Sivilceli Ciltler Imex sabununu kullanan varmı ??

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

katre584

olmuşla ölmüşe çare yok.
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2014
677
333
88
Bi konu daha acmistim Yüzümdeki kırmızı lekeler ve sivilceler hakkında kimsenin yardımı olmadı inş burda birileri fikir verir Imex adında bi sabun buldum evde kullanan varmı ise yarar mı acaba ne diyosnuz kullanayim mi

Ben bir cok ilacla beraber bunu da kullanmistim. Ilaclar fayda verdi ama bu sabunun fayda verdigini sanmıyorum. Cildi kurutuyor. Sivilceler icin kullaniliyor. Eger bir sorun varsa doktora gorunebilirsin aslinda..

Ben bir cok ilacla beraber bunu da kullanmistim. Ilaclar fayda verdi ama bu sabunun fayda verdigini sanmıyorum. Cildi kurutuyor. Sivilceler icin kullaniliyor. Eger bir sorun varsa doktora gorunebilirsin aslinda..
Çok oluyo ilk çıktığı zmnlarda çok gittim doktora ama insanın yüzüne bile bakmadan bi krem yazıp gönderiyolar o yüzden boşu boşuna yorulmak istemyrm burda bi kaç yazı okudum bitkisel ürünlerle ilgili onları denicem yorumunuz içinde tsk ederim bu sabun uzun zmndir evde duruyo bi yakınım yine Sivilcelerimin çoğ aldığı bi zmnda tavsiye etmişti ama hiç kullanmadım erindigimden onun için faydasını gören varmı diye Mrk ettim

Bak canim bu zorlu bir mucadeledir. Tedavide devam cok önemli. Ben sana acnelys oneririm. Ha biraz zaman alacak yuzun belki sivilce dolacak dokulecek ama cok da iyi olacak. Dedigim gibi 6 ay kullanacaksin acnelys ama yuzunu de gunesten çoook ama cok iyi koruyacaksin. Insallah faydasi olacaktir..

Sağol cnm önerin için bu ilacı senmi kullandin

Evet ben zamanında kullandım. Herkes ne kullanıyorsun diye soruyordu. Gerisini sen düşün
Hm anladım cnm ama böyle ilaçlar doktor önerisi olmadan kullanılmaz diye düşünüyorum ya sana iyi gelen bana bambaşka bi etki gösterebilir çünkü bitkisel şeyleri denicem galiba en azından onların faydası olmasa bile zararıda olmaz

Evet bana doktor onermisti. Doğru söylüyorsun belki yüzün cok hassastir Kaş yapayim derken göz cikarmayalim.
Bitkilerle insallah hallolur.

Kullandm ben cok ii geldi sabun kurutuyor ama yikadiktan snra su bazli bir krem (yeni sivilce olusmamasi icin su bazli olmali)kullanırsan bir sorun olmuyor tavsiye ederim sivilceli ciltler icin cok iyi bir sabun ayrıca güneş koruyu mutlaka kullanmalısın

Tsk.ler denicem bu sabunu galiba :)

Canım ben imex in pek işe yaradığını düşünmüyorum. Bir çok sabun denedim cildiniz yağlıysa keçi sütü sabununu tafsiye ederim, diğerlerine göre bir tık daha iyi. Kızarıklık siyah nokta leke sivilce için, doktora gittim eritretin jel verdi. İnanın daha 5 gündür kullanıyorm kızarıklıklar hafifledi bayağı sivilve hiç kalmadı. Tek kötü yanı çenemi çok tahriş etti artık çeneme 3 günde bir süreceğim, umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi günler

:) Tşk ederim cnm

İmex sabunu iki haftadır düzenli olarak kullanıyorum sabah ve akşam. Benim cildim çok hassas olduğu için onun haricinde başka bir şey kullanmıyorum tek başına cildimi temizliyor zaten. Uygulama somrasında gül suyu ile nemlendiriyorum. Sivilcelere çok iyi geliyor. Aktif sivilceleriniz çıkıyor ise Acteen quick pen diye bi solisyon öneririm gece sürüp sabah kalkıyorsnuz sivilcenizin sadece izi kalmış bunun fiyatı 60 tl idi geçen yıl. Ben memnun kaldım arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…