• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmdat ölüyorum boşanacak mıyım şimdi

A tamam pardon, tüm mesajlarınızı okumuştum ama şimdi anladım tam olarak. Yani tesadüfen öğrendiniz. Eşinizin bu davranışı çok garipmiş gerçekten. Sizinle paylaşması lazım normalde sizi neden dışlıyor ki? Siz onun eşisiniz... Her gelişmeyi, üzüntüsünü, derdini paylaşması lazım. Bileti sizden habersiz alsa dahi eve gelince "ben gidiyorum" demesi lazım haklısınız.ilişkiyi bilmediğim için yorum yapmak bana düşmez tabi ki ama aklıma gelen bir tavsiye: siteminizi yanlış anlayacağı şekilde, "beni neden bıraktın?" şeklinde değil de, "ablan için çok üzüldüm, bana neden hiçbir şeyi haber vermiyorsun, hiçbir gelişmeden haber etmiyorsun, ben senin eşin değil miyim, benim gelişmeleri bilmeye hakkım yok mu, üzüntünü, sıkıntını paylaşmak isterim senin ablansa benim de görümcem" gibi bir konuşma belki daha etkili olur. Ama dediğim gibi ilişkinizin boyutu hakkında en ufak bir fikrim olmadığı için hariçten gazel okudum az önce...
Bilmiyorum çözemedim ki neden beni dışlıyor görümcem üstümde kaynanam karşımda oturuyor hala bekarlığı gibi onların yanında mutlu oluyor yuvasına bağlı değil pek ilk zamanlar geçer dedim yeni evliyiz tam biraz alışmıştı yuvasına şimdide ablasının durumu aile hassasiyetini bağlılığını artırdı beni dışlayıp onların yanında oldu hep

Bilmiyorum çözemedim ki neden beni dışlıyor görümcem üstümde kaynanam karşımda oturuyor hala bekarlığı gibi onların yanında mutlu oluyor yuvasına bağlı değil pek ilk zamanlar geçer dedim yeni evliyiz tam biraz alışmıştı yuvasına şimdide ablasının durumu aile hassasiyetini bağlılığını artırdı beni dışlayıp onların yanında oldu hep

Kayınvalide görümce dip dibe oturmak çok zor haklısınız... Siz zaten 8 aydır dolmuşsunuz sanırım. Bence hastalık durumunda kilitlenmek bir arada olmak hassasiyetinin artması normal ama onun dışında normal zamanda da sizin eşiniz baya bir dayatmacı herhalde. Evlenmesine rağmen aile apartmanında oturmakta diretmesi saçmaymış. Ne desem bilemedim gerçekten. Kolay gelsin, çok kafanıza takmamaya çalışın yine de bence mümkünse.

Beyin bedava....

Seviyeyi yerlere indirme
Ego ve ben allah seni guldursun kiz cilgin... vallahi ya, kocasizliktan mi bu kadar saldiriyorsun millete konu acmissin pohpohlayalim diye mi seni bura kk burada elestiri vardir her daim biz buna kk kadinlari olarak eksiklerimizi gosterip iyi ve orta yolu gostermeye calismak diyoruz, ne kadar cahilsin elestirilerden kendine pay cikartacagina kendince payladin yani bizi hadi be gulum isine hadi, yazik o adama vallahi yazik...

Ne kadar seviyesiz bir üslup ucuz cümleler neyse kalitenizi döküyorsunuz ortaya da benim konuma dökmeyin rica ederim

Kayınvalide görümce dip dibe oturmak çok zor haklısınız... Siz zaten 8 aydır dolmuşsunuz sanırım. Bence hastalık durumunda kilitlenmek bir arada olmak hassasiyetinin artması normal ama onun dışında normal zamanda da sizin eşiniz baya bir dayatmacı herhalde. Evlenmesine rağmen aile apartmanında oturmakta diretmesi saçmaymış. Ne desem bilemedim gerçekten. Kolay gelsin, çok kafanıza takmamaya çalışın yine de bence mümkünse.

Aileye çok düşkün oldu nişanlıyken eve uğramazdı çok severdi bağlıydı benim yanımdan ayrılıp eve yemeğe gitmezdi çağırılardı da. Evlendikten sonra bu hale geldi Ben daha eşimle tanışmadan almışlar evi görümcemin altını gelin burda oturacak emrivakisi

Kendi kendinize acimayin. Bunu kendinize telkin etmeyin bence.
Ama haksiz degilsiniz tabiki..esiniz gelince onunla güzel bir konusma yapin.
Kendisi saglikli düsünememis olabilir böyle bir durumda..ama yaptiginin yinede yanlis oldugunu belirtin.
Daha yeni evlisiniz hemen pes etmeyin. Cözülecek bir durum degil.

Eşimin kardeşi hasta yurtdışında kanser türkiyede ki diğer ablasını ablasının çocuklarını aldı gitti gitme kararı verirken bana söylemedi uçak bileti aldı bana söylemedi ben on beş gün tek ne yapayım korkuyorum tek kalmaktan gitmesin demiyorum ki bir ay sabretse benim de iznim başlıyor beraber giderdik ablasıda iyi tedavisi iyi gidiyor yani şimdi hem izni bölündü hem ben sahipsiz kaldım gece uyuyamıyorum korkudan bana sahip çıkmadı ekmeğin aşın bir ihtiyacın var mı demedi kavga ettim bende allasmarladık dedi vurdu gitti ben bu kadar değersiz miyim bir ay beni bekleyemez miydi o kadar kötüyüm ki köpek muamelesi gördüm boşanmak istiyorum ablasının kocası var yine de benim kocam sanki bekar gibi onu sürüklüyor peşine evli bir kadın nasıl on beş gün sahipsiz kalsın üstelik insan karısına bir danışmaz mı çok acı çekiyorum bu muameleyi bana yapamaz ben onun hiç bir şeyiyim yani sanki hiç evli değil

abartmayın ya bu kadar alla alla yok bunu yaptı şunu yaptı derken hayatınız gidiyor kanser bu vakti belli olmayan lanet bir hastalık halamda almanyada benim babannnem kanserid yanına geldi babannem iyidi geri döndü almanyaya ev babannem 1 hafta içinde vefat etti nasıl bir pişmanlıktı biliyor musun yaşadığı keşke geri gitmeseydim evime diye kanser bu iyisi kötüsü olmaz psikolojik yükü ağır kendinize bu hastalığı kondurabiliri msiiniz lütfen biraz duyarlı olun lütfen eşinizden önce ekmek kim veriyordu kim alıyordu size gidin ailenizde kalın ya çok mu zor..

Herkes gayet güzel yorumlar yapmış.

Ama boşanmak için de çok güzel bir"bahane"
Direkt kurtuluş işte senin için..

Butun yorumları okumadim bir lafa takildiniz vs yazilmis ama aslında o bir laf cok şey anlatiyor...

Esinizin giderken son dk soyleme nedeni de sizsiniz gibi görünüyor buradan. Zira bastan soyleseydi gidene kadar "sahipsiz kalacagim, nasil uyuyacagim" diye söylenip duracaktiniz... Esiniz kanser bir kardeşin karsiliginda "nasil uyuyacagim" diye ağlayan bir ese maruz kalmak istememiştir.

Esinize hata yapmaktan başka seçenek birakmamissiniz. En önce kendinizi sorgulayın

Eşimin kardeşi hasta yurtdışında kanser türkiyede ki diğer ablasını ablasının çocuklarını aldı gitti gitme kararı verirken bana söylemedi uçak bileti aldı bana söylemedi ben on beş gün tek ne yapayım korkuyorum tek kalmaktan gitmesin demiyorum ki bir ay sabretse benim de iznim başlıyor beraber giderdik ablasıda iyi tedavisi iyi gidiyor yani şimdi hem izni bölündü hem ben sahipsiz kaldım gece uyuyamıyorum korkudan bana sahip çıkmadı ekmeğin aşın bir ihtiyacın var mı demedi kavga ettim bende allasmarladık dedi vurdu gitti ben bu kadar değersiz miyim bir ay beni bekleyemez miydi o kadar kötüyüm ki köpek muamelesi gördüm boşanmak istiyorum ablasının kocası var yine de benim kocam sanki bekar gibi onu sürüklüyor peşine evli bir kadın nasıl on beş gün sahipsiz kalsın üstelik insan karısına bir danışmaz mı çok acı çekiyorum bu muameleyi bana yapamaz ben onun hiç bir şeyiyim yani sanki hiç evli değil

sahipsiz ne demek ya?

Gideceğini haber vermemiş ama burada tolere edebilirdiniz durumu. Sonuçta ağır bir hastalık var ortada, keyfi bir gezi değil bu. Çok abartıyorsunuz, desenizki ailesiyle tatile çıkıyor beni beklemiyor 1 hafta anlarım ama hastalık bu. Eşiniz gitmese, sizi beklese ve o 1 haftada ablasına birşey olsa emin olun çok daha kötü olur sizin açınızdan. Evde yanlız kalamamak nedir yani, lütfen bunu bahane etmeyin. Eviniz gecekondu değildir yada ıssız bir dağ evi değildir bir şekilde idare edersiniz. Bu kadar bencil olmayın.

bu kadar bencil olmayın :(

Valla o cümlenizi gördükten sonra bana bakış açınızı anladığım için diğerlerini çok dikkatli okuyamadım hala bana başkalarına muhtaç değilim feminist kadın özgüvenini aşılamaya çalışıyorsunuz ben bağımlı değilim seven sahiplenen aynısını bekleyen ayakları üstünde duran bir kadınım karıştırmayın ikisini
size laf anlatmak ne zor. At gözlüğü takıyorsunuz. Tartışmıcam.

sahipsiz kalmak ne yahu... çocuk olsanız neyse... 15 yaş altı bir insan yalnız bırakılmamalı da koskoca insansınız... çalışabilen bir insansan ekmeğini aşını kimsenin kayırmasına gerek yok... kaldı ki nüfusunu aldırmamış adamcağız... ya son görüşüyse ablasını... biraz olgunlaşın.... bence ayıp etmişsiniz eşinize... bende tek kalıyorum korkulcak bir şey yok... belki ablası çağardı gel dedi nazlandı... durumu kötü olmasa bile hastalık psikolojisi....

ablasının kocası kanser olan adamın kardeşi değil nihayetinde.kocanız kardeşi için gitmiş.kanser bu kolay mı? biraz sabredin.siz arayın sorun moral verin

Bu sebepten kocanı üzme, hastalık bu- kardeş bu! Bırak yapabildiğinin en iyisini yapsın ki ne olacağı belli olmaz, iki gün sonra senin yüzünden ömür boyuiçinde kalmasın bazı şeyler. Ben de olsam allah korusun ama rüzgar olur uçarım. Ablam abim annem babam her kimse etrafında yüz kişi de olsa gitmem gerek! Kocam olsa ben yollarım, tutar maaş kartımı da eline veririm. Gözü arkada kalmasın içi rahat etsin diye de beni düşünme derim

Görümcemde ağzını açıp karın burda ne yapacak tek demiyor hoşuna gidiyor kardeşinin onu önemseyip beni takmaması dört köşe oluyor kendisi kocasını ailesinden kopartıp kendi memleketine getirmiş çocuklarına annesi bakıyor iki de bir de çocuklarını eşime aldırıyor ordan burdan soğanınıda eşime aldırıyor madem öyle dul olsa anlıycam kocası var benim kimim var kocamdan başka anam babam yaşlı erkek kardeşim gurbette kolum kanadım da gitti
kusura bakmayın da sizin derdiniz başka
böyle düşünceye öyle muamele görmeye şaşırmamanız lazım artık

Size söylemeden , danışmadan gitmesi gerçekten çok can sıkıcı. Üstelik vurup gitti demişsiniz. Kapıyı mı vurup gitti demek istemişsiniz. İnşaallah öyledir.
..

Hayat arkadaşına danışmadan gitmesiyle gerçekten sınırları zorlamış fakat sizi bekleseydi belki ablasını bir daha göremeyecekti, ömür boyu sizi suçlayabilirdi.

Siz bir bireysiniz.. Tek başınıza yatıp kalkmayı bırakın , tek başınıza hayatı karşınıza alacak kadar güçlü hissetmelisiniz kendinizi.
Eşlerle göbek bağları bir kesilmiyor. Herkes bir gün gidebilir,gider.

15 gün nedir ki ? Gezin , dolaşın, kendinize vakit ayırın, kafanızı dinleyin.

Back
X