imkansız aşkım'a

umutsuzasik

herşeye rağmen mutluyumm
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
34
0
36
İstanbul
Sana her gün onlarca yazı yazıyorum imkansız aşkım..biraz önce yazdığım yazıyıda burda paylaşmak istedim..
şuan seni düşünüyorum.Nilüfer'in ''geceler''şarkısını dinliyorum...geceler katran karası geceler...içim yanıyorr.sensizlik canımı çok acıtıyor.Neden sevdiğim neden böyle? seni çok seviyorummmmm...hayatımda kimseyi sevmediğim kadar seviyorumm.bu kelimeyi hiç bu kadar yürekten söylememiştim..hiç bu kadar hissetmemiştim yokluğunun acısını.olmuyorrr..sensiz olmuyor.bütün hücrelerim yeter artık unut diye isyan ediyor.Ama kalbim delice seviyor..sevdiğim herşeyimm..beni paramparça ettin..Neden diyorum neden bu kadar çok seviyorum seni neden ? cevabını ben bile bilmiyorumm..adını bile duymam gözyaşlarımın yanaklarıma konması için yetiyor..inan bana sevdiğim canım çok yanıyor.İmkansızsın biliyorum başkasıyla sözlüsünn..seninle çıkarken bi ömür düşlemiştim benn.. bi yaşam hayal etmiştim birliktee..gitmen bile canımı yakarken parmağındaki yüzügü her gün görmem başkasıyla olduğunu bilmem ve üzülmüyomuş gibi yapmam kahrediyor beni..yapamıyorum dayanamıyorumm sensizlige.. bunun çaresi zamanmış öle diyolar ama zamanla içimdeki sevginin arttığını canımın daha çok yandığını bilmiyolar tabi..seni çok seviyorummm imkansız aşkım....

Ne tuhaf demi seversin çok seversin ama o asla senin olmaz..
Başka birinin elinde elleri.
Başkasının gözlerindedir gözleri..
Ama sen onu sevmekten biran bile vazgeçmezsin.
Kızarsın nefret etmek ister onu bile başaramazsın.
En acısı acı çeker çektikçe onun neden yanında olmadığı için suçlar rabbede isyan edersin.
sevgi çok güzel ama birde acısı olmasa.
İnşallah Kavuşursun bitanem:5:

canım bizim kavuşmamız söz konusu bile değil kendisi kız arkadaşıyla aralarında yüzük taktılar kız için çok temiz çok masum diyor onun gözünde kız dünya iyisi benimle konuşmaya çalışıyor ama gönül eglencesi ciddiyet yokk ben bunları bildiğim halde beni hak etmediğini bildiğim halde seviyorum onu kendime kızıyorum bu yüzden bazen neden beni böyle sevmedi sahiplenmedi diyorum...

gerçekten geçecek canım gün gelecek küllenecek aşkın sonra küllerinden yine doğacak ve sen bitmesi için tekrar dua edeceksin
seni hakeden biri mutlaka çıktığında ozaman acın hafifleyecek diyeceksinki çok şükür
umarım mutluluk sana koşar gelir
2013 senin yılın olsun
tecrübeyle sabittir

Back