- Konu Sahibi calimenjero
-
pelin bu hap neler içeriyor acaba
çünkü içinde sadece üzüm çekirdegi tozu olan hapları bile kolajen hapı diye satıyorlar türkiyedeki eczanelerde
çok merak ettim bileşimi nedir acaba
baya oldu sanırım güncelleyim dedim daha üç gündür kullanıyorum acaba drula kremi ne kadar kullandınkızlar ilaç almayın. ben drula krem kullandım tüm lekelerim gitti
fondotene veda ettim düşünün
kk dan geldi, yani güvenilir:79:
çok geç gördüm mesajı bayadır siteye giremiyorum..imeeden farkı balık marinesi ve domates ekstresi içermesi..2,5 kilo domates yemiş ve 2 öğün balık tüketmiş gibi düşünmek lazım..diğer içerikleri ekstra yani..muadili evelle onun da içeriği aynı..onun farkı at kestanesi eksteresi içermesi ama ben imeedenie daha çok güveniyorum..sizin tercihinize kalmış
Merhabalar. Sanırım 3 ayın oldu. Onun dışında önemli bir değişiklik yapmadım hayatımda. Bu süre boyunca görmediğim bir arkadaşım bana 'ne yaptın yüzüne kırışıklıkların bitmiş dedi' benzer tepkileri çevremden de alıyorum.. Sahiden biraz yüzüm parladı.
Şimdilik iyi gidiyor sanki :)[/QUOTE benim yuzumde bi kactane leke var sivilce bazen cikar leke birakip gider genel sikayetim sivilcelerden kalma cukurlar fayda edermi
Tesekkur ederim.Sivilcelere, lekelere bir etkisi yok bence..
Uzun vadeli cildin ışıldaması, daha canlı görünmesini sağlıyor.. :)
Ama burada bir forumda okumuştum. (Ben kullanmadım bilmiyorum) Hodan yağı varmış.. O çukurları dolduruyormuş..
Oradaki foruma bir bakarsan daha etkili olur galiba.. Enteresan yorumlar okumuştum, gamzeleri bile doldurmuş bazılarının..
hayırlı olsun, içindekiler kısmına bakar mısınız yazabilme şansınız var mı acaba çok rica etsem?
teşekkürler
ayrıca size dermalogica power rich krem ve dermalogica power recovery masque öneririm benim de cildim çok ince ve kuru bunlarla onarıyorum
ben de 4 al 3 öde şeklinde aldım internetten yoksa piyasada çok pahalı içinde balık marinesi dna sı ve domateste olan bi madde vs var 2,5 kg domatese özdeşmiş tek tablet ve günde 2 tablet alınıyor..hiç düşünmeyin..ben kullandığım zaman herkes cildine napıyosun diye soruyodu..ama almamışlardı pahalı diye..ben güzellişk için paraya kıyalım diyorum...en azından kırışmıcaz..birde 3 ay sonra etkisi olmadı diyosanız imeeden şirketi paranızı geri ödüyor..faturanızla internetten 3 aylık deneme testine üye oluyosunuz iadeden yararlanmak için
fiyatı nedir kaç kutu almamız lazım
ve yorgunluga bir etkisi oluyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?