Sivilceli Ciltler imex merhem ve kil maskesi..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
sivilce tedavisinde kullanılan ürünleri var teatrenin çok güzel ürünler ama biraz pahalı düzenli kullanınca cilt hem aydınlanıyor hemde sivilceler geçiyor prıl pırıl bir cilt çıkıyor ortaya.

courtin teatree nette belki bu şekilde yazınca bulabilirsiniz temizleme sütü jeli lotionu peelingi maskesi nemlendiricisi ve sadece sivilce üzerine sürülen kurutucu yağı var cildi pul pul dökmüyor iyileştirerek tedavi ediyor.

canım kullandığım her ürüne öyle diyorlardı her seferinde bi ümitle kullandım ama sonucu kötüydü bıktım artık ya :gitme:

canım daha kullanmıyorum imex ve isotrexin a devam ediyorum .. sivilceler bi azalıyo bi artıyo çok değişik ya :s canım bugün balla tarçın sürcem yüzüme sürüp yatıcam öyle bikaç gün yapınca lekeleri bbile gideriyomuş diye duydum bi deneyeyim bakalım ne olcak ..

seninkiler ne alemde azalma var mı ?

canım daha kullanmıyorum imex ve isotrexin a devam ediyorum .. sivilceler bi azalıyo bi artıyo çok değişik ya :s canım bugün balla tarçın sürcem yüzüme sürüp yatıcam öyle bikaç gün yapınca lekeleri bbile gideriyomuş diye duydum bi deneyeyim bakalım ne olcak ..

seninkiler ne alemde azalma var mı ?

valla benim ii gibi yani eskisine göre süper ama kaymak gibi değil izler var onlar gecmiyor birtürlü. ayrıca suan 2 tane sivilcem var. 2 hftadr duruyor bakalım nezmn geccekler:KK43:

valla benim ii gibi yani eskisine göre süper ama kaymak gibi değil izler var onlar gecmiyor birtürlü. ayrıca suan 2 tane sivilcem var. 2 hftadr duruyor bakalım nezmn geccekler:KK43:

ilerleme varmış yinede sevindim buna canım ...inşallah lekelerde hallolur :Saruboceq: bende artık isotrexını ve imex kullanmıcam görmedim bi faydasını :S şu an yüzümde ballı tarçın var 2 hafta boyunca sürücem inşallah bi faydası olur..

tmm cnm kullan bakalım bızede bılgı ver. deneme tahtasına dndük zaten cildimin yıprandıgını hissediyorum artık.
tabıı kılda önemlı bır sorun onuda takıp et. artma faln olcakmı. sonuclarını beklıyorum

aynen canım deneme tahtası olduk... benimde cildim gerçekten çok yıprandı :S

bi gelişme olursa yazarım canım benim..

şuan hiç birşey kullanmıyorum ballı tarçının olumlu veya olumsuz bi etkisi olmadı.. bi kaç sivilceyi saymazsak lekelerim çok fena ya onlar en az sivilce kadar kötü gözüküyo

hayır öyle demeyın ben kulaıyorum ve cok memnunum ilk önce bende cok sıkayet ettım sıvılcelerım cogaldı dıye ama cogaltmasının sebebı ıse cılt altındakı sıvılcelerı kusturuyormus ben 4 aydır kulanıyorum ve hıc kalmadı korkmayın kulanın bırakın cıldınız kussun daha sonra kalmıycanı goruceksınız sızde

hayır öyle demeyın ben kulaıyorum ve cok memnunum ilk önce bende cok sıkayet ettım sıvılcelerım cogaldı dıye ama cogaltmasının sebebı ıse cılt altındakı sıvılcelerı kusturuyormus ben 4 aydır kulanıyorum ve hıc kalmadı korkmayın kulanın bırakın cıldınız kussun daha sonra kalmıycanı goruceksınız sızde

canım sen imeximi kullanıyorsun ben onu ve yaklasık 6 aydır monodoksu kullanıyorum yüzüm ıyı ama hala tek tek cıkıyor sivilceler. ve izler ölece duruyor.
pessimist sen ilacları neden bıraktın doktora gtmıyrmusun artık

X