- Konu Sahibi calimenjero
-
herkese merhaba
imeeden diye bir hap duydum cilde çok iyi etkileri oluyomuş bu ilacı kullanan varmı varsa ne kadar zamandır kullanıyo ve yan etkileri hakkında bilgisi varmıdır acaba??? yardımlarınızı ve bilgilerinizi bekliyorum k
ben memnunum 2. kutuya basladim tavsiye ederim ...
3 yıl önce 2 kutu kullanmıştım bebek nedeniyle bırakmak zorunda kalmıştım...etkisi şöyle 1 ayda eller ve ayaklar mani pedikür yapılmış gibi güzelleşiyor..sonra yavaşyavaş bacak v kollar ve sonra yüz ve saç...yani 3 kutu ve sonrasında bi garip güzellik geliyo insana...yeniden başladım
vayyy beee bu kadar etkiliyse hemen edinelim... peki nasıl kullanımı 3 ay kullanılıp bırakılıyo muu ???
yoksaa sürekli kullanmak mı gerek ?
tamam ben de alayım da fiyatı ne acaba bır de nerden satın alınıyor
bi siteden siparişle almıştım 3 kutu ve 1,5 kutu hediye yani 4,5 kutu 356..tr de en ucuz satış bu..ebaydan da alabilirsiniz ama aşağı yukarı aynı gerek yok yurt dışından almaya baya bekliyosunuz kargoyu...kızlar ben çok memnunun...günden güne değişim var..ben allah ömü
r ve para verdikçe kullanacağım inşallah...kesinlkikle alın alın alın..fayda görmedim diyenler firma para iadesi yapıyo..ben zaten ürünü bildiğim için faturayı attım..verdiğim para helal olsun diyorum da başka bişi demiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?