• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İnanamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zanylife zanylife kuzu gözün aydın gelmiş bebişin çok sewindim allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin E Efulimm41 canım bnde sana mesaj atacaktım bu ay dr ara werelim dedi eşinin değerleri çok iyi olmadığı içinde olmuyor olabilir dedi ovülasyon denemek istiyorum ama eşim içinde bilgilerinize ihtiyacım var neler yapabilirim ?
Bazı şeyler kullanmasını önerebilirim canım. Senin nasıl hormon sonuçların ?

Kuzummm tebrikler Allah sagsslim kucaginiza almayi nasip etsi inshAllah:KK19::KK19: banim merakimi tek bishey cekiyi cevaplandirsan sevinirim yumurtladigini hiss etdiyin gun gercekten uzayan akinti oluyomu????:KK22:
Akıntı herkeste olmuyor. Ona takılma. Bende hiç olmadı hamile kaldığım ay da dahil.

Kuzummm tebrikler Allah sagsslim kucaginiza almayi nasip etsi inshAllah:KK19::KK19: banim merakimi tek bishey cekiyi cevaplandirsan sevinirim yumurtladigini hiss etdiyin gun gercekten uzayan akinti oluyomu????:KK22:
Evet canım oluyor hatta komik görünebilir ama işi şansa bırakmamak için siyah çamaşır giydim oradan da yakalarım dedim :) ve bir de yumurtlama gününde kendini gerçekten çok ıslak hissediyorsun

Aminnnn canım inşallah kan sonıcunu bekliyorum şuan ovülasyon testi ile bu ay denedim çok şükür

Ovülasyon testi nasıl oluyor canim bilgi verebilir misiniz
3 yıllık evliyiz
İlk defa bu ay korunmadik
Adetime 5 gün var
Sabah dayanamadım test yaptım negatif çıktı ama normal daha belli olmaz dediler

Ama biz kafamiza göre takıldık yani gün falan hesaplamadik ve ben ilişki sonrası hemen kalkıp lavaboya gittim hiç yatmadım

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

İnşallah canım ilk denememde oldu koskoca ay sadece 3 kere beraber olabildik eşimin işi nedeniyle sürekli gitti şehir dışına umudumu kesmiştim açıkçası
İlk ay denemenizde mi oldu ovulasyon testini denediğiniz ilk ay mı oldu

Daha once testi gorunce tebrik etmistim yine yazayim dedim kan sonucunuz ne guzel benim ogrendigimde 59du sadece:)) cok tebrik ederim. İki gune bir kan ver dedikleri anormal bir durum varsa iki gune bir iki kat artis olmuyor mesela dis gebelikte az artis oldugunu duymustum ama bunlari hiic kafaniza takmayin sagliklidir Allahin izniyle. Dr icinde cok acele etmeyin ben ilk zamanlar kac kez gittim goremeden geri dondum boylesi daha kotu en azindan biraz buyusun gittiginizde direkt kese gorunur benimki karindan 5+3 iken gorunmustu. Birde drunuz zaten soyler ama istedigi kanlar arasinda tiroid kanida mutlaka olsun ona baktirin bende tiroid yetmezligi var gebelikte cok onemli bu hormon degeri. Gorusmek üzere:)

Bu arada bende ovulasyon testiyle ilk ayda kaldim daha once iki ay denemistik ama yumurtlama gunlerim gec oldugu icin tutturamamıştım bu test super bir sey herkese oneriyorum:KK200:

Bu arada bende ovulasyon testiyle ilk ayda kaldim daha once iki ay denemistik ama yumurtlama gunlerim gec oldugu icin tutturamamıştım bu test super bir sey herkese oneriyorum:KK200:
Nasıl yaptınız acaba her gğn mü ovulasyon testini yaptınız

Ovülasyon testi nasıl oluyor canim bilgi verebilir misiniz
3 yıllık evliyiz
İlk defa bu ay korunmadik
Adetime 5 gün var
Sabah dayanamadım test yaptım negatif çıktı ama normal daha belli olmaz dediler

Ama biz kafamiza göre takıldık yani gün falan hesaplamadik ve ben ilişki sonrası hemen kalkıp lavaboya gittim hiç yatmadım

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım inşallah tez zamanda nasip etsin Allah
Ben de 4 yıllık evliyim 4 aydır deniyorduk. İlk 3 ay hiç takip etmedim gelişigüzel oldu ama tutmadı. Sonra netten ovülasyon testi aldım. Adetim bittiği gibi başladım koyu çıktığı günlere göre ilişkiye girdim şöyle ki çok araştırdım burda ovülasyon testinde hiç iki koyu çizgi yakalayamadım ben. Ama yine de değerlendirdim. Hiç çizgi çıkmadığı durumları es geçtim. İnşallah anlatabilmişimdir.
Yataktan kalkıp kalkmamak konusuna bende çok uymadım sadece hemen abdest almadım 1 saat sonra aldım

Nasıl yaptınız acaba her gğn mü ovulasyon testini yaptınız
Evet her gun yapiliyor ama 10 gun yeterli geliyor. Son adet baslangiciniz 1 mayis diyelim 14 mayista yapmaya basliyorsunuz her gun ayni saatte ve yapmadan birkac saat once sivi alimini birakiyorsunuz idrarinizdaki lh hormonu daha iyi cikmasi icin. Benim adet dongum 35 gunde birdi son adetim 12 şubat yumurtlamam 3 yada 4 mart oldu ama 28 gunde bir adet olan kisinin yumurtlaması birkac gun daha erken olur. Bu testleri eczaneden alirsaniz cok pahali olur en iyisi netten siparis vermek benim aldigim 20 ovulasyon 5 gebelik testi 25 tl gibi bir şeydi. Allah en kisa zamanda nasip etsin insallah:)

Evet her gun yapiliyor ama 10 gun yeterli geliyor. Son adet baslangiciniz 1 mayis diyelim 14 mayista yapmaya basliyorsunuz her gun ayni saatte ve yapmadan birkac saat once sivi alimini birakiyorsunuz idrarinizdaki lh hormonu daha iyi cikmasi icin. Benim adet dongum 35 gunde birdi son adetim 12 şubat yumurtlamam 3 yada 4 mart oldu ama 28 gunde bir adet olan kisinin yumurtlaması birkac gun daha erken olur. Bu testleri eczaneden alirsaniz cok pahali olur en iyisi netten siparis vermek benim aldigim 20 ovulasyon 5 gebelik testi 25 tl gibi bir şeydi. Allah en kisa zamanda nasip etsin insallah:)
Anladım çok teşekkür ederim netten istiyim en iyisi hangi marka olmalı

Ovulasyon testini nasıl yaptınız çizgileri nasıl yorumlayıp çalışma yaptınız acaba :)
Valla herkes koyu çizgi dedi ama ben hiç yakalayamadım yakalamış varsaydım. Günde 1 kere akşam yaptım
İşterinde mesai benim 6 da bitiyor. 4 de sıvı alımını ve tuvalete gitmeyi bıraktım. 7 gibi hergün aynı saatte ovülasyon testini yaptım resimlerini çektim hep birgün önce ile kıyaslayarak yumurtanın çatlayıp çatlamadığını takip ettim canım.
Örneğin bugün yaptığım test düne göre koyuysa yumurtlamaya başladım diye düşündüm. O günü değerlendirdim. Sperm 3 gün yaşıyor diye düşünerek. Kız yada erkek bebek mevzusu var ya o sebep :) bir de akıntımı gerçekten takip ettim.

Valla herkes koyu çizgi dedi ama ben hiç yakalayamadım yakalamış varsaydım. Günde 1 kere akşam yaptım
İşterinde mesai benim 6 da bitiyor. 4 de sıvı alımını ve tuvalete gitmeyi bıraktım. 7 gibi hergün aynı saatte ovülasyon testini yaptım resimlerini çektim hep birgün önce ile kıyaslayarak yumurtanın çatlayıp çatlamadığını takip ettim canım.
Örneğin bugün yaptığım test düne göre koyuysa yumurtlamaya başladım diye düşündüm. O günü değerlendirdim. Sperm 3 gün yaşıyor diye düşünerek. Kız yada erkek bebek mevzusu var ya o sebep :) bir de akıntımı gerçekten takip ettim.
Kız ya da erkek mevzusu ne ☺️☺️

Evet canım ilk defa ovülasyon testi uyguladım çok şükür oldu şuan hala idrak edemesem de
Ben de alayım ya mantıklı geldi strese girmiyim diye düşünmemiştim ovulasyon testini ama deniyim ve benim 2 adetim çok düzensiz oldu korunmayı bıraktıktan sonra

Back