Bundan sonra ne yapmam lazım hemen doktora mı gittiniz ben kanı bekliyorum acildeyim doktorum başka hastanedehamilesiniz gözünüz aydın bende gördüğüm de aynen sizin gibi tepki vermistim
cok heyecanlı ve güzel günler sizi bekliyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan sonra ne yapmam lazım hemen doktora mı gittiniz ben kanı bekliyorum acildeyim doktorum başka hastanedehamilesiniz gözünüz aydın bende gördüğüm de aynen sizin gibi tepki vermistim
cok heyecanlı ve güzel günler sizi bekliyor
![]()
Amin canım Allah hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin kadınlar kulübü uğurlu geldi valla :) burda çok okudum çok gözattım topiklere kim neler yapmış ne denemiş diye ovülasyon testini öğrendim buradan onunla denedimHayırlısı olsun canım baya net çıkmış ne güzel darısı bize inşallah![]()
Amin canım Allah hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin kadınlar kulübü uğurlu geldi valla :) burda çok okudum çok gözattım topiklere kim neler yapmış ne denemiş diye ovülasyon testini öğrendim buradan onunla denedim
553 çıktı canımCanım tebrik ederim. Maşallah. Beta hcg tahmini 350-400 gibi :)))
553 çıktı canım
İyi mi senceOh maşallah :)
2 günde bir kan ver. Aynı saatlerde olursa daha iyi olur. Doktora gitmene de gerek yok. 3000-4000'leri bulduğunda gider keseyi görürsün. Hatta 5000leri geçip gidersen daha iyi alttan değil karından görürsün. Şimdi doktora gitsen de bu değerde görünmez der gönderir anca. Sayılar sana büyük gelmesin perşembe-cuma gibi görürsün bu değerleri. Hızlı artıyor.553 çıktı canım
ayy ne guzel canim bende ilk defa bu ay ovulasyon testi denedim insallahh ise yaramistirAminnnn canım inşallah kan sonıcunu bekliyorum şuan ovülasyon testi ile bu ay denedim çok şükür
O zaman doktora gitmek için erken mi yani panik oldum2 günde bir kan ver. Aynı saatlerde olursa daha iyi olur. Doktora gitmene de gerek yok. 3000-4000'leri bulduğunda gider keseyi görürsün. Hatta 5000leri geçip gidersen daha iyi alttan değil karından görürsün. Şimdi doktora gitsen de bu değerde görünmez der gönderir anca. Sayılar sana büyük gelmesin perşembe-cuma gibi görürsün bu değerleri. Hızlı artıyor.
İnşallah canım ilk denememde oldu koskoca ay sadece 3 kere beraber olabildik eşimin işi nedeniyle sürekli gitti şehir dışına umudumu kesmiştim açıkçasıayy ne guzel canim bende ilk defa bu ay ovulasyon testi denedim insallahh ise yaramistir
Erken canım.O zaman doktora gitmek için erken mi yani panik oldum
Hayırlı olsun, tebrik ederim553 çıktı canım
İnşallah canım dua edelim birbirimize bol bolHayırlı olsun, tebrik ederimhepimize şans getirirsin insallah
Bundan sonra ne yapmam lazım hemen doktora mı gittiniz ben kanı bekliyorum acildeyim doktorum başka hastanede
500lerde nanometrik bir kese vardır doğru ama ultrason bunu görmez. Doktora da gitse 2 gün sonra kan ver der. Bir ihtimal uterusta kalınlaşma var mı diye bakabilir. Ona da gerek duymuyor her doktor. Sağlıklı olup olmadığını belirlemek için en az 2 değer lazım. Yanlış yönlendirmeyelim.Doktora gidin ve muayene olun. Sürekli kan vermenize gerek yok. Hamilesiniz tebrikler.
Doktor zaten keseye bakacak. Kese oluşmaya başlamıştır. Sizi yönlendirip çeşitli tahliller isteyecek.
Ben doktora gittiğimde 500dü kan testim. Ve doktor ultrasondan bakınca rahmin gayet iyi kesen oluşmaya başlamış şu testleri yap 3 hafta sonra da gel dedi.500lerde nanometrik bir kese vardır doğru ama ultrason bunu görmez. Doktora da gitse 2 gün sonra kan ver der. Bir ihtimal uterusta kalınlaşma var mı diye bakabilir. Ona da gerek duymuyor her doktor. Sağlıklı olup olmadığını belirlemek için en az 2 değer lazım. Yanlış yönlendirmeyelim.
500de kese oluşmaya başlamaz. mantık kurmak zor değil aslında. 3000 de alttan 3-4 mm görünen kese 500'de kaç nm olur ? Oran orantı çok basit. Ve keseyi görünce ne testleri yaptığını çok merak ettim. Bhcg ve progesteron dışında bişeye bakılmaz bu zamanda. Sürekli kan ver demedim ayrıca ben. En az 2 kan değeri olmalı elinde artışı görmek için. Ama arkadaş dayanamayıp doktora gideceğine de adım gibi eminim. Heyecanlı bi süreç. Doktordan çıkıp "Doktor baktı rahim kalınlaşmış güzel ama kese görünmez bu değer de şu gün kan ver" dediğinde anlaşılır durum. İyi akşamlar..Ben doktora gittiğimde 500dü kan testim. Ve doktor ultrasondan bakınca rahmin gayet iyi kesen oluşmaya başlamış şu testleri yap 3 hafta sonra da gel dedi.
Bilen doktor öyledir, bence de yanlış yönlendirmeyelim. Sürekli kan testi yapıldığını da burda gördüm duydum. Bebek sağlıksızsa zaten kanamayla atarsın der benim doktorum. 37+2 günlük hamileyim bu arada.Yıllarca da çocuğum olmadığı için bu konularda da çok tecrübeliyim.
Tamam size engin bilgilerinizle mutluluklar dilerim :)500de kese oluşmaya başlamaz. mantık kurmak zor değil aslında. 3000 de alttan 3-4 mm görünen kese 500'de kaç nm olur ? Oran orantı çok basit. Ve keseyi görünce ne testleri yaptığını çok merak ettim. Bhcg ve progesteron dışında bişeye bakılmaz bu zamanda. Sürekli kan ver demedim ayrıca ben. En az 2 kan değeri olmalı elinde artışı görmek için. Ama arkadaş dayanamayıp doktora gideceğine de adım gibi eminim. Heyecanlı bi süreç. Doktordan çıkıp "Doktor baktı rahim kalınlaşmış güzel ama kese görünmez bu değer de şu gün kan ver" dediğinde anlaşılır durum. İyi akşamlar..