataktan kalkıp kalkmamak konusuna bende çok uymadım sadece hemen abdest almadım 1 saat sonra aldım
Hergün ilişkiye girmek garantilemiyor canım 1 gün arayla en mantıklısı sen yumurtlamış olsan bile sperm sağlıklı olmuyor estağfurullah ne istersen sorabilirsin canım inşallah bir uğurum faydam vesilem olurBir şey daha sormak istiyorum nolur kusura bakmayın
Hergün ilişkiye giriliyorsa ovulasyon testine gerek olur mu
Valla al benden de o kadar :) kadınlar klübü vesile oldu öğrendiklerimi araştırdım işte3 yıl çocuk düşünmeyince hiçbir şeyi de araştırmadim
Ne kadar cahilmişim ben ovulasyon testini uygulama zannediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?