- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 53
- 36
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Bilmiyorum çözemedim ki neden beni dışlıyor görümcem üstümde kaynanam karşımda oturuyor hala bekarlığı gibi onların yanında mutlu oluyor yuvasına bağlı değil pek ilk zamanlar geçer dedim yeni evliyiz tam biraz alışmıştı yuvasına şimdide ablasının durumu aile hassasiyetini bağlılığını artırdı beni dışlayıp onların yanında oldu hepA tamam pardon, tüm mesajlarınızı okumuştum ama şimdi anladım tam olarak. Yani tesadüfen öğrendiniz. Eşinizin bu davranışı çok garipmiş gerçekten. Sizinle paylaşması lazım normalde sizi neden dışlıyor ki? Siz onun eşisiniz... Her gelişmeyi, üzüntüsünü, derdini paylaşması lazım. Bileti sizden habersiz alsa dahi eve gelince "ben gidiyorum" demesi lazım haklısınız.ilişkiyi bilmediğim için yorum yapmak bana düşmez tabi ki ama aklıma gelen bir tavsiye: siteminizi yanlış anlayacağı şekilde, "beni neden bıraktın?" şeklinde değil de, "ablan için çok üzüldüm, bana neden hiçbir şeyi haber vermiyorsun, hiçbir gelişmeden haber etmiyorsun, ben senin eşin değil miyim, benim gelişmeleri bilmeye hakkım yok mu, üzüntünü, sıkıntını paylaşmak isterim senin ablansa benim de görümcem" gibi bir konuşma belki daha etkili olur. Ama dediğim gibi ilişkinizin boyutu hakkında en ufak bir fikrim olmadığı için hariçten gazel okudum az önce...
Bilmiyorum çözemedim ki neden beni dışlıyor görümcem üstümde kaynanam karşımda oturuyor hala bekarlığı gibi onların yanında mutlu oluyor yuvasına bağlı değil pek ilk zamanlar geçer dedim yeni evliyiz tam biraz alışmıştı yuvasına şimdide ablasının durumu aile hassasiyetini bağlılığını artırdı beni dışlayıp onların yanında oldu hep
Beyin bedava....
Ego ve ben allah seni guldursun kiz cilgin... vallahi ya, kocasizliktan mi bu kadar saldiriyorsun millete konu acmissin pohpohlayalim diye mi seni bura kk burada elestiri vardir her daim biz buna kk kadinlari olarak eksiklerimizi gosterip iyi ve orta yolu gostermeye calismak diyoruz, ne kadar cahilsin elestirilerden kendine pay cikartacagina kendince payladin yani bizi hadi be gulum isine hadi, yazik o adama vallahi yazik...
Kayınvalide görümce dip dibe oturmak çok zor haklısınız... Siz zaten 8 aydır dolmuşsunuz sanırım. Bence hastalık durumunda kilitlenmek bir arada olmak hassasiyetinin artması normal ama onun dışında normal zamanda da sizin eşiniz baya bir dayatmacı herhalde. Evlenmesine rağmen aile apartmanında oturmakta diretmesi saçmaymış. Ne desem bilemedim gerçekten. Kolay gelsin, çok kafanıza takmamaya çalışın yine de bence mümkünse.
Eşimin kardeşi hasta yurtdışında kanser türkiyede ki diğer ablasını ablasının çocuklarını aldı gitti gitme kararı verirken bana söylemedi uçak bileti aldı bana söylemedi ben on beş gün tek ne yapayım korkuyorum tek kalmaktan gitmesin demiyorum ki bir ay sabretse benim de iznim başlıyor beraber giderdik ablasıda iyi tedavisi iyi gidiyor yani şimdi hem izni bölündü hem ben sahipsiz kaldım gece uyuyamıyorum korkudan bana sahip çıkmadı ekmeğin aşın bir ihtiyacın var mı demedi kavga ettim bende allasmarladık dedi vurdu gitti ben bu kadar değersiz miyim bir ay beni bekleyemez miydi o kadar kötüyüm ki köpek muamelesi gördüm boşanmak istiyorum ablasının kocası var yine de benim kocam sanki bekar gibi onu sürüklüyor peşine evli bir kadın nasıl on beş gün sahipsiz kalsın üstelik insan karısına bir danışmaz mı çok acı çekiyorum bu muameleyi bana yapamaz ben onun hiç bir şeyiyim yani sanki hiç evli değil
Eşimin kardeşi hasta yurtdışında kanser türkiyede ki diğer ablasını ablasının çocuklarını aldı gitti gitme kararı verirken bana söylemedi uçak bileti aldı bana söylemedi ben on beş gün tek ne yapayım korkuyorum tek kalmaktan gitmesin demiyorum ki bir ay sabretse benim de iznim başlıyor beraber giderdik ablasıda iyi tedavisi iyi gidiyor yani şimdi hem izni bölündü hem ben sahipsiz kaldım gece uyuyamıyorum korkudan bana sahip çıkmadı ekmeğin aşın bir ihtiyacın var mı demedi kavga ettim bende allasmarladık dedi vurdu gitti ben bu kadar değersiz miyim bir ay beni bekleyemez miydi o kadar kötüyüm ki köpek muamelesi gördüm boşanmak istiyorum ablasının kocası var yine de benim kocam sanki bekar gibi onu sürüklüyor peşine evli bir kadın nasıl on beş gün sahipsiz kalsın üstelik insan karısına bir danışmaz mı çok acı çekiyorum bu muameleyi bana yapamaz ben onun hiç bir şeyiyim yani sanki hiç evli değil
bu kadar bencil olmayınEşimin kardeşi hasta yurtdışında kanser türkiyede ki diğer ablasını ablasının çocuklarını aldı gitti gitme kararı verirken bana söylemedi uçak bileti aldı bana söylemedi ben on beş gün tek ne yapayım korkuyorum tek kalmaktan gitmesin demiyorum ki bir ay sabretse benim de iznim başlıyor beraber giderdik ablasıda iyi tedavisi iyi gidiyor yani şimdi hem izni bölündü hem ben sahipsiz kaldım gece uyuyamıyorum korkudan bana sahip çıkmadı ekmeğin aşın bir ihtiyacın var mı demedi kavga ettim bende allasmarladık dedi vurdu gitti ben bu kadar değersiz miyim bir ay beni bekleyemez miydi o kadar kötüyüm ki köpek muamelesi gördüm boşanmak istiyorum ablasının kocası var yine de benim kocam sanki bekar gibi onu sürüklüyor peşine evli bir kadın nasıl on beş gün sahipsiz kalsın üstelik insan karısına bir danışmaz mı çok acı çekiyorum bu muameleyi bana yapamaz ben onun hiç bir şeyiyim yani sanki hiç evli değil
size laf anlatmak ne zor. At gözlüğü takıyorsunuz. Tartışmıcam.Valla o cümlenizi gördükten sonra bana bakış açınızı anladığım için diğerlerini çok dikkatli okuyamadım hala bana başkalarına muhtaç değilim feminist kadın özgüvenini aşılamaya çalışıyorsunuz ben bağımlı değilim seven sahiplenen aynısını bekleyen ayakları üstünde duran bir kadınım karıştırmayın ikisini
yani aslında kalabilirdiniz yalnızSanki ben bi yabancıyım benimle önce paylaşsaydı sonra görümcemle karar alsalardı sorun olmazdı hiç beraber gideceğiz diyip beni satmasına da ses etmezdim ama bu tavırları zoruma gidiyor
kusura bakmayın da sizin derdiniz başkaGörümcemde ağzını açıp karın burda ne yapacak tek demiyor hoşuna gidiyor kardeşinin onu önemseyip beni takmaması dört köşe oluyor kendisi kocasını ailesinden kopartıp kendi memleketine getirmiş çocuklarına annesi bakıyor iki de bir de çocuklarını eşime aldırıyor ordan burdan soğanınıda eşime aldırıyor madem öyle dul olsa anlıycam kocası var benim kimim var kocamdan başka anam babam yaşlı erkek kardeşim gurbette kolum kanadım da gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?