Sivilceli Ciltler imdat zoretanin kullanmak istemiyorum

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
40
kızlar gecen hafta doktora gıttım.cene bolgemde 4-5 tane sıvılce ccıktı ve gıtmıyo bı kac haftadır. bana sadece zoretanın verdıkremlerle gecmezmıydı? krem vermedızoretanını kullanmak ıstemıyorum. bana yardım edın nooooooooluuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr.okuyup gecmeyın

Olsun canım kullan ne olacak ki?Niye korkuyosun?
Doktor senden benden daha iyi bilir .Demek ki sivilcelerini çok inatçı bulmuş,kremlerle filan geçemeyeceğini düşünmüş.

Nasıl bakmadı.Eğer acayip aletlerle yüzünü inceleyeceğini sanıyorsan öyle yapmayabiliyorlar canım.Bana da şöyle bir baktı,çenemde senin gibi bir türlü gitmeyen bir sivilce vardı onu anlattım, roaccutane yazdı.
Aslında evet haklısın bazen önce kremlerle,antibiyotiklerle geçirmeye çalışıyorlar.Tedaviye yanıt alamayınca bu ilaçları yazıyorlar ama o inatçı sivilcelere,kistik sivilcelere karşı çözüm bu ilaçlar galiba.Hemen yazıveriyolar.Ama dediğim gibi korkacak hiçbişey yok=)

bence arkadaşım kullanma derim.başka dr a gitme imkanın varsa önce krem tedavisi dene ben aknetrent kullandım akne sorunum bitti ama güneş lekeleriyle uğraşıyorum bilseydim önce krem antibiyotik denerdimm

cnm öle bir iki sivilce için verilen bir ilaç değil bu. ilk önce kan tahlili veriolar ona göre verio ilacı. madem az kullanma, kremle dene olmadı başka doktora git. ben kullandım bu ilacı tmm geçirio ama son çare olarak verilio bu ilaç. hem çok yan etkisi var. onu göze alabililecek şekilde değilse başka doktora gitmeni öneririm.

işte bunu anlatmak istiyorum... kan tahlili yapmadan önce reçeteye yazdı bile bu ilacı... sonra kan taahliline gönderdi...sivilceme bakmadı bile... krem falan vermeden direk bu zararlı ilacı verdi.

işte bunu anlatmak istiyorum... kan tahlili yapmadan önce reçeteye yazdı bile bu ilacı... sonra kan taahliline gönderdi...sivilceme bakmadı bile... krem falan vermeden direk bu zararlı ilacı verdi.

kan tahliline göre verilio. çünkü karaciğer enzimlerine bakılıo o tahlilde. bide ayda 1 gibip tekrar baktırıyosun yüksekse bıraktırıo ilacı. yanında kremde verio bana verdiği çok iyidi. ama çok pahalıydı. halada kullanıyorum. bence sen başka doktora git cnm. şakaya gelmiycek bi ilaç bu çünkü.

krem de verin falan dedim.sen ilacı kullanmaktn kacıcaksın dedi krem vermedi....

krem de verin falan dedim.sen ilacı kullanmaktn kacıcaksın dedi krem vermedi....

olur mu cnm. hap içten kuruturken kremde üstten halletcek :) şaka bi yana temizleme losyonu, tonik ve krem olmadan sivilce tedavisi ben pek görmedim. en azından ben öle kullandım 2 ayda temizledi yüzümü. için raat değil sanırım doktorunu değiştir kullanmadan. bakalım o doktor ne diycek cnm

Tatlım sen de çok abartıyorsun ama..Nerden duyup böyle bir kanıya vardın bilmiyorum ama senin zannettiğin kadar zararı yok bu ilacın.Duyan da tarım ilacı içiyoruz sanıcak.

Derin izler bırakan ,sürekli tekrarlayan sivilcelerin varsa ,ki sen çenende bunlardan olduğunu söylemiştin, yüzeysel tedaviyle düzelmeleri çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…