- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
Amin canım cümlemize inşallah. Herseyden once iyilerle karşılaştırsın Rabbim.Ay amin canim yaa. Hele bi okul bitsin evleniyim de. Ay cok hayallerim var beniim. Allah hepsini nasip eder insallah. Allah size de herseyin en guzelini nasip eder insallaah
Haklısın canım,kahvaltılik malzeme olduğuna şukretsin dolapta. Ben bir çıkıyorum alacağımı unutup geliyorum hemde tek çocukla. Sen napacaksın ikiside küçük birde. Isin zor.Pofff ya sabah bizde mi gelsek dedim ama yok ya bugün düğün 1000 kişilik gece 2 de anca biter sonra elemanların günlük ücretleri servisleri hesap kapama derken ee saat 4 olur kızlar perişan yok dedim vazgeçtim gelmiyorum :) ne oldu gözün yemedi demi ben hergün öyleyim Anla anla sen hala kahvaltı hazırlatıyorsun bana diyoreee iki bebeyle ben uğraşıyorum oda kahvaltı hazırlasın naapcak mecburrr
Sürtünmedim bilemicemTaksimde sallandiririm o cocugu beninsan evlenmekten korkar oldu zaten bu ne ya koca doner kv gorumce elti tepeye biner kavga gurultu. En iyisi surtunerek alev almak
merhaba hayırlı olsun :)@__BADE__ @braindamagelavieenrose_ @lady58 @kavun kokusu @KilicBaligi @bibibella @bebem-1221 @Bi kahve choccywhoccydoodah @sare_sare @Dombik Sayralow @Berenimbo @-Mahperi- @voedream @-adre- @kucukkurbaga04
Kizlar obur geyik topigim iki densiz yuzunden uctuu. Ama durmak yook gulmeye devamm. Yenisiyle geldim. Hadi kaynatalim ballarimmm. Arkadaslar da gorsun obur topikte eglenenler kimlermis cok merak ediyolardi :))))
Hoşgeldinnnnmerhaba hayırlı olsun :)
@__BADE__ @braindamagelavieenrose_ @lady58 @kavun kokusu @KilicBaligi @bibibella @bebem-1221 @Bi kahve choccywhoccydoodah @sare_sare @Dombik Sayralow @Berenimbo @-Mahperi- @voedream @-adre- @kucukkurbaga04
Kizlar obur geyik topigim iki densiz yuzunden uctuu. Ama durmak yook gulmeye devamm. Yenisiyle geldim. Hadi kaynatalim ballarimmm. Arkadaslar da gorsun obur topikte eglenenler kimlermis cok merak ediyolardi :))))
Hahahaha benim kuzenimin cocugu da oyle daha iki yasinda kafa tutuyo anasina bagiriyo car carSürtünmedim bilemicem
Bak yine diyorum dikkat et öyle taksim de sallandırayım derken ipi keser bu bebeler valla kaşla göz arası yedi sülaleni keserler hele benimkiler felaket yaramaz şuan koltuktan atlıyorlar D
Sagol kuzumm hos geldin buyur bi cayimizi icmerhaba hayırlı olsun :)
Sende de unutkanlık var demi niye car car konuşup kafamızı şişiriyorlarHaklısın canım,kahvaltılik malzeme olduğuna şukretsin dolapta. Ben bir çıkıyorum alacağımı unutup geliyorum hemde tek çocukla. Sen napacaksın ikiside küçük birde. Isin zor.
hoşbuldum :)Hoşgeldinnnn
Amin canim neyse ki universite 3 teyim. Sona yaklastik. Az kaldi. Hedefe adim adimAmin canım cümlemize inşallah. Herseyden once iyilerle karşılaştırsın Rabbim.
çaya bayılırım bu arada hoşbulduk :)Hahahaha benim kuzenimin cocugu da oyle daha iki yasinda kafa tutuyo anasina bagiriyo car car
Sagol kuzumm hos geldin buyur bi cayimizi ic
Büyük bana neler diyor çocuğu doğurmuşum da hala kiloluymuşum ulan 20 kilo verdim ben 18 ayda 84 ile başladım 64 kiloyum üstelik 69 ile hamile kaldım bebe beğenmiyor beni ühühü besle kargayı oysun gözünüHahahaha benim kuzenimin cocugu da oyle daha iki yasinda kafa tutuyo anasina bagiriyo car car
Sagol kuzumm hos geldin buyur bi cayimizi ic
Ceyizime cok guzel cay fincanlari aldimmm gel de onla ikram edem kizz :))))çaya bayılırım bu arada hoşbulduk :)
Ay inşallah kuzum hayırlısı ile bitir okulunu da iyi yerlere gel inşallah.Amin canim neyse ki universite 3 teyim. Sona yaklastik. Az kaldi. Hedefe adim adim
Hem ne unutmak,bıdı bıdı anlatiyor kızım anne bunu alalım şunu alalım derken,aldığım şeyi alma diyor o an almıyorum eve bir geliyorum en önemli şeyi unutmuşum ama kizın istediği kitap vs alınmışSende de unutkanlık var demi niye car car konuşup kafamızı şişiriyorlarbenim büyük yarın hafta da 3 gün yaz okuluna başlıyor gitsin az valla evde dünyayı dar ediyor 2 yaş sendromundan maalesef kurtulamadı hala huysuz memnuniyetsiz aksi inat amann nr ararsan var çocuum hep mutsuz kardeş istedi yaptık ona da kulp taktı sarışın kıvırcık bu ben böyle istemedim diyor
ayy cok tatlilar ya Allah bagislasinBüyük bana neler diyor çocuğu doğurmuşum da hala kiloluymuşum ulan 20 kilo verdim ben 18 ayda 84 ile başladım 64 kiloyum üstelik 69 ile hamile kaldım bebe beğenmiyor beni ühühü besle kargayı oysun gözünü
yok ya oturamiyorum ben evde basiyolar beni sankiKeske hep dunku gibi olsa yaa. Ara ara yagdi boyle. Ruzgar esti. Hava ilikti. Simdi kavuruyo. Ya cok fazla gezmem ben ama bea dakka disari ciksam karariyorum
Ay cocugum olsun oynamak istiyorum onunla boyle dötünu falan isiriyim istiyorum
Hadi bakalımAmin canim neyse ki universite 3 teyim. Sona yaklastik. Az kaldi. Hedefe adim adim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?