- Konu Sahibi candy_candy
mercimek tok tutar tabiki canım haftada iki kez yemek gerekiyormuş mercimek nohut gibi gıdaları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaldım divan II den
ben varım sevalim burdayımmm
hemen bugün yedikleirmi yazayım sana ne dersin
dün akşam en sonunda müsli ve nesfit yemeyi başardım . 2 kaşık müsli , 2 kaşık nesfit , 3 kaşık yoğurt 2 çilek karışımı yaptım ve afiyetle yedim .
ali kaptanı izlerken meyve salatası yaptım kendime 5 çilek , yarım muz , 1 kayısı dan yedim .
akşam köfte yapmıştım minik bir lokma tadına baktım sadece akşamı böyle kapattım canım .
busabah 4 kaşık nesfit , 3 kaşık yoğurtla yedim .
ara olarak saat 11 de 5 sunta bisküvi yedim .
saat 13 de çok sevdiğim bir ablam var patronumun eşi onun evine gitmiştim çay içelim dedi ısrar etti kabul ettim çayın yanında bana yarım domates , 1,5 k.k. peynir , ve altın çörek getirdi ben altınçörek çok kalorili oldğu için onu reddettim ama kırılırım ye diyince 2 lokma ısırdım yalnızca benim için ikinci ara oldu yani .
öğle yemeği olarak yanımda 3 büyük köfte getirmiştim az önce onları yedim çok doydum daha ara falan yapmam akşam yemeğine kadar bişey yemem diye düşünüyorum . akşamda yine müsli nesfit karışımı yerim büyük ihtimalle ...
ayy sevalim çok mutluyum canım hemen seninlede paylaşayım mutluluğumu nişanlım cuma günü istanbula geliyor bu sefer iş için geliyor ama haftasonunu yanımda geçirecek öyle mutlu oldum ki anlatamam sesimdeki heyecanı duyduğunda oda çok sevindi Allahım gelse ve hep yanımda kalsa keşke işleri istediği yönde ilerlese ve hep yanımda kalsa ne güzel olur neyse canım yine gelirim ben görüşmek üzere...
açıklandımı hemen ne ara açıklandı güzelim belki kalmamışsındır yaa
çok sevindim canım derslerden geçtiğine olsun 2 ders bişey değil bütünlemede verilir onlar yeterki diğerleri bitsin . Mönülerimizde oturacak tabiki yavaş yavaş böyle böyle vericez kilolarımızı ,
sevalim uzak olmak çok zor yakında kavuşucaz diye teselli veriyoruz bizde kendimize de hala tarih belli değil belki bu sene olamayacak düğün bir kaç ayda bir görüşüyoruz yada böyle iş vs olduğunda çok zor oluyor sende uzak şehirlerde nişanlılık geçirdin anlarsın beni işte evlendikten sonra sürekli dip dibe olmak olumlu yada olumsuz etkiliyormu ilişkileri ben birde bundan korkuyorum zaten durduk yere içimi habire korkular sarıyor ya benim kuruntularım işte
günaydın sevalim oruç tutuyorsun sanırım Allah kabul etsin canım 1 kilo fazla çıkman normal çünkü hem gece yiyorsun hemde yatıyorsun birde vücutta ödem oluyor insanın gerçek kilosu sabah aç karınla tuvalete çıkmış olarak çıplak ölçülen kiloymuş bunun haricindeki tüm tartıldığında çıktığın rakamlar yanlış canım çok takma kafanı ne güzel mübarek kandil günü sevap kazanacak bişey yapıyorsun kilo almazsın merak etme vücudun dinlenir hemde bu arada kandilin mübarek olsun Rabbim dualarını kabul etsin inşallah ...
bende hemen yediklerimi yazayım dün akşam söylediğim gibi müsli ve nesfit karışımı yedim . 2 kaşık müsli , 3 kaşık nesfit , 4 kaşık yoğurt karıştırdım yedim çok lezzetliydi karşımda annem ve kardeşim köfte yediler ama ben bakmadım hiç onlara önümdeki lezzetli ve bana kilo verdirecek yiyeceğimi yedim ve kalktım akşam zaten çok işim vardı kişisel bakım yaptım biraz epey vaktimi aldı sonrada geç vakitte başka hiçbişey yemeden yattım .
bu sabahta 4 kaşık nesfit ve 3 kaşık yoğurt ile kahvaltımı yaptım işe geldim birazdan 5 sunta yiyeceğim acıktım çünkü bugün bir sorunum var yanımda öğle yemeği getirmedim ne yiyeceğimi bilmiyorum dünden kalan bir altınçöreğim var çok kalorili bişey ama tamdan biraz az gibi onu ysem çokmu olur acaba yada sence hazır çorba falnmı alayım hangisi ideal olur akşama yine müsli yemeyi düşünüyorum bu akşamda çok işim var zaten nişanlım gelecek hazırlık yapıcam onun için işlerim çok akşama birde bana fikir ver yarın akşam için yemek yapmalıyım ne yapabilirim canım bir akşam yemeği mönüsü alabilirmiyim senden
hımm beğendim bu mönüyü canım teşekkür ederim . ben zaten taze fasulye yapayım diyordum ama yanına ne yapsam bilemedim çok ağır olsunda istemedim yemekler zaten yoldan gelecek midesi ağır kaldıramaz sebze ağırlıklı yapayım bişeyler dedim ama yanına fırında tavukta ekleyebilirim tabi güzel olur sağol canım mantar çorbasını nasıl yapıyrsun ben hep hazır kullanıyordum ama uzun zamandır hazır çorba almıyorum kanser yapıcı madde olduğu için hazr gıda tüketmiyoruz kendim evde nasıl yapıldığınıda bilmiyorum :97:
canım benim merhaba bugün pek yoğundum şimdi müsaitim çok şükür ben bu hafta 1,4 kg verdim kilom 100,2 oldu haftaya ikili rakamlara inermiyim dersin inşallah inerim diye umuyorum dün akşam çok geç yattım canım nişanlım geliyor diye bir hazırlık bir telaş alışveriş yaptım evi temizledim yemek yaptım birde sürpriz tatlı yaptım nişanlıma pek boğazlıdır kendisi yesin afiyetle diye ben azıcık tadına bakarım yalnızca dün akşam bu yoğunlukta müsli ve nesfit karışımımı yedim kandil simidi almıştım o bana baktı masanın üzerinden ben ona baktım iç çekerek yememe kararı aldım sabah kilo verirsem ödül veririm kendime dedim iyide yapmışım sabah kilomu görünce çok mutlu oldum ve 2 kandil simidi bir küçük tatlı kurabiyeyi götürdüm öğle yemeği olarak az önce 1 altınçörek yedim bu ekmeğe alışmasam bari şimdilik böyle sevalim bakalım haftasonu dikkat etmeye çabalayacağım öpüyorum canım seni