sıkı durun kızlar derdinizin devası bende :):)
aylar evvel aynı konuy bende açmıştım . bin türlü yntem araştırdım %90 ını denedim. yok arkadaş bu mahlukatlardan kurtuluş yok. yle market işi ilçlar geçici benden sylemesi. şimdfi gelelim beni kurtaran çareye.
karakyden eşime aldırttığım şırınga içinde bir jel . stratejik noktalara sadece bir mercimek büyüklüğünde bırakıyorsunuz. fazlasına gerek yok istraftan başka bir işe yaramaz. bu jel varolan bceği kendisine çekip mutlaka kendisini yediriyor veve hiç bir ilaçta olmayan etkiyi yapıyor yumurtalarıyla beraber yok ediyor. ufacık bir tüp bu. fiyatı 35/40 lira civarında değişiyor.
ilacı yaptıktan sonra ultrasonic böcek kovucu aldım ve herdaim prizde. bu kovucu bcek fare ve türlü haşeratın eve girmesini engellediği gibi var olanlarında en kısa zamanda evi terketmelerini sağlıyor. çünkü yaydığı ses dalgaları hayvanın yemek yemesini çiftleşmesini ve doğurmasını engelliyor. haliyle hayvan ya kaçıyor ya ölüyor.
kızlar uzun uzun yazdım ama faydalanın istedim. burda bunu yazarken bile üzerimde bişeyler geziniyor gibi kaşınmaya başladım yine. off nerden geldim bu konuya. neyse ben kurtuldum darısı başınıza.[/QUOTE
Lutfen bana acikca tam olarak nerden ve ismini yazarmisiniz.. çokkk ihtiyacam var biktim ardikk bitmek bilmiyorlarr ziraatcilerde de bulunurmu?