Sivilceli Ciltler imex merhem ve kil maskesi..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım bu mododoksu daha ne kadar kullanmayı düşünüyosun ..antibiyotikler vücuda zarar veriyomuş o yüzden diyorum .. ben 2. kutumun yarısına gelmedim daha..

canım bu mododoksu daha ne kadar kullanmayı düşünüyosun ..antibiyotikler vücuda zarar veriyomuş o yüzden diyorum .. ben 2. kutumun yarısına gelmedim daha..

valla 11 kasımdan berı kullanıyorum dayanabıldıgım kadar devm etmeyı düşünüyorum. eet antıbyotık ama cok agr bır hap dııl. ve antıbyotık tedavısı olmadanda kurtulcagımızı sanmıyorum. her frsatta yogurt yemeye calısıyorm ben saglık acısından. antıbıyotgn vucuduma verdıgı zarrları karsılasın dıe sende öle yap istersen

canım sen bu monodoksu günde 2 kez mi içiyosun.. bugün yine hapı yazdırmaya gittim doktor '' günde 2 kez iç , nie 1 kez içiyosun ki .. '' dedi..

Arkadaşlar imex bende de var ama ne tür sivilceye kullanıcağımı bir türlü anlayamadım. Şimdi yanağımda yumuşak bir sivilce var onun üstüne mi sürsem. İlaç yağlı ya bana kurutuyormuş gibi gelmiyor. Siz nasıl kullanıyosunuz kaç günde sivilceyi kurutuyor..

ben günde bi kez sürüyorum... off off yüzüm sivilce dolu eskisinden daha beter oldu ilaçlar geçirmiyo hiç ya.. =((((

arkadaşlar acele etmeyin,2 ayda falan ancak etki gösteriyor bu dışardan sürülen ilaçlar.zaten sabredemeyip hemen bıraktığımız için bi etki göremiyoruz.

X