- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.235
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
ahh bu çapkınlıkların beni çok üzüyor ölürsem sebebim olacaksınseni seni mahperimi ama beni biliyorsun sen de benim bebekimsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh bu çapkınlıkların beni çok üzüyor ölürsem sebebim olacaksınseni seni mahperimi ama beni biliyorsun sen de benim bebekimsın
Bende cevap verirdim canım haklısın, inşallah tahriki göz önüne alırlar.Cevap verdigim icin ceza alabilirim. Ama hic pisman degilim. Yine olsa yine yaparim cunku asla kendime hakaret ettirmem asla. Simdi onlar dusunsun
Yoo dostum yoo. Adre benim olacak vurucam kirbaci vurucam kirbaciçekil aradan cadı o benim olacak beni korkutamazsın
O eski bi konuydu. Erkek uye. Ben zamaninda ona ayaklarimi yika kopeeeek dediydim de gelmediydiBen gördüm o konuyu ya,efendim efendim diyordu birde,sonunda küfür etti
ona dokunursan karşında beni bulursun benden başkalarına baksada onu hep seveceğim adre asla birine ait olmadı bunu biliyorum ama beni sevmektende asla vazgeçmediYoo dostum yoo. Adre benim olacak vurucam kirbaci vurucam kirbaci
Hemen okuyorum neler olmuş ay anasınıHee neler oldu neler. Full adrenalin vardi o topikte. Araya salca olanlar falan. Oku da nesen yerine gelsin. Oku bak 15 ve sonrasini. Sonra gel burda cok egleniyoruuuzz
Orası da eğlenceliydi ama sazanlik olmuş sanırımOku oku. Cok egleniceksin bize de malzeme cikti burda cok egleniyoruuzz. EGLENİYO MUYUZ GENCLERRRR
Ben çok güldüm ama o tabi efenim,olur efenimlereO eski bi konuydu. Erkek uye. Ben zamaninda ona ayaklarimi yika kopeeeek dediydim de gelmediydi
Alirlar bence. Konu kapatildi. Mune inceler. Zaten hakaret ve tehditleri kiblemistim. İnsan gibi eglenmek varken insanlik yaramiyo bunlara anlamiyolar. Bana her ne soyledilerse demekki kendi iclerin uhde kalmisti. İnsanin fikri neyse zikri de oymus sonucta. Dort aylik uyenin de tum forum dostuymus. Kusura bakma ama kicimla guldumBende cevap verirdim canım haklısın, inşallah tahriki göz önüne alırlar.
İkinci kadin olmak cok hosuna gidiyo demekona dokunursan karşında beni bulursun benden başkalarına baksada onu hep seveceğim adre asla birine ait olmadı bunu biliyorum ama beni sevmektende asla vazgeçmedi
Ay inanılmaz sıcak yürüyelim yada parka gidelim hoplasın dedim de yok anacım sıcak evde şuan koltuk tepesinden atlıyor :) hergün dua ediyorum sadece çocukluk diabeti olsun diye çok zor oluyor onu yiyemeyiz bunu yiyemeyiz diye küçükte daha ya 6 yaşında olucak. Allah büyük inşallah kalıcı olmaz bu diabet.Gidemedim ki. Yapıştırıcı gördü onunla kağıt yapıstıracakmış,akşam giderim artık. Banlanma ya,neden ki. Bence banlamazlar ağır tahrik vardı.
Ya valla ne güzel olurdu,düsünmen yeter. Ben gidemedim kahvemi yaptım içiyorum,akşam gideceğiz artık. Geçmiş olsun bu arada ,benim kuzuda hasta ondan nazlanıyor biraz.
Gerek yoktu yani. Kafamiza silah dayamıyorlar her topiğe gir yorum yap diye. Birde ciddiye almışlar baya bende çok güldüm bugün okurkenAlirlar bence. Konu kapatildi. Mune inceler. Zaten hakaret ve tehditleri kiblemistim. İnsan gibi eglenmek varken insanlik yaramiyo bunlara anlamiyolar. Bana her ne soyledilerse demekki kendi iclerin uhde kalmisti. İnsanin fikri neyse zikri de oymus sonucta. Dort aylik uyenin de tum forum dostuymus. Kusura bakma ama kicimla guldum
Evet ne guzel egleniyoduk. Arkadaslar da merak etmis bu eglenenler kimler diye. Allah goz vermis okumaya usenmisler eglenenleri gormek icin. Gelsinler burda gorsunler. Hicbisey bizi durduramaz eglenceye tam gaz devam. Ceza alsam da siz yoklugumu aratmayin he. Gelince tek tek kontrol edicem. Banlatirim yoksa sizi :dHemen okuyorum neler olmuş ay anasını
Orası da eğlenceliydi ama sazanlik olmuş sanırım
Jfjfjfj orasi oyle efenim. Bu insanlar cok komik oluyorlarBen çok güldüm ama o tabi efenim,olur efenimlere
adrem için herşeye katlanırım anlıyormusun herşeyeİkinci kadin olmak cok hosuna gidiyo demek
Oo yeni bi fistik gelmis aramizaa
Ay iki üç sayfa okudum sonrasını midem kaldırmadı, ne terbiyesizler var ya. Uşenmeyip bizim yorumlarımızı okusalar geyik olduğunu anlayacaklar ama kafa yok valla.Evet ne guzel egleniyoduk. Arkadaslar da merak etmis bu eglenenler kimler diye. Allah goz vermis okumaya usenmisler eglenenleri gormek icin. Gelsinler burda gorsunler. Hicbisey bizi durduramaz eglenceye tam gaz devam. Ceza alsam da siz yoklugumu aratmayin he. Gelince tek tek kontrol edicem. Banlatirim yoksa sizi :d
Sensin fıstık hıh banlatcaamm seniOo yeni bi fistik gelmis aramizaa
Allah bağışlasın maşallah canim. İnşallah gecicidir. Çocuğa yeme demek zaten dünyanın en zor şeyi çok iyi anliyorum seni. Parkta atıştırmalık yiyenleri gorüp istiyor almayayım diyorum kiyamet kopuyor kaldıki zorunlu durumda daha zor, Allah yardımcın olsun. Sıcak konusunda dibine kadar haklısın,dün havuza gotürdüm ,güneş kremi sürmemiştim sabah güneşi diye,çocuğun kolları yanmiş,yüzü bembeyaz simitle yüzüyordu,sapka vardı kafasında,şapkayla bikininin arasındaki boşluk yanmış birde Eşim diyorki ne yaptın çocuğuma amele yanıgı olmuş. Parkada gidilmez bu saatte canım haklısın, ya sabah yada 5den sonra,ciddi kavuruyor.Ay inanılmaz sıcak yürüyelim yada parka gidelim hoplasın dedim de yok anacım sıcak evde şuan koltuk tepesinden atlıyor :) hergün dua ediyorum sadece çocukluk diabeti olsun diye çok zor oluyor onu yiyemeyiz bunu yiyemeyiz diye küçükte daha ya 6 yaşında olucak. Allah büyük inşallah kalıcı olmaz bu diabet.
Nazları hiç bitmiyor zaten bende iki tane var küçük te 19 aylık oda ondan gördü koltuk tepesine çıkıyor oyyy kara bahtım