• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmseval'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü

şimdi de bugünkü menümü yazayım

sabah:
iki yumurta ile yapılmış tereyağlı omlet (tereyağı 1 tk)
1.5 kk peynir
8 adet zeytin
1 tk paprika
1 salatalık

öğle:
bir avuç kadar dana bonfile
bol salata
zeytinyağlı semizotu
yoğurt

akşam:
30 gr karışım

:42:

Tebrik ederim sevalim harika gidiyorsun canım kendi diyetini buldun nihayet artık bu diyetle epey kilo verirsin inşallah canım çok sevindim senin adına maşallah :nazar:

Ben bu sabah 1 dilim karpuz 2 k.k peynir yedim . öğle için yanımda tost getirdim 12 adete erik getirdim . şimdilik başka bişey yok canım sabahta 30 dk yürüdüm ayakkabı ayağımı vurdu canım çok acıyor küçük parmaklarımın üstü su toplamış kötü oldu bu durum neyse canım çok öpüyorum darısı benim başıma görüşmek üzere ...

Tebrik ederim sevalim harika gidiyorsun canım kendi diyetini buldun nihayet artık bu diyetle epey kilo verirsin inşallah canım çok sevindim senin adına maşallah :nazar:

Ben bu sabah 1 dilim karpuz 2 k.k peynir yedim . öğle için yanımda tost getirdim 12 adete erik getirdim . şimdilik başka bişey yok canım sabahta 30 dk yürüdüm ayakkabı ayağımı vurdu canım çok acıyor küçük parmaklarımın üstü su toplamış kötü oldu bu durum neyse canım çok öpüyorum darısı benim başıma görüşmek üzere ...

ben de bi yarım saat sonra karpuz peynir yicem menümde vardı sabah yazmayı unutmuşum.. öğlen eti iki porsiyon pişirdim ama yağsız tuzsuz et problem olacağını düşünmüyorum.. yanına dazeytinyağlı domatesli semizotu yaptım çok yakıştı mükemmel oldu.. çok lüx bir restoran tabağı gibi görünüyordu tabağım keşke fotoğrafını çekseydim neyse haftaya yine yapar çekerim :6:

üç gündür neredeyse hiç ekmek yemiyorum :52:

inşallah yarın da şöyle 111,5 u görsem mutlu olsam :21:

:kkk:

hayatımın hiçbi anında düğünden önce bile bu kadar çok istememiştim zayıflamayı..

özellikle şu üç gündür öyle kalple bağlıyım ki.. tabiki daha yeni ufak tefek kaçamaklarım oluyo.. ama ben her zaman o kaçamaklarla sonlandırırdım diyetimi.. artık öyle olmuyo.. sadece 2. gün yani ayın 14 ünde ufak bi kaçamağım oldu dondurma yedim sade ve biraz meyveyi abarttım o gün zaten yumurta olmadığı için listemden de çıkmak zorunda kalmıştım ama bitti.. ertesi gün ben yine listemi hiç kaçırmadan bozmadan yedim.. böyle gieceğini de hissediyorum..

bi kere öğle yemeğinde protein almak mucize gibi.. acıkmıyorsun iştahı da kapatıyo.. birazdan karpuz yicem ama istediğim için değil listemde olduğu için.. ve akşam 7 oldu mu bi acıkmaya başlıyorum bi acıkmaya başlıyorum anlatamam; ama diyetimde kesin bir kural var akşam yedi den sonra (özel durumlarda da 8den sonra) su dışında ağzıma hiçbirşey koyamıyorum.. e ben zaten 7 den önce tokum hep.. saat 10 olunca da kıvranmaya başlıyorum saat 11de de bir yudum ekmeği hap gibi yutup uyuyorum.. gün boyunca yediğim tek ekmek o :)

inşallah daim olur.. çok istiyorum zayıflamak
kendim için ilk defa kendim için :31:

merhaba sevalim protein zaten acıktırmaz insanı hiç akşam acıkmalarını 1 hafta sonra hissetmemeye başlayacaksın vücudun alışacak çünkü canım ama maşallah güzel gidiyorsun bozmadan devam et faydasını göreceksin muhakkak canım . İnsanın kendi için yapması harika birşey zaten öyle olmalı kendini nasıl görmek istediğine karar verip öyle uygulamalıyız yaptığımız diyetleri ben istikrarının bozulmayacağını düşünüyorum çünkü zaten göz dolduran ve doyuran yiyecekler yediklerin güzel olacak sonucu inşallah ...

evet canım menülerim çok güzel..

bugün kilo vermedim sabah yine aynıydım ama tahmin ettim çünkü akşam misafirliğe gittik browni vardı yemedim cips de yemedim kola da içmedim soda varsa soda alayım dedim varmış allahtan.. sadece kekin yanına koyduğu iki kaşık dondurmayı yedim bir de bir avuç çekirdek :(

çekirdeği de karatayın listesinde fıstık olmasına güvenip yedim.. çok ısrar ettiler dedim oradan yırtayım bari..

neyse bugün de 111,9 um
yani geçen haftaya göre 0,6 gr gitmiş :21:

bugünkü menümü de yazayım

kahvaltı:
iki yumurtadan zeytinyağında omlet
1 kk peynir
1 salatalık
1 tk paprika
8 tane zeytin
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

öğle:
4 adet köfte
bol salata
ayran

ara:
karpuz
peynir

akşam:
1 avuç karışım

:42:

öğleden sonra gelemeyebilirim zaten haftasonu yokum.. pazartesi kilo vermiş olarak dönerim inşallah

öğleye kadare buralardayım tabi

merhaba canım seni ve diğer kilo veren kızları görünce azimle başlayacağım yeniden diyorum ama bir an geliyor gözüm dönüp yiyorum sonrada pişmanlık offf çözmeliyim artık bu durumu inşallah başlamalıyım yeniden görüşürüz pazartesi canım öpüyorum seni ...

Diyetimede üç gündüe ara verdim.. Adet dönemimde devam edemeyeceğimi çok iyi bildiğim için ama hiç abartmadım yine de sadece kahvaltıma ekmek ekledim bir de bir iki bardak kola içtim 3 günde..

Hatta arkadaşlarla konsere gittik eşim dahil herkes dürüm yedi ben yemedim :51:

Ertesi günü de kahvaltıya gittik.. O kahvaltıyı biraz abarttım ama çok değil..

Herşeye rağmen (konser festival kahvaltı ve adet dönemi) atlattığım en başarılı haftasonuydu.. Bugün de sınavlarımı geçtiğim için ufak çaplı bi hediye verdim kendime :17: öğlen makarna salatası yedim.. şimdi de bi paket çikolatalı bisküvi :17:

Bugünüm bu biskuvi ile sona eriyor.. Yarın da karatay diyetine devam..

Yarın menümde

kahvaltı:
Iki adet yumurta
1,5 kk peynir
8 adet zeytin

öğlen
ızgara tavuk göğsü
bol salata
ayran

akşam
30 gr karışım

olacak. Ertesi gün de nihayet balık yicem :56:

Sen naptın canım düzenini oturttun mu haftasonu? Lequim de 2 kilo vermiş baktım cuma günü listeye.. Ne azımli kız kilosu da az ama baya veriyor

:81:

merhaba sevalcim ben oturtamadım hala diyetimi çok abartmıyorum ama tam bir diyet modundada değilim yanii çok istiyorum ama artık düzene girmeyi sen maşallah çok iyi gidiyorsun ceren desen inanılmaz harika maşallah kilosu az ama deddiğin gibi yedikleri öyle düzenliki geri almaz bile tatilde herhalde çok düzenli yiyor herşeyi darısı başıma diyorum bende sürekli ama hala bir hareket yok bakalım ne kadar sürecek böyle .

Ben ayağımdan bir müdahale geçiricem bu cuma diye düşünüyorum ama yaptıracağım hastane konusunda tereddütlerim var canım korkuyorum daha önce 2 sefer aynı müdahaleyi geçirdim biri dikişsiz biri dikişli büyük ihtimalle yine dikişli olacak ayak baş parmağımın tırnak yatağı alınmıştı 5 yıl önce kenarında bir parça kalmış meğer ordan bir tırnak uzuyor geri kalan tırnak içinde doktor düşer dedi düşmedi ne kesiliyor ne uzuyor resmen kaya parçası gibi duruyor parmağımın üstünde üstelik acı veriyor artık aldırııp kurtulmam lazım ondan çünkü aldırmazsam bir gün bir yere çarpıcam ve kendisi çıkacak daha beter acı ama ben korkuyorum 3.cü kez aynı acıyı çekmek beni çok korkutuyor napıcam bilmiyorum . Hastane konusu var birde annem devlet hastanesinde yaptıralım diyor daha önce özelde yapıldı noldu diyor bense devlet hastanesinde özensiz yaparlar diye korkuyorum napıcam kararsızım ama artık bekletemem sıcak havalarda yapıp kurtulmam lazım ...

Geçmiş olsun canım.. Allahtan İstanbulda çok fazla seçeneğin var hastane için.. acil şifalar versin Allah..

Ben de bugün çok acaibim.. sabah kendimi karatay diyetine başlamaya ikna edene kadar canım çıktı.. börek yicem diye tutturdum başta.. bir gün daha falan diyorum kendi kendime.. en sonunda yaptım yumurtamı yedim peynir zeytinle.. öğlen için de tavuğumu pişirdim hazır 3-4 köfte büyüklüğünde.. salata yapıcam sadece eve gidince.. yarın içinde z.yağlı taze fasulye yapıcam akşam.. artık öbürgün balık yerim sonunda.. 10 gündür balık diye inliyorum :)

bugün biraz evvel dünden kalan iki biskuvi ve birazda fındık badem yedim..

böyle işte :31:

+1 görünüyorum ama normal bence veririm cumaya kadar.. çünkü üç gündür kola tatlı ekmek vesaire çok oldu..

bu akşamda misafirlikteyim ama hiçbişey koymicam ağzıma zaten daha evvel diyette olduğumu söylemiştim onlara da.. anlayış göstereceklerdir.

:68:

aslında dün sabah +0,5 tim sadece keşke dün başlasaydım şimdi böyle olmazdı :50:

iştahıma yenildim işte
:19:

Bugün başaramadım :59:

Hissediyordum başaramayacağımı.. Nasıl bir iştah patlaması.. Sadece ekmek ve kolaya karşı

ben bunu hiç anlamıyorum.. Bu dönemimde neden böyle oluyorum ben..

Neyse bugün son.. çok yemedim.. Ekmek yedim işte fazladan kola içtim bi de bi kutu :(

off :59:

merhaba sevalim teşekkür ederim üzülme sakın başaramadım deme kendine sadece bu dönemlerde olur iştah hali normaldir geçici diye düşün öyle olsun bak ben normal zamanda iştahıma engel olammıyorum ben yediklerimi yazmayayım en iyisi karbonhidrattan başka bişey yok çünkü öpüyorum canım görüşmek üzere ...

anca girebildim bugün..

bugün diyetim iyi gidiyor.. dün misafirlikte iyiydi yalnız tek acaip şey aç yatıp tok kalkmam oldu :44: gece de 200 gr almışım :44: pek anlam veremedim.. ama dün sabaha göre 700 gr eksiktim :52:

112,2 gr.. gece 112,0 la yattım ama ümitliydim 111 lere.. yine de iyi..

bugün de diyetim iyi gidiyor listeye aynen uyuyorum fakat bir buçuk fincan kola bir dilim ekmek yedim fazladan bi de baya yarım litre falan kakaolu süt içtim :53: o çok oldu ya :59:

yine de karnım aç olduğu için ve balık yediğim için :56:

çok mutluyum :21:

sorun şu ki artık kilolu olmam ben de özgüven problemi yaratmaya başladı.. kıskançlıklarım arttı çok.. ben hiç böyle biri değildim :50:

Son düzenleyen: Moderatör:
tebrik ederim canım güzel gidiyorsun aradaki abartı kakaolu sütlere dikkat yağlı süt sonuçta herşeyin kararında olanı güzeldir canım ama bu sefer çözülecek eminim kilo verme durumu , şu kıskançlıklar ve özgüven meselesi arada banada vuruyor ama genel anlamda sorun etmem pek belli dönemlerde duygusal olduğumuz zamanlarda olur öyle şeyler azıcık dişimizi sıkıp birkaç kilo verdiğimizde yerine geliyorlar sabır canım sen psikolojini bozma lütfen eşinde destek olur bu zamanlarda sana merak etme istedikten sonra başarılmayacak şey yok öpüyorum canım .

evet özellikle bu hafta adet haftam olduğu için iştah da kıskançlık da had safhadaydı.. ama dün akşam gayet güzel ve sevimli bi konuşmayla kıskançlık meselesii az da olsa kapattık.. "sakın benim kıskançlıklarım yüzünden kendin olmaktan çıkma.. kız arkadaşlarını kırma" dedim.. çünkü geçen misafirliğe gittik.. kötü de çıktık evden.. ne bişey yedi orda ne de konuştu doğru dürüst.. kız da çok üzüldü.. ben de üzüldüm çok.. neyse düzeldi sanırım artık :17:

bu hafta diyetimi sadece 1 gün yapabildim.. çok kötü bi haftaydı.. zaten çarşambaya kadar adet dönemim sürdü.. ama yine de sadece 200 gr almışım düne göre.. bugün kilom 112,4.. geçen haftaya göre +0,5 im :50: fakat daha da kötü olan şu bu sabah kahvaltımı pastaneden yaptım :50: saat tam 8 de kalkmıştım.. çok da açtım yememezlik edemedim.. öğlen bir bardak süt ya da ayran içicem sadece.. akşam üstü de öyle.. dün o kadar çok kola içtim ki :50: evde su yoktu ben de hep kola ile gidermeye çalıştım.. yani dün hem su içmedim hem de kola içtim.. baya kötü oldu.. sabah tartılmaya korktum o yüzden bu sonuç bana iyi geliyor.. inşallah yarın sabah fazlasını görmem..

Back
X