ınanamıyorum hamıleyım arkadaslar

merih

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2007
45
1
arkadaslar mucıze gerceklestı hayırlı haberı aldım hamıleyım rabbım burdakı arkadaslara dıleyen herkeze bu mucızeyı yasatsın cok heycanlı ve saskınım napıcagımı bılmıyorum ınanamıyorum herkesten hayırlı haber beklıyorum ve dualarınız ve ıyı dıleklerınız ıcın allah razı olsun bende sızlere hergun dua edıcem rabbım yardımcımız olsun ve kucaklarımızı bos bırakmasın herkese tesekkurler :sm_cool::sm_cool::teytey:

tebbrikllllerrrrrrrrrrrrrrrrrr...hayırlı uğurlu olsun.Allah tamamına erdirsinn...

Tebrik ederim canim
allahim kucaginada almayi nasip eder ihsallah
normal yollami kaldin hamile

Çok çok tebrik ederim...
Allah bi tane daha nasip etsin.. :)

tebrik ederim
saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim insallah

canm allah tamamına erdirsin ,,,,,ne mucizesi güselimm RABBİM OL DEDİMİ OLUR!

Neden inanmıyorsunuz? :)))) şaka şaka sizi tanımıyorum ama inanın bende çok sevindim. Bebek özlemi çeken bir çift daha bebek sahibi olacak inş. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

çok sevindim hayırlısı olsun Allah kucağınada almayı nasip etsin a.s.

allah tamamına erdirir inşallah...çok ama çok sevindim, bu aralar bebiş haberlerinde bi artış var...hadi inşallah darısı bizim gibi bekleyenlerin başına....

tebrikleeerrrrrrrrrrr. Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

tebrik ederim bu çok güzel bi haber, darısı başımıza, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:hooray:

tebrıkler..........
Allah tamamına erdirsin,gözün aydın kucagına aldıgın günüde duyarız insallah...
Allah olmayanlara versın,mutluluklar...

Gözün aydın Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…