ınanamıyorum hamıleyım arkadaslar

TEBRIK EDERIM ALLAH analı babalı saglık sıhhatlı ve bol rızıkla buyumesını nasıp etsın ınsallah

tebrikler rabbim tamamini erdirmeyi nasip etsin insallah
darisi isteyen herkesin basina aminnnnnnnnnnn

canım hayırlı olsun
inşaALLAH herşey istediğin gibi olacak
dualarında bizleride unutmadığın için ALLAH c.c razı olsun
a.e.o

Canım hayırlı olsunnnn ,gözünaydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

tebrikler canım...
sağlıklada kucağına alman dileğiyle...

kutluyorum seni hamişlik eminim çok yakışacak inş.kucağına almak nasip olur darısı hepimizeaminnnnnnnn

merihcigim tebrik ederim cok güzel bir haber insallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin
darisi diger kizlarin ve benim basima

canım tebrik ederim rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin

arkadaslar mucıze gerceklestı hayırlı haberı aldım hamıleyım rabbım burdakı arkadaslara dıleyen herkeze bu mucızeyı yasatsın cok heycanlı ve saskınım napıcagımı bılmıyorum ınanamıyorum herkesten hayırlı haber beklıyorum ve dualarınız ve ıyı dıleklerınız ıcın allah razı olsun bende sızlere hergun dua edıcem rabbım yardımcımız olsun ve kucaklarımızı bos bırakmasın herkese tesekkurler :sm_cool::sm_cool::teytey::nazar:

ayyyy:dance: canım ya kocaman tebrikler gözünüz aydın olsun:nazar:
Allahım inşallah sağ salim kucağınıza almayıda nasip etsin mevlam:emir_bebek:
Analı babalı büyüsün inşallah..:1hug:
Bizleri unutma duanı eksik etme olurmu canım
darısı tez zamanda başımıza inşallah:eek:

tebrikler canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı tüm bebek özlemiyle yanıp tutuşanların başına.. Amin

tebrikler canım allah sağlıkla kcağına almayı nasip etsin

arkadaslar mucıze gerceklestı hayırlı haberı aldım hamıleyım rabbım burdakı arkadaslara dıleyen herkeze bu mucızeyı yasatsın cok heycanlı ve saskınım napıcagımı bılmıyorum ınanamıyorum herkesten hayırlı haber beklıyorum ve dualarınız ve ıyı dıleklerınız ıcın allah razı olsun bende sızlere hergun dua edıcem rabbım yardımcımız olsun ve kucaklarımızı bos bırakmasın herkese tesekkurler :sm_cool::sm_cool::teytey::nazar:

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

GÖZÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIINN:teytey:
Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah:nazar:
Darısı bizlerin başına (amin)

tebrık ederım canım allh tamamına erdısın kendıne coookk ii bak canım allah sagılklı bişekılde kucagına almayı nasıp edr inşllh darsıı hepımıze olsun

gözün aydın çok tebrik ediyorum merih çim, hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşallah canım darısı bizim başımıza inşallah

X