- 10 Ekim 2008
- 1.770
- 2
- 40
-
- Konu Sahibi blackgirl3434_34
Olsun canım kullan ne olacak ki?Niye korkuyosun?
Doktor senden benden daha iyi bilir .Demek ki sivilcelerini çok inatçı bulmuş,kremlerle filan geçemeyeceğini düşünmüş.
kızlar gecen hafta doktora gıttım.cene bolgemde 4-5 tane sıvılce ccıktı ve gıtmıyo bı kac haftadır.bana sadece zoretanın verdı kremlerle gecmezmıydı? krem vermedı zoretanını kullanmak ıstemıyorum. bana yardım edın nooooooooluuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr.okuyup gecmeyın
cnm öle bir iki sivilce için verilen bir ilaç değil bu. ilk önce kan tahlili veriolar ona göre verio ilacı. madem az kullanma, kremle dene olmadı başka doktora git. ben kullandım bu ilacı tmm geçirio ama son çare olarak verilio bu ilaç. hem çok yan etkisi var. onu göze alabililecek şekilde değilse başka doktora gitmeni öneririm.
işte bunu anlatmak istiyorum... kan tahlili yapmadan önce reçeteye yazdı bile bu ilacı... sonra kan taahliline gönderdi...sivilceme bakmadı bile... krem falan vermeden direk bu zararlı ilacı verdi.
kan tahliline göre verilio. çünkü karaciğer enzimlerine bakılıo o tahlilde. bide ayda 1 gibip tekrar baktırıyosun yüksekse bıraktırıo ilacı. yanında kremde verio bana verdiği çok iyidi. ama çok pahalıydı. halada kullanıyorum. bence sen başka doktora git cnm. şakaya gelmiycek bi ilaç bu çünkü.
krem de verin falan dedim.sen ilacı kullanmaktn kacıcaksın dedi krem vermedi....
işte bunu anlatmak istiyorum... kan tahlili yapmadan önce reçeteye yazdı bile bu ilacı... sonra kan taahliline gönderdi...sivilceme bakmadı bile... krem falan vermeden direk bu zararlı ilacı verdi.