Kuzummm tebrikler Allah sagsslim kucaginiza almayi nasip etsi inshAllah553 çıktı canım
Bazı şeyler kullanmasını önerebilirim canım. Senin nasıl hormon sonuçların ?zanylife kuzu gözün aydın gelmiş bebişin çok sewindim allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin E Efulimm41 canım bnde sana mesaj atacaktım bu ay dr ara werelim dedi eşinin değerleri çok iyi olmadığı içinde olmuyor olabilir dedi ovülasyon denemek istiyorum ama eşim içinde bilgilerinize ihtiyacım var neler yapabilirim ?
Teşekkür ederim. Rabbim sizede nasip etsin.Tamam size engin bilgilerinizle mutluluklar dilerim :)
Akıntı herkeste olmuyor. Ona takılma. Bende hiç olmadı hamile kaldığım ay da dahil.Kuzummm tebrikler Allah sagsslim kucaginiza almayi nasip etsi inshAllahbanim merakimi tek bishey cekiyi cevaplandirsan sevinirim yumurtladigini hiss etdiyin gun gercekten uzayan akinti oluyomu????
Gözün aydın canımmKızlar sanırım halen şoktayım yazmasam olmazdı sabah test yaptım elim ayağım halen titriyor inanamıyorum :) inşallah olmuştur iş çıkışı kan vericem bir de öyle kesinleştiricem dualarınızı eksik etmeyin nolur
Eki Görüntüle 2139121
Evet canım oluyor hatta komik görünebilir ama işi şansa bırakmamak için siyah çamaşır giydim oradan da yakalarım dedim :) ve bir de yumurtlama gününde kendini gerçekten çok ıslak hissediyorsunKuzummm tebrikler Allah sagsslim kucaginiza almayi nasip etsi inshAllahbanim merakimi tek bishey cekiyi cevaplandirsan sevinirim yumurtladigini hiss etdiyin gun gercekten uzayan akinti oluyomu????
Aminnnn canım inşallah kan sonıcunu bekliyorum şuan ovülasyon testi ile bu ay denedim çok şükür
Ovulasyon testini nasıl yaptınız çizgileri nasıl yorumlayıp çalışma yaptınız acaba :)Ay evet öyleymiş çok çom çok heyecanlıyım zaman geçmiyor şuan kan verdim bekliyorum
İlk ay denemenizde mi oldu ovulasyon testini denediğiniz ilk ay mı olduİnşallah canım ilk denememde oldu koskoca ay sadece 3 kere beraber olabildik eşimin işi nedeniyle sürekli gitti şehir dışına umudumu kesmiştim açıkçası
Nasıl yaptınız acaba her gğn mü ovulasyon testini yaptınızBu arada bende ovulasyon testiyle ilk ayda kaldim daha once iki ay denemistik ama yumurtlama gunlerim gec oldugu icin tutturamamıştım bu test super bir sey herkese oneriyorum
Canım inşallah tez zamanda nasip etsin AllahOvülasyon testi nasıl oluyor canim bilgi verebilir misiniz
3 yıllık evliyiz
İlk defa bu ay korunmadik
Adetime 5 gün var
Sabah dayanamadım test yaptım negatif çıktı ama normal daha belli olmaz dediler
Ama biz kafamiza göre takıldık yani gün falan hesaplamadik ve ben ilişki sonrası hemen kalkıp lavaboya gittim hiç yatmadım
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet her gun yapiliyor ama 10 gun yeterli geliyor. Son adet baslangiciniz 1 mayis diyelim 14 mayista yapmaya basliyorsunuz her gun ayni saatte ve yapmadan birkac saat once sivi alimini birakiyorsunuz idrarinizdaki lh hormonu daha iyi cikmasi icin. Benim adet dongum 35 gunde birdi son adetim 12 şubat yumurtlamam 3 yada 4 mart oldu ama 28 gunde bir adet olan kisinin yumurtlaması birkac gun daha erken olur. Bu testleri eczaneden alirsaniz cok pahali olur en iyisi netten siparis vermek benim aldigim 20 ovulasyon 5 gebelik testi 25 tl gibi bir şeydi. Allah en kisa zamanda nasip etsin insallah:)Nasıl yaptınız acaba her gğn mü ovulasyon testini yaptınız
Anladım çok teşekkür ederim netten istiyim en iyisi hangi marka olmalıEvet her gun yapiliyor ama 10 gun yeterli geliyor. Son adet baslangiciniz 1 mayis diyelim 14 mayista yapmaya basliyorsunuz her gun ayni saatte ve yapmadan birkac saat once sivi alimini birakiyorsunuz idrarinizdaki lh hormonu daha iyi cikmasi icin. Benim adet dongum 35 gunde birdi son adetim 12 şubat yumurtlamam 3 yada 4 mart oldu ama 28 gunde bir adet olan kisinin yumurtlaması birkac gun daha erken olur. Bu testleri eczaneden alirsaniz cok pahali olur en iyisi netten siparis vermek benim aldigim 20 ovulasyon 5 gebelik testi 25 tl gibi bir şeydi. Allah en kisa zamanda nasip etsin insallah:)
Laboquick gibi bi seydi. Bu arada adetten sonra 10. Gunde de baslayabilirsiniz belki yumurtlama erken olur ne olur ne olmaz kacirmamak lazim.Anladım çok teşekkür ederim netten istiyim en iyisi hangi marka olmalı
Valla herkes koyu çizgi dedi ama ben hiç yakalayamadım yakalamış varsaydım. Günde 1 kere akşam yaptımOvulasyon testini nasıl yaptınız çizgileri nasıl yorumlayıp çalışma yaptınız acaba :)
Evet canım ilk defa ovülasyon testi uyguladım çok şükür oldu şuan hala idrak edemesem deİlk ay denemenizde mi oldu ovulasyon testini denediğiniz ilk ay mı oldu
Kız ya da erkek mevzusu neValla herkes koyu çizgi dedi ama ben hiç yakalayamadım yakalamış varsaydım. Günde 1 kere akşam yaptım
İşterinde mesai benim 6 da bitiyor. 4 de sıvı alımını ve tuvalete gitmeyi bıraktım. 7 gibi hergün aynı saatte ovülasyon testini yaptım resimlerini çektim hep birgün önce ile kıyaslayarak yumurtanın çatlayıp çatlamadığını takip ettim canım.
Örneğin bugün yaptığım test düne göre koyuysa yumurtlamaya başladım diye düşündüm. O günü değerlendirdim. Sperm 3 gün yaşıyor diye düşünerek. Kız yada erkek bebek mevzusu var ya o sebep :) bir de akıntımı gerçekten takip ettim.
Ben de alayım ya mantıklı geldi strese girmiyim diye düşünmemiştim ovulasyon testini ama deniyim ve benim 2 adetim çok düzensiz oldu korunmayı bıraktıktan sonraEvet canım ilk defa ovülasyon testi uyguladım çok şükür oldu şuan hala idrak edemesem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?