İnadina sohbet inadina makara

Hee neler oldu neler. Full adrenalin vardi o topikte. Araya salca olanlar falan. Oku da nesen yerine gelsin. Oku bak 15 ve sonrasini. Sonra gel burda cok egleniyoruuuzz :KK62:
Hemen okuyorum neler olmuş ay anasını :KK70:
Oku oku. Cok egleniceksin :KK70: bize de malzeme cikti burda cok egleniyoruuzz. EGLENİYO MUYUZ GENCLERRRR :KK70: :KK70:
Orası da eğlenceliydi ama sazanlik olmuş sanırım :KK70:

Bende cevap verirdim canım haklısın, inşallah tahriki göz önüne alırlar.
Alirlar bence. Konu kapatildi. Mune inceler. Zaten hakaret ve tehditleri kiblemistim. İnsan gibi eglenmek varken insanlik yaramiyo bunlara anlamiyolar. Bana her ne soyledilerse demekki kendi iclerin uhde kalmisti. İnsanin fikri neyse zikri de oymus sonucta. Dort aylik uyenin de tum forum dostuymus. Kusura bakma ama kicimla guldum :KK70: :KK70: :KK70:

Gidemedim ki. Yapıştırıcı gördü onunla kağıt yapıstıracakmış,akşam giderim artık. Banlanma ya,neden ki. Bence banlamazlar ağır tahrik vardı.

Ya valla ne güzel olurdu,düsünmen yeter. Ben gidemedim kahvemi yaptım içiyorum,akşam gideceğiz artık. Geçmiş olsun bu arada ,benim kuzuda hasta ondan nazlanıyor biraz.
Ay inanılmaz sıcak yürüyelim yada parka gidelim hoplasın dedim de yok anacım sıcak evde şuan koltuk tepesinden atlıyor :) hergün dua ediyorum sadece çocukluk diabeti olsun diye çok zor oluyor onu yiyemeyiz bunu yiyemeyiz diye küçükte daha ya 6 yaşında olucak. Allah büyük inşallah kalıcı olmaz bu diabet.
Nazları hiç bitmiyor zaten bende iki tane var küçük te 19 aylık oda ondan gördü koltuk tepesine çıkıyor oyyy kara bahtım :KK66:

Alirlar bence. Konu kapatildi. Mune inceler. Zaten hakaret ve tehditleri kiblemistim. İnsan gibi eglenmek varken insanlik yaramiyo bunlara anlamiyolar. Bana her ne soyledilerse demekki kendi iclerin uhde kalmisti. İnsanin fikri neyse zikri de oymus sonucta. Dort aylik uyenin de tum forum dostuymus. Kusura bakma ama kicimla guldum :KK70: :KK70: :KK70:
Gerek yoktu yani. Kafamiza silah dayamıyorlar her topiğe gir yorum yap diye. Birde ciddiye almışlar baya bende çok güldüm bugün okurken:-)

Hemen okuyorum neler olmuş ay anasını :KK70:

Orası da eğlenceliydi ama sazanlik olmuş sanırım :KK70:
Evet ne guzel egleniyoduk. Arkadaslar da merak etmis bu eglenenler kimler diye. Allah goz vermis okumaya usenmisler eglenenleri gormek icin. Gelsinler burda gorsunler. Hicbisey bizi durduramaz eglenceye tam gaz devam. Ceza alsam da siz yoklugumu aratmayin he. Gelince tek tek kontrol edicem. Banlatirim yoksa sizi :KK70: :KK70: :d

Evet ne guzel egleniyoduk. Arkadaslar da merak etmis bu eglenenler kimler diye. Allah goz vermis okumaya usenmisler eglenenleri gormek icin. Gelsinler burda gorsunler. Hicbisey bizi durduramaz eglenceye tam gaz devam. Ceza alsam da siz yoklugumu aratmayin he. Gelince tek tek kontrol edicem. Banlatirim yoksa sizi :KK70: :KK70: :d
Ay iki üç sayfa okudum sonrasını midem kaldırmadı, ne terbiyesizler var ya. Uşenmeyip bizim yorumlarımızı okusalar geyik olduğunu anlayacaklar ama kafa yok valla.
Koskoca geyik topiğine açılmış konuyu ciddiye alıyorlar :KK70: Bir de kabadayı gibi sizi banlatcam olum falan, komik şeyler gerçek bir geyik olmuş hahahahahaha:KK70:

Ay inanılmaz sıcak yürüyelim yada parka gidelim hoplasın dedim de yok anacım sıcak evde şuan koltuk tepesinden atlıyor :) hergün dua ediyorum sadece çocukluk diabeti olsun diye çok zor oluyor onu yiyemeyiz bunu yiyemeyiz diye küçükte daha ya 6 yaşında olucak. Allah büyük inşallah kalıcı olmaz bu diabet.
Nazları hiç bitmiyor zaten bende iki tane var küçük te 19 aylık oda ondan gördü koltuk tepesine çıkıyor oyyy kara bahtım :KK66:
Allah bağışlasın maşallah canim. İnşallah gecicidir. Çocuğa yeme demek zaten dünyanın en zor şeyi çok iyi anliyorum seni. Parkta atıştırmalık yiyenleri gorüp istiyor almayayım diyorum kiyamet kopuyor kaldıki zorunlu durumda daha zor, Allah yardımcın olsun. Sıcak konusunda dibine kadar haklısın,dün havuza gotürdüm ,güneş kremi sürmemiştim sabah güneşi diye,çocuğun kolları yanmiş,yüzü bembeyaz simitle yüzüyordu,sapka vardı kafasında,şapkayla bikininin arasındaki boşluk yanmış birde:-) Eşim diyorki ne yaptın çocuğuma amele yanıgı olmuş. Parkada gidilmez bu saatte canım haklısın, ya sabah yada 5den sonra,ciddi kavuruyor.

X