• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmseval'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü

Ay valla bayıldım ben de.. Tam sarhoş gibi de söyledi çok hoş bi sahne ve performanstı..

Ben duygu'yu oynayan kızı çok beğeniyorum sesi konuşması da çok hoşuma gidiyor.. Doktorlarda oynamıştı diziyi izlememe rağmen onun sahnelerine denk geldim mi geçmez izlerdim.. çok hoşuma gitti film..

Ya benim evle iş yeri dib dibe :( yürüyüş alanım olmuyor o yüzden sadece akşamları yürüyebiliyorum.. Olsun o da yeter :8:

Biz bu işi yapıcaz ferihanım galiba ya

:62:

günaydın sevalim nasılsın bugün valla tebrik ederim seni canım maşallah diyeyimde nazar değmesin arkadaşıma kaçamak yok denecek kadar az olmuş kek olmasaymış iyiymiş ama olmuş yapacak bişey yok neyseki az , yürüyüş yapmanada çok sevindim canım bende yapıyorum birde yürüyüşler çok inceltiyor beni bu akşam itibariyle ölçülerimi alıp her hafta kontrol etmek istiyorum yürüyüşle haftada kaç cm incelmişim diye bakarım . Incir reçelinimi izledin bende geçen hafta izlemiştim çok güzel bir film çok beğendim hele halil sezai paracıklının sesine bayıldım . Bende mönümü yazayım .

Dün akşam yemeğe davetliydim çeşit çok olduğu için azıcık azıcık yedim ama epey doymuşum tabi ...

Bu sabahta 1 dilim karpuz yedim . Sonra 30 dk yürüyüş yaptım . Hünüz daha acıkmadım acıkırsam form bisküvi alırım diyorum .

öğle yemeği için 4 kaşık yoğurt , 4 kaşık nesfit , bir kaç çilek karışımı yapacağım .

Ara olarak çilek yerim

akşamda ya müsli yada köfte tam bilemiyorum ...

Senaryo bekliyorum bu arada canım :68::16:

canım bence köfteyi tercih et eğer yine müsli yersen çok tahıl ağırlıklı olur.. Akşamı protein ağırlıklı yap.. Yanına da ayran oh mis

:16:

canım bence köfteyi tercih et eğer yine müsli yersen çok tahıl ağırlıklı olur.. Akşamı protein ağırlıklı yap.. Yanına da ayran oh mis

:16:

biz bu işi başaracağız canım sen merak etme artık kaçamak falan yok akşamları hafif yenecek köfte yemek istemeyişim şundan çok tot tutacağı için iyi ama ertesi gün müsli yemem gerekecek ve acıkıp saldırma riskim fazla o yüzden bir hafta akşamları müsli ve yoğurt yerim hem midem alışır az yemeğe hemde akşam yaptığım yemeği ertesi gün öğle yemeğinde yerim . nasıl ama :61:

biz bu işi başaracağız canım sen merak etme artık kaçamak falan yok akşamları hafif yenecek köfte yemek istemeyişim şundan çok tot tutacağı için iyi ama ertesi gün müsli yemem gerekecek ve acıkıp saldırma riskim fazla o yüzden bir hafta akşamları müsli ve yoğurt yerim hem midem alışır az yemeğe hemde akşam yaptığım yemeği ertesi gün öğle yemeğinde yerim . nasıl ama :61:

güzel bence.. ben de akşam yemek istediğimi öğlen yiyorum.. sadece akşam müsli yemiyorum.. yiyemiyorum zaten aç kalırım daha iyi diyorum valla :6:

sabahları geç kalırsam kahvaltı niyetine yerim müsliyi arada sırada..

bu oturtuğum sistem bana çok uygun gibi geliyor ferihancım o yüzden daha da hevesli ve umutluyum.. akşam çok acıkıyorum yalan değil kavruluyor midem ama hani oruç tutarken de olur ya baştan böyle çok acıkırsında iftara doğru bi tokluk hissedersin.. aynen o şekil bende akşam aç yatarsam sabah tok, akşam tok yatarsam sabah aç kalkıyorum..

o yüzden eğer akşam aç yatarsam ertesi gün pek bozmuyorum diyeti

:32:

canım bilgisayarım bozuldu office belgeleri açılmıyorum öğleden sonra bakacaklar.. o yüzden yazamıyorum şimdi.. öğleden sonra yazarım

:68:

ferihan bi ara girdiğinde bi erkek ismi yazsana.. cafede garson çocuk olacak

:68:

güzel bence.. ben de akşam yemek istediğimi öğlen yiyorum.. sadece akşam müsli yemiyorum.. yiyemiyorum zaten aç kalırım daha iyi diyorum valla :6:

sabahları geç kalırsam kahvaltı niyetine yerim müsliyi arada sırada..

bu oturtuğum sistem bana çok uygun gibi geliyor ferihancım o yüzden daha da hevesli ve umutluyum.. akşam çok acıkıyorum yalan değil kavruluyor midem ama hani oruç tutarken de olur ya baştan böyle çok acıkırsında iftara doğru bi tokluk hissedersin.. aynen o şekil bende akşam aç yatarsam sabah tok, akşam tok yatarsam sabah aç kalkıyorum..

o yüzden eğer akşam aç yatarsam ertesi gün pek bozmuyorum diyeti

:32:

zaten önemli olan o canım kendine uygun beslenme şeklini oturtmak onu yaptığın zaman kilo vermende kolaylaşıyor bu şekilde rahatsan çok iyi birhafta sonra oturur bu beslenme şekli sende ne kadar kilo verdiğini görürüsün . Akşamları aç yatmak kilo verdiriyor reyhan ablayı hatırlıyormusun o hep derdi akşamları aç yattığımda ertesi günü güne mutlu uyanıyorum diye derdi hep aklımdadır aç yattığımda gelir aklıma kulakları çınlasın ...

zaten önemli olan o canım kendine uygun beslenme şeklini oturtmak onu yaptığın zaman kilo vermende kolaylaşıyor bu şekilde rahatsan çok iyi birhafta sonra oturur bu beslenme şekli sende ne kadar kilo verdiğini görürüsün . Akşamları aç yatmak kilo verdiriyor reyhan ablayı hatırlıyormusun o hep derdi akşamları aç yattığımda ertesi günü güne mutlu uyanıyorum diye derdi hep aklımdadır aç yattığımda gelir aklıma kulakları çınlasın ...

evet reyhan ablam da çok severdi beni :59:

akşamları aç yatmak cidden ertesi güne zinde kalkmak demek

:kkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam canım bilgisayarın hallolsun bekliyorum senaryoyu bende şimdi bir dışarı çıkayım acıkttım form bisküvimde yok ara yapamadım bugün alayım bir bisküvi buraya bari görüşürüz öğleden sonra canım öpüyorum .

düzeldi bilgisayarım :3:

öğlen yemeğimi yazayım..

iki tane küçük haşlanmış baget+ayran+yarım yemek kaşığı mayonez+2 ekmek

ara da iki eti form çikolatalı biskuvi yicem bi de yeşilçay

yarın ki menümü de diyim :6:

sabah mercimek çorbası

öğlen mercimek yemeği ayran(ya da cacık)

aralara karar vermedim daha

:42:

ceren bana yazmıyo hiç

:43: :43: :43:
:5: :5: :5:
:14: :14: :14:

:59:

sevalcim nasılsın.. gelemiyorum kaç gündür.. kusura bkma.. özel mesaj fln atıyosun ya o zmn yazsam sana hani sen istediğin için yazmış gibi olcam diye trip yaptım kendimce sanırım :26: biraz tersim bgnlerde..
kızma bana cok, bak acık yüreklilikle yazdım sana..
umarım kırılmamışsındır bana.. öpüyorum tatlım..

umarım sınaw sonucların beklediğinden de ii gelir..

sevalcim nasılsın.. gelemiyorum kaç gündür.. kusura bkma.. özel mesaj fln atıyosun ya o zmn yazsam sana hani sen istediğin için yazmış gibi olcam diye trip yaptım kendimce sanırım :26: biraz tersim bgnlerde..

yok canım alınmam ben.. :29: takıl kafana göre :34:

buralardayım ama hep artık.. bilgin ola..

:27:

iki kere yazmışım mesajı.. pc bozuk ya.. düzelmedi.. yarın format yicek

:59:

Son düzenleyen: Moderatör:
MENÜMÜ DE YAZAYIM.. GERÇİ UMREDEN DÖNENLER SEBEBİYLE BİRAZ SAÇMASAPAN OLDU AMA

SABAH:

İKİ DİLİM EKMEK
1 KASE SOĞUK MERCİMEK ÇORBASI

ARA:
2 HURMA
2 CEZERYE
1 LOKUM :53:

ÖĞLEN:
MERCİMEK YEMEĞİ
YOĞURT
EKMEK YOK

ARA:

BİR DİLİM KIZARMIŞ EKMEK
ÜÇGEN PEYNİR

AKŞAM:

1 BARDAK PATLAMIŞ MISIR

:nazar:

valla mercimek çok tok tuttu ya.. ara yapamicam galiba.. belki eve gidince yaparım arayı açlık hissedersem..

:97:

ben varım sevalim burdayımmm :3:

hemen bugün yedikleirmi yazayım sana ne dersin :16:

dün akşam en sonunda müsli ve nesfit yemeyi başardım . 2 kaşık müsli , 2 kaşık nesfit , 3 kaşık yoğurt 2 çilek karışımı yaptım ve afiyetle yedim .

ali kaptanı izlerken meyve salatası yaptım kendime 5 çilek , yarım muz , 1 kayısı dan yedim .

akşam köfte yapmıştım minik bir lokma tadına baktım sadece akşamı böyle kapattım canım .

busabah 4 kaşık nesfit , 3 kaşık yoğurtla yedim .

ara olarak saat 11 de 5 sunta bisküvi yedim .

saat 13 de çok sevdiğim bir ablam var patronumun eşi onun evine gitmiştim çay içelim dedi ısrar etti kabul ettim çayın yanında bana yarım domates , 1,5 k.k. peynir , ve altın çörek getirdi ben altınçörek çok kalorili oldğu için onu reddettim ama kırılırım ye diyince 2 lokma ısırdım yalnızca benim için ikinci ara oldu yani .

öğle yemeği olarak yanımda 3 büyük köfte getirmiştim az önce onları yedim çok doydum daha ara falan yapmam akşam yemeğine kadar bişey yemem diye düşünüyorum . akşamda yine müsli nesfit karışımı yerim büyük ihtimalle ...

ayy sevalim çok mutluyum canım hemen seninlede paylaşayım mutluluğumu nişanlım cuma günü istanbula geliyor bu sefer iş için geliyor ama haftasonunu yanımda geçirecek öyle mutlu oldum ki anlatamam sesimdeki heyecanı duyduğunda oda çok sevindi Allahım gelse ve hep yanımda kalsa keşke işleri istediği yönde ilerlese ve hep yanımda kalsa ne güzel olur :69: neyse canım yine gelirim ben görüşmek üzere...:16:

Back