• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri imedeen tablet

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
pelin bu hap neler içeriyor acaba
çünkü içinde sadece üzüm çekirdegi tozu olan hapları bile kolajen hapı diye satıyorlar türkiyedeki eczanelerde
çok merak ettim bileşimi nedir acaba

çok geç gördüm mesajı bayadır siteye giremiyorum..imeeden farkı balık marinesi ve domates ekstresi içermesi..2,5 kilo domates yemiş ve 2 öğün balık tüketmiş gibi düşünmek lazım..diğer içerikleri ekstra yani..muadili evelle onun da içeriği aynı..onun farkı at kestanesi eksteresi içermesi ama ben imeedenie daha çok güveniyorum..sizin tercihinize kalmış

kızlar ilaç almayın. ben drula krem kullandım tüm lekelerim gitti
fondotene veda ettim düşünün :12:
kk dan geldi, yani güvenilir:79:

kızlar ilaç almayın. ben drula krem kullandım tüm lekelerim gitti
fondotene veda ettim düşünün :KK12:
kk dan geldi, yani güvenilir:79:
baya oldu sanırım güncelleyim dedim daha üç gündür kullanıyorum acaba drula kremi ne kadar kullandın

çok geç gördüm mesajı bayadır siteye giremiyorum..imeeden farkı balık marinesi ve domates ekstresi içermesi..2,5 kilo domates yemiş ve 2 öğün balık tüketmiş gibi düşünmek lazım..diğer içerikleri ekstra yani..muadili evelle onun da içeriği aynı..onun farkı at kestanesi eksteresi içermesi ama ben imeedenie daha çok güveniyorum..sizin tercihinize kalmış

merak ettim kremi çok güzel anlatmışsın.

Merhaba.. Benim de bir arkadaşım kullanıyordu. Cildi yaşından epey genç görünen güzel bir kadın :)
Bana da tavsiye etti.. Kullanıcı yorumlarını da görünce internetten satın aldım. Bir kutusu 60 tablet içeriyor. Sabah akşam içileceğinden 1 ay kullanabiliyorsunuz ve fiyatı 120 lira. 4 al 3 öde kampanyası vardı oradan satın aldım.. Bugün ilk defa kullandım. her ay deneyimlerimi paylaşacağım. Nisan gibi tekrar yazarım.
Sevgiler..

Tekrar merhaba..

Bugün itibariyle tam bir aydır kullanıyorum. Ben direk bir faydasını görmedim. Ama kullanan kişide yaşlanma belirtileri aynı yaşta olan diğer kadınlara göre epey düşüktü :)
İnanılmaz bir faydasını gördüm. Benim bağırsaklarım daha iyi ve düzenli çalışıyor şimdi.
Mayıs ayında tekrar yazacağım. Haziranda da 3 ayın sonundaki düşüncelerimi de yazmaya çalışacağım.

Sevgiler

10 gündür kullanıyorum bir fark hissetmedim henüz.baş dönmelerim var hapla ilgisi var mıdır?

Sanmam.. hapın öyle görünür bir etkisi olmadı bende :) Birtek sindirim sistemim iyiydi.. oda normale döndü artık..
Ama birşey söylemeliyim.. beni yaklaşık 50 gündür görmeyen bir arkadaşım, ooo yüzüne ne yaptın dedi..
İkinci ayın sonunda yani mayısın onunda tekrar yazacağım.. uzun zamandır görmediğim 10 kişiyle de buluşmam var o aralar.. daha gerçekçi bir sonuç alabiliriz sanırım..

içeriği yazmıyor ilacın üzerinde ve sitesinde marine complex diyor ne içiyoruz acaba biliyor musun sen? kullanmaya devam edeceğim ben de bırakmak yok

hım burada yazılmış ama bu bilgi nerede yazıyor sitesinde ya da ilacın üzerinde yazmıyor

Merhabalar. Sanırım 3 ayın oldu. Onun dışında önemli bir değişiklik yapmadım hayatımda. Bu süre boyunca görmediğim bir arkadaşım bana 'ne yaptın yüzüne kırışıklıkların bitmiş dedi' benzer tepkileri çevremden de alıyorum.. Sahiden biraz yüzüm parladı.
Şimdilik iyi gidiyor sanki :)

Merhabalar. Sanırım 3 ayın oldu. Onun dışında önemli bir değişiklik yapmadım hayatımda. Bu süre boyunca görmediğim bir arkadaşım bana 'ne yaptın yüzüne kırışıklıkların bitmiş dedi' benzer tepkileri çevremden de alıyorum.. Sahiden biraz yüzüm parladı.
Şimdilik iyi gidiyor sanki :)[/QUOTE benim yuzumde bi kactane leke var sivilce bazen cikar leke birakip gider genel sikayetim sivilcelerden kalma cukurlar fayda edermi

Sivilcelere, lekelere bir etkisi yok bence..
Uzun vadeli cildin ışıldaması, daha canlı görünmesini sağlıyor.. :)

Ama burada bir forumda okumuştum. (Ben kullanmadım bilmiyorum) Hodan yağı varmış.. O çukurları dolduruyormuş..
Oradaki foruma bir bakarsan daha etkili olur galiba.. Enteresan yorumlar okumuştum, gamzeleri bile doldurmuş bazılarının..

Sivilcelere, lekelere bir etkisi yok bence..
Uzun vadeli cildin ışıldaması, daha canlı görünmesini sağlıyor.. :)

Ama burada bir forumda okumuştum. (Ben kullanmadım bilmiyorum) Hodan yağı varmış.. O çukurları dolduruyormuş..
Oradaki foruma bir bakarsan daha etkili olur galiba.. Enteresan yorumlar okumuştum, gamzeleri bile doldurmuş bazılarının..
Tesekkur ederim.

Arkadaşlar benimde derma one ın üç kutusu bitti fakat yanlış almışımben sbah akşam alıyordum meğer günde bir öğün iki tablet yutulacakmış.neyse üç kutu bitti cildimde nemlenme var evet.kırışıklıklarda düzelme var mı derseniz çok kırışıklığım yoktu zaten alnımda bir düzelme var göz altımda da var ama gözlerimin yanında hiç çizgim yoktu onlar çıkmaya başladı :(
Şimdi imedeen time out a başladım.derma one dan farkı dometes ve üZüm çekirdeği içeriyor.üç ayda bunu kullanacağım.umarım yeni başlayan çizgilenmelerime iyi gelir.olmadı eski formatıma dönerim hyrulonik asid qenzym q ten ve alpha lipoik asid üçlemesine.ama şimdilik imedeen nemlenme sağladı ve iyi gibi.mucize yaratmadı

hayırlı olsun, içindekiler kısmına bakar mısınız yazabilme şansınız var mı acaba çok rica etsem?
teşekkürler
ayrıca size dermalogica power rich krem ve dermalogica power recovery masque öneririm benim de cildim çok ince ve kuru bunlarla onarıyorum

merhaba..
ımedeen içerisinde c vitamini
çinko
ve balık özü bulunmakta
cildin kırışıklığına ve nemsizliğine iyi gelirken c vitamini ve çinko sayesinde de kendinizi dinç hissediyorsunuz

ben de 4 al 3 öde şeklinde aldım internetten yoksa piyasada çok pahalı içinde balık marinesi dna sı ve domateste olan bi madde vs var 2,5 kg domatese özdeşmiş tek tablet ve günde 2 tablet alınıyor..hiç düşünmeyin..ben kullandığım zaman herkes cildine napıyosun diye soruyodu..ama almamışlardı pahalı diye..ben güzellişk için paraya kıyalım diyorum...en azından kırışmıcaz..birde 3 ay sonra etkisi olmadı diyosanız imeeden şirketi paranızı geri ödüyor..faturanızla internetten 3 aylık deneme testine üye oluyosunuz iadeden yararlanmak için

merhaba..
imedeen içerisinde ilaç firmasına ait patantli bir balık özü var
bunun yanı sıra c vitamini ve çinko bulunmakta
çok doğru bir seçim olmuş imedeen tablet

Back
X