- Konu Sahibi PessiMisst.91
çay ağacı özünden yapılmış kurutucular nasıl sizce arkadaşlar aranızda kullanan oldumu hiç.teatree
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çay ağacı özünden yapılmış kurutucular nasıl sizce arkadaşlar aranızda kullanan oldumu hiç.teatree
canım daha kullanmıyorum imex ve isotrexin a devam ediyorum .. sivilceler bi azalıyo bi artıyo çok değişik ya :s canım bugün balla tarçın sürcem yüzüme sürüp yatıcam öyle bikaç gün yapınca lekeleri bbile gideriyomuş diye duydum bi deneyeyim bakalım ne olcak ..
seninkiler ne alemde azalma var mı ?
valla benim ii gibi yani eskisine göre süper ama kaymak gibi değil izler var onlar gecmiyor birtürlü. ayrıca suan 2 tane sivilcem var. 2 hftadr duruyor bakalım nezmn geccekler
ilerleme varmış yinede sevindim buna canım ...inşallah lekelerde hallolur :Saruboceq: bende artık isotrexını ve imex kullanmıcam görmedim bi faydasını :S şu an yüzümde ballı tarçın var 2 hafta boyunca sürücem inşallah bi faydası olur..
Bal kıl köklerini beslemiyor mu?
öylemiymiş canım.. eger öyle bişey hissedersem bırakırım bal sürmeyi ..
berna nasıl gidiyo canım ne durumda seninkiler ??
hayır öyle demeyın ben kulaıyorum ve cok memnunum ilk önce bende cok sıkayet ettım sıvılcelerım cogaldı dıye ama cogaltmasının sebebı ıse cılt altındakı sıvılcelerı kusturuyormus ben 4 aydır kulanıyorum ve hıc kalmadı korkmayın kulanın bırakın cıldınız kussun daha sonra kalmıycanı goruceksınız sızde