• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmseval'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü

devrem nasılsın,
seni de ihmal ettim ama beni takip ettiysen gruba da hiç yazamadım. hep bir seyahat halindeyim bu aralar..
perşembeye kadar yokmuşsun sen de ama gelince görürsün canım..

öptüm seni, kolay gelsinn..

günaydın sevalim çok yorgunum ama sana yinede yazmadan edemedim uyudum ama yinede uykumu alamadım bir türlü bacaklarımda çok ağrıyor birkaç günden önce kendime gelemem sanırım neyse sen yoksun bugün artık perşembe görürsün öpüyorum canım ...

günaydın sevalim yoksun bugün gelirsin inşallah işlerini halletmişsindir inşallah canım ben diyete adapte olamıyorum iyice saldım kendimi yarın kesin kilo almış çıkıcam tartıda offf bir türlü dengeye giremiyorum biraz toparlanmam lazım neyse canım kendini özletme gel inşallah en kısa sürede öpüyorum ...

canım ben de +900 ü verdim çok şükür ama adapte olabilmiş değilim.. yürüyüşü bi gün yapıyorum bi gün yapmıyorum not almayı da kestim.. oruçtan sonra afalladım baya haftasonu da malum.. bu sabah kararlı girişmiştim ama iş arkadaşım börek falan getirmiş kahvaltı da yapamamıştım evde.. o yüzden gitti.. öğlen ve akşam isteediğim gibi giderse en azından yarın geçen cumadan (112,6 ydım) biraz bile eksik çıksam sevineceğim çünkü evet başarılıydım diyebileceğim bi hafta bırakmadım arkamda :50:

yine yazarım canım şimdi işler var öğleye kadar bitirmem lazım

:59:

günaydın sevalim çok yorgunum dün akşam 21.30 da yattım sabah 8i geçiyordu zor kalktım dolayısıyla tartılamadım tabi bu hafta kilo vermemişimdir aksine dikkat edemeden yedim malesef ama pazartesi itibariyle yine düzenli devam edeceğim canım sevindim senin 900 gr gittiğine yinede umudunu kaybetme olurmu bir şekilde gidecek bir kilolar öpüyorum canım yazmaya takatim bile yok nasıl bir yorgunluk bu üstümdeki anlamış değilim görüşmek üzere ...

günaydın sevalim çok yorgunum dün akşam 21.30 da yattım sabah 8i geçiyordu zor kalktım dolayısıyla tartılamadım tabi bu hafta kilo vermemişimdir aksine dikkat edemeden yedim malesef ama pazartesi itibariyle yine düzenli devam edeceğim canım sevindim senin 900 gr gittiğine yinede umudunu kaybetme olurmu bir şekilde gidecek bir kilolar öpüyorum canım yazmaya takatim bile yok nasıl bir yorgunluk bu üstümdeki anlamış değilim görüşmek üzere ...

aspirin iç

ben de 100 gr vermişim 112,5 kiloydum sabah

canan karatay'ın örnek diyet listesini aldım bi siteden hoşuma gitti beğendim.. listeden akşam yemeklerini çıkarıp yazdım defterime onu uygulicam yarından itibaren..

ben de sabah geciktim yine pastaneden yaptım kahvaltıyı :59: iki gündür aspirinimi içemiyordum bugün içtim çok şükür..

aspirin içmeyince uyuyorum sürekli.. kilo almış olmamdan kaynaklandığını düşünüyorum ya da erciş'in havası yaraadı bana.. tekirdağda çok daha dinç bir insandım ben.. 4 saat yürüyeyim ah vah demezdim hiç.. hiç uyumazdım böyle tabi şuanki kilomdan 10-12 kilo eksiktim o zaman..

bu akşam yürüyüşümü yapıcam.. yarım saat.. dün mekik çektim ama yürüyüş yapamadım.. :59:

senaryo da yalan oldu bi diziye sardım onu izliyorum boş vaktimde..

:98:

Son düzenleyen: Moderatör:
evet sevalim senaryo işi yalan oldu ihmal etmeyiniz bizi lütfen bekliyoruz yeni bölümle heyecanla ...

o uyku hali bendede var bu aralar pazartesi hem yürüyüş hemde diyet birlikte yapıcam bu arada kendimede gelmiş olurum herhalde canım :16:

Bugünkü menüm

kahvaltı:

Iki adet yumurta
1.5 kk peynir
8 adet siyah zeytin
1 bardak kakaolu süt

öğle:

Avuç içi kadar dana söğüş
bol yeşillikli salata
1 bardak ayran

ara:

30 gram badem fındık ceviz karışımı

bugün listemi asla bozmicam.. ölsem açlıktan yok :20:

Karatay diyetiyle başladım bu haftaya ve kilolarımı verene kadar bu şekilde verdikten sonra da akşam yemeğini de ekleyerek karatay diyetime devam edicem..

Moralim çok bozuk pek havamda değilim..

BİRAZ ÖNCE AİLEMİZİN KURUYEMİŞÇİSİNE GİTTİM

30 GRAMLIK KARIŞIM YAPTIRDIM VE İÇİNDE HANGİSİNDEN KAÇARTANE OLDUĞUNA BAKTIM.

SONUÇ:

2 ADET YARIM CEVİZ
6 ADET BADEM
10 ADET FINDIK (FINDIK 15 GRAM DİĞERLERİ NEREDEYSE EŞİT)

SONRA DA BU KARIŞIMDAN 300+300+400=1000 GR LIK Bİ PAKET ALDIM.. BU MİKTARLARA GÖRE HER GÜN SAAT 15 TE ALICAM.. BUNLAR MEHMET ÖZ'ÜN DE DEDİĞİ GİBİ KİLO VERMEK İÇİN GÜNLÜK ALINMASI GEREKEN SAĞLIKLI YAĞ MİKTARLARI.. BİR DE 15 GR Z.YAĞI AMA ONU ÖLÇEMEM KAFAMA GÖRE SALATALARA KOYUCAM ARTIK :6:

:kkk:

Bugünkü menüm

kahvaltı:

Iki adet yumurta
1.5 kk peynir
8 adet siyah zeytin
1 bardak kakaolu süt

öğle:

Avuç içi kadar dana söğüş
bol yeşillikli salata
1 bardak ayran

ara:

30 gram badem fındık ceviz karışımı

bugün listemi asla bozmicam.. ölsem açlıktan yok :20:

Karatay diyetiyle başladım bu haftaya ve kilolarımı verene kadar bu şekilde verdikten sonra da akşam yemeğini de ekleyerek karatay diyetime devam edicem..

Moralim çok bozuk pek havamda değilim..

merhaba sevalim çok güzel listen afiyet olsun canım sen karar verdimmi o kararda devam edersin buna inanıyorum canım yeterki hoşuna giden bir mönü olsun hayırlısıyla başladın bende bu hafta başladım yeniden ben az az yemeğe çalışıcam bakalım artık . Hayırdır niye moralin bozuk canım , her ne olursa olsun hiçbirşeyin keyfini kaçırmasına moralini bozmasına izin verme moral bozukluığu kilo aldırır unutma canım öpüyorum ...

sevalim bende bu sabah 3 kaşık biber kavurmamı 2 dilim beyaz ekmekle yedim , çavdar ekmeğim bitmişti mecbur beyaz ekmek yedim . Öğle için yanımda 5 kaşık zeytinyağlı taze fasulye getirdim yazın vazgeçilmezi en sevdiğim zeytinyağlı yemek çeşididir . akşamada yine aynı yemekten yiyebilirim yanında çorba ve salatayla birlikte bakalım hayırlısı inşallah geçen hafta aldığım 2 kilo fazlalığı veririrm cumaya kadar nasıl yapıyorum anlamış değilim diyeti bıraktığım an 2 kilo geliyor geriye sanki saklanıyor o 2 kilo bir yerlere bir anlık boşlukta açıkta hemen ortaya çıkıyor yine gibi neyse gidecek hepsi geçecek inşallah öpüyorum sevalim görüşmek üzere canım ...

çok şükür dün gerçekten diyetimi bozmadım sadece karatay diyetinin akşam yemeklerini yemiyordum dün yemek zorunda kaldım.. sanırım ilk gün diye çok rahatsızlandım.. ama bozmadım öğlenki öğünün aynısını akşam 5 gibi tekrar yedim.. gün boyunca ekmek ve türevi hiçbirşey yemedim.. açlıktan midem kıvranarak yattım.. dünyanın zeytinini yedim :52:

sabah tartıldım hemen tabi :17:

hem haftasonunun tüm kalıntısı gitmiş hem de cumaya göre 100 grcık daha gitmiş 112,4 çıktım :21:

sevindim valla..

bugünkü menüm:

sabah:
1 dilim ekmek (aslında iki yumurta olması lazımdı ama nasıl farketmemişim yumurta bitmiş :50: )
8 tane siyah zeytin
1,5 kk peynir
1 domates
1 biber

öğlen:
nohut yemeği
ayran
salata

ara:
1 çb fındık
30 gr karışım

ara öğünü saat 5 te eve gidince yapıcam bundan sonra..

böyle :31:

bu aralar moralim bozuk baya hastalık dönemime yaklaştım bi depresifim.. dikkat dağınıklığım da var..

fenayım :59:

sevalim bende bu sabah 3 kaşık biber kavurmamı 2 dilim beyaz ekmekle yedim , çavdar ekmeğim bitmişti mecbur beyaz ekmek yedim . Öğle için yanımda 5 kaşık zeytinyağlı taze fasulye getirdim yazın vazgeçilmezi en sevdiğim zeytinyağlı yemek çeşididir . akşamada yine aynı yemekten yiyebilirim yanında çorba ve salatayla birlikte bakalım hayırlısı inşallah geçen hafta aldığım 2 kilo fazlalığı veririrm cumaya kadar nasıl yapıyorum anlamış değilim diyeti bıraktığım an 2 kilo geliyor geriye sanki saklanıyor o 2 kilo bir yerlere bir anlık boşlukta açıkta hemen ortaya çıkıyor yine gibi neyse gidecek hepsi geçecek inşallah öpüyorum sevalim görüşmek üzere canım ...

ben de çok severim zeytinyağlı fasulyeyi bayılırım

aynen ferihancım benim de öyle dün sabah tartıdaki kilomu görsen inanamazdın hem de sabah aç karnına(pek aç sayılmazdı ama) 114,6 çıkmıştım :53: dünyam yıkıldı desem yeri yani.. ama bi günde gitti.. kalıcı değil işte biraz sıksam dişimi gidici

:27:

günaydın sevalim çok sevindim diyetinin ilk gününün güzel geçmesine ve kilo vermiş olmana inşallah bu şekilde devam eder canım sana güveniyorum akşam yemek yememişmi oluyorsun bu diyette ben pek anlamadım hayatım 5 ten sonra bişey yemiyorsun sanırım .

Ben valla birtürlü toparlanamıyorum artık akşam yemek yapmayacağım evde hepimizin kilo vermesi şart akşam yemeklerini yoğurt salata ve müsli ile geçirtirmek istiyorum inşallah başarırım . Bu sabah 3 kaşık biber kavurması 2 dilim beyaz ekmek yedim . yanımda yine zeytinyağlı taze fasulye getirdim ekmek yok akşamada annem yemek yapmazsa müsli ve yoğurt karışımı yemeyi düşnüüyorum bakalım inşallah bozmam neyse canım öpüyorum görüşmek üzere ...

Evet canım akşam yemeği yemiyorum yesem bile 5-6 arası yiyorum.. Eğer yemezsem 5 te fındık ceviz badem yiyorum..

Dün eve 4te gittiğim için yemek yeme fırsatım oldu.. Normalde 5te gittiğim için yiyemiyorum..

Balık aldım balık yicem yakında :52:

Nasıl özlemişim :31:

Sevalim iyi aslında yaptığın yöntem keşke bende uygulayabilsem 5 ten sonra hiçbişey yemeyince zaten akşam ağır yenmediği için kilo verilir inşallah başarılı olacaksın canım darısı benim başıma öpüyoruım .

günaydın sevalim nasılsın inşallah iyisindir canım ben iyiyim çok şükür bu sabah kahvaltım çok güzeldi 1 dilim karpuz ve 2 k.k. peynir yedim nasıl özlemişim peyniri anlatamam öğle yemeği için tavuk getiricektim ama baktım ısınması lazım iş yerinde yapamam diye düşündüm ve peynir ekmek getirmeye kaarar verdim biraz çavdar ekmeğinin içine beyaz peynir koydum ve yanımda getirdim tabi öğleden sonra acıkma riskimi düşünerek 15 kadar erik getirdim bugün bolca meyve yeme günüm oldu anlıcam akşamada tavuk var yine mönüde öpüyorum canım görüşmek üzere yine yazarım ...

menümü yazayım canım ben de

sabah:

2 yumurta
8-10 siyah zeytin
1 kaşık paprika
1.5 kk peynir
bir fincan süt

ara:
bitter çikolata (40 gr)
ice tea
(normalde menüde böyle bişey yok ama ihtiyaç hissettim normalde 1 çb antep fıstığı var)

öğle:
4 yumurta ile yumurta salatası

ara:
2 adet nektarin

akşam:
30 gr karışım

bugün iyi gidecek gibi..

cuma günü inşallah - lerde oluruz canım :71:

protein ağırlıklı besleniyorsun canım acıkmazsın kolay kolay eminim kilo kaybı olur çok güzel gidiyorsun maşallah cuma kilo vermiş olucaksın inşallah öpüyorum canım ...

Back
X