Sivilceli Ciltler imex merhem ve kil maskesi..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım sen imeximi kullanıyorsun ben onu ve yaklasık 6 aydır monodoksu kullanıyorum yüzüm ıyı ama hala tek tek cıkıyor sivilceler. ve izler ölece duruyor.
pessimist sen ilacları neden bıraktın doktora gtmıyrmusun artık

hapı bırakmamı doktor söylemişti zaten digerlerinide ben bıraktım yüzümü delik delik ediyo sanki ya bıktım artık bi faydasınıda görmedim..

cnm imeks bende de leke bıraktı. güneşe çıkmadım halbuki. kremin kapagından direk sivilcemin üzerine sürmüştüm, sürdüğüm yerin rengi açıldı:umursamaz:tam sivilce üzerine sürmek gerek, taşırmamaya dikkat et.

sıvılcelerın lekesımı harici lekelermi?

hayır cnm sıvılce ıcın kullandım tamam sıvılceyı gecırıyodu ama ten rengımden farklı bı acıklık olustu cok belırgın olmasa da ben gorebılıyorum..
sıvılceyle mucadelede bıtkısel cozum dıyorum baska bsy demyorum :KK66:

hayır cnm sıvılce ıcın kullandım tamam sıvılceyı gecırıyodu ama ten rengımden farklı bı acıklık olustu cok belırgın olmasa da ben gorebılıyorum..
sıvılceyle mucadelede bıtkısel cozum dıyorum baska bsy demyorum :KK66:

ya ben sivilce üzerine değil sivilceli bölgenın tamamına krem gıbı yedirerek kullanıyorum öle bişey fark etmedım ama olmaz inşallah.
bu ARada bitkisel çözüm derken ne mesela?

ben imex merhemi suanlık kapatıcı olarak kullanıyorum.
hic bir etkisi yok umutlanmayın yani /:
ufak ufak sivilceler cıkarıyor ayrıca benneyaptımki

asil hatayi o sekilde yapiyosun inan bana yedirme sakn!! bilmiyorm cildim yaglidir benim.gecen sene o kdar cok sivilcelenme olmustuki yuzumden nefret eder haldeydim.hem lise sonda hem dershanede olusum oss ye hazirlik fln stres etkeni tabiiki . bunlardan kaynaklanabilcenide dusunuyorm.illa imex kullancam dyosan sdece sivilcene surmelisin.ddigim gbi cildim yagli bnde etkisni goremedm..sivilceyi bi hayli olgunlastryodu belkide ozelligi budur bilemyorm.bitkisel yontemden kastim da ne biliim hani sitede cok faydali bilgiler var bn uyguluyorm msela.buz kaliplarni sabah yuzume suruyorm.tabii once sabun.
ha cnm sunuda soyliim yazin inanilmaz bi iyilesme gerceklest yuzumde.kendme acayp baktim.. hergun ama hergun aksatmadan beyaz kil(yuz rengni duzgunlestryodu)..zeytnyagli sabun yaptm.kil kurutmasn dye.avonun clear skin urunlerni aldm ozellikle tonigi cok isime yaramsti.her gce pamukla slip cildimi temizledm.duzenli uyudum.cok neseli gecrdim.stres nedr hatrlamyorm:) pskoloji cok onemli.n kdr takarsan o kdr cogaliyo.su andada gzel yne cildm.buz komplexi cldimi berraklastrdi..izlern gectgnede saht oluyorm.tabiiki bnde sikanlardandim:)

aa bide loreal in kremini almstm gozenek ve syah nokta icin sahane bsy denemelisn.k.bkma gec cvp verdm ama baaya detaylandrdm:)

evet bende bitkisel bişeyler istiyorum artık ilaçların hepsini bıraktım hiç bi faydasını görmedim daha kötü oldu hatta ama şimdi iyileşti sanki.. şuan aktif sivilce yok ama izleri çok berbat gözüküyo.. bu maydonoz suyu fln iyi gelir mi izlerine ??

sivilceli bölgem yanaklarım ve gecn yaz cok vardı ızlerınde üstüne sürüyorm ama krem gıbı yediriyorm yedrmeden olmuo bugn kontrole gttım ama dktr yokmus haftya kaldı yanıı kardesımıde gtrcem haftaya.

cnm yapinca etkilerrini yazicam demistim.. maydanoz denemedm ama mayali maske yaptim ben.. her sabah uyaninca sabun yapip buzla yikadim .. makyaj yapmadan oncede avonun matlastiricisini surdum.. temizlemek icin gul tonigimii kullandim..maya maskesini de 2 gune bir yguladim.aksam yatmadandaq peeling ve buzla durulama..yuzumde aktif svilce yoktu pek.gecen seneden hic iz kalmadi ztn kendme baktm cunku bayanssulusmile ..bu senede cikan sivilceleri cok sktm onlar iicn ugrasyorm.ama basardm buyuk bi degisme gercekten.,duzenli olarak yap.. onu bnu dnleyip yaptign programi bozma boshayallersmile sevgiler..zemuszemus

X