ınanamıyorum hamıleyım arkadaslar

tebrikler canıııım....allah hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar mutlu evlatlar nasip etsin bence karnında CAN taşıyan anneler melektir birer...ve meleklerin dilekleri olur...senden ricam bu yolda çaba weren bizler için dualarını esirgeme...bizler de senin gibi buradan hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diyebiliriz bir gün inşallah....mevlam bize de hayırlısını nasip eder dilerim...her şey gönlünce olsun....:hooray:

herkese sonsuz tesekkurler arkadaslar 3 gun gectı ogrenmemın ustunden ama hala alısmıs degılım bu habere ruya gıbı sankı o ozlemle gecen 5 yıl ve hergunu her saatı buyuk bı arzuyla bazen karamsar bazen umutlu ama rabbımın bır gun nasıp edecegını dusunerek yasadıgım ogunlerın ardından nıhayet bızımde ınsallah sıramız gelmıstı ve ınsallah burdakı tum arkadaslarımın bu yaz karınlarını bos kucaklarımızı bebeklerımızsız bırakmaz ve bızde annelık makamına kavusuruz ınsallah

tebrikler canım...
sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin rabbim...

rabbim bebek özlemiyle yanıp tutuşan tüm güzel anne adaylarına dabu duyguyu yaşatsın.....

canım ablacıgım inan bu habere en az senin kadar cok sevindim ve sana cook dualar ettim allaha sukur ki rabbim kabul etti seni cok seviyorum insallah ucuzlerin olurda hayırlısıyla bol bol cocuga doyarsın bende teyze olurum yasasın SENİ COK SEVİYORUM bunu sakınunutma ablacıgım

HayirLi olsun canim sağlikli hayirli mutlu uzun ömürler nasip etsin allahim bebeğinize ve ailenize
darisi hayirlisiyla bizimde başimiza:teytey:
ama birazdaha zamani var taikendi adima biraz daha zaman sonrayerimseniben

tebrikler canım.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
inşallah darısı başımıza.

tebrikler canım allah hayırlısıyla kucağına alıp öpüp koklamayı nasip etsin inşallah

gözün aydın canım allah tamamına erdirsin:)
darısı tüm bebiş isteyenlerin başına olsun inşallahhhhhh

canım bende seni merake diyordum şükürle rolsun ki hamişsin rabbim tamamına erdirsin inşaallah amin hayırlı uzun ömürlü bir bebek olsun ve dilerim saglıklı bir gebelik geçirirsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…