evimdeki hamam böceklerinden nasıl kurtulurum

Hamam böceği çok zor maalesef. İnşallah çözüm bulursunuz

Benim anlatmak istediğim de buydu iste ziraat ilaçları satan yerledern bulabilirsin

evet çok etkiliymiş kenarlaramı sıkılıyor peki yani kapı kenarlarına
mesela gibi çocuk da var evde 3 yaşında farketmeden dokunur ağzına alır falan diye de
korkuyorum varmı bunda böyle bişey...

bütün apartman bahar gelmeden ilaçlanmalı.

eğer bir dairede varsa diğer dairelere de sıçrıyor. çünkü çatlaklardan falan yürür.

ha mesela bizim ilçemizde bu meretler uçuyor! uçan hamamböcekleri var! ben bahardan önce kapı pervazlarına dışarıdan kenarlarına böcek ilacı sıkıyorum. evin içinde tabletler var. camlarda zaten sineklik var. banyoların havalandırma girişleri kapalı. banyo giderleri lavabo gderleri kapaklı. apartman da tamamen ilaçlanıyor baharda. çok şükür 2 senedir hiç görmedim. ama dışardan da girebiliyor. tabi siz imha etmezseniz yumurtlar çoğalırlar. bir kere çoğalmaya başladı mı kurtulmak çok zor. o yüzden ilaçlama önemli.

evet çok etkiliymiş kenarlaramı sıkılıyor peki yani kapı kenarlarına
mesela gibi çocuk da var evde 3 yaşında farketmeden dokunur ağzına alır falan diye de
korkuyorum varmı bunda böyle bişey...
Tam bilmiyorum da ya bigun dikkat edersin sonrası etki ediyo heralde zaten aldığım yerdeki kadın bana binada varsa tekrar çıkabilir binayi ilaclatin dedi ama 3 senede bikere gördüm daha. Al alırken de bebeğinin olduğunu sikman gereken yerleri falan sorarsin ya zaten vazelin gibi koyu kıvamlı bişey o köşelere falan siktiginda çocuğun dokunabilcegi yerler olduğunu sanmıyorum. Yada kapı diplerine sıkma halının altına gelen yerlere vede lavobalara falan o diplere sık mutfak da falan iste

Bu aralar bizde de guve problemi var. Aradim aradim bulamadım neyin guvelendigini. Geçen sene ceviz guvelenmisti bi sene bulamadım daha

Bu aralar bizde de guve problemi var. Aradim aradim bulamadım neyin guvelendigini. Geçen sene ceviz guvelenmisti bi sene bulamadım daha

kuru bakliyat oluyor sanıyorum bulman gerekli
oda çok zor evet uçan şeyler daha kötü...

Ben cok cektim hemen uruyorlar bide filit jel diye yem aldim onun sayesinde kurtuldum

varmı resmi falan nerden temin edebilirim
sanırım sıkılan ilaçlar daha etkli tablet şeklinde koyulanlar
bekle gelsin gibi...

Bizim apartman gecen yıl ilaclandi 4 kez

Iki üç saat evde durmadik ama geldigimizde kapı pencere açık olmasina ragmen ağır bi koku vardi.ben kokuya çok hassasim belki ondandır

Ilaclama yapilmasina ragmen jel olan ilactan da kendimiz aldik ve eve 3 kutu jel ilac kullandik

Banyo giderleri kıyı köşe,lavobo altlari , mutfak dolabi altlari falan oralara kullandik bu jeli

Haziran ve temmuz aylarinda yavruluyo bu böcekler o zamana kadar tükenmezse gelecek yil yenileri geliyor maalesef :KK43:

Bunca ilaclama ya evde kendimizin jel kullanmasina ragmen gecen hafta kocaman bir böcek gordüm bende o kadar çok korkarim ki anlatamam :KK43: bir tane görüldüyse 100 tane daha vardır demekmiş bu böceklerden :KK43: ıyyyy

Profosyenel bir ilaclama şirketiyle anlaşın bence.ayrica apartmanda yasiyorsaniz tek sizin ilaclama yapmaniz yetmez

Tam bilmiyorum da ya bigun dikkat edersin sonrası etki ediyo heralde zaten aldığım yerdeki kadın bana binada varsa tekrar çıkabilir binayi ilaclatin dedi ama 3 senede bikere gördüm daha. Al alırken de bebeğinin olduğunu sikman gereken yerleri falan sorarsin ya zaten vazelin gibi koyu kıvamlı bişey o köşelere falan siktiginda çocuğun dokunabilcegi yerler olduğunu sanmıyorum. Yada kapı diplerine sıkma halının altına gelen yerlere vede lavobalara falan o diplere sık mutfak da falan iste

aktarda varmıdır çünkü oturduğum yerde görmedim
ziraat falan bulamayabilirim öyle yer valla işyerinde
çalışıyorum ya bacağıma doğru bişey geziyor sanki
öyle hissediyorum psikolojim bozuldu resmen.

Ben olsam taşınırdım ayy. Bitmez onlar ya, bazı yerlerin toprağı eskiden bataklık oluyor mesela yani yıllar yıllar önce bataklıkmış kurutulup evler dikilmiş. Öyle bir yerde yaşıyorsanız asla bitmez.

Bizim apartman gecen yıl ilaclandi 4 kez

Iki üç saat evde durmadik ama geldigimizde kapı pencere açık olmasina ragmen ağır bi koku vardi.ben kokuya çok hassasim belki ondandır

Ilaclama yapilmasina ragmen jel olan ilactan da kendimiz aldik ve eve 3 kutu jel ilac kullandik

Banyo giderleri kıyı köşe,lavobo altlari , mutfak dolabi altlari falan oralara kullandik bu jeli

Haziran ve temmuz aylarinda yavruluyo bu böcekler o zamana kadar tükenmezse gelecek yil yenileri geliyor maalesef :KK43:

Bunca ilaclama ya evde kendimizin jel kullanmasina ragmen gecen hafta kocaman bir böcek gordüm bende o kadar çok korkarim ki anlatamam :KK43: bir tane görüldüyse 100 tane daha vardır demekmiş bu böceklerden :KK43: ıyyyy

Profosyenel bir ilaclama şirketiyle anlaşın bence.ayrica apartmanda yasiyorsaniz tek sizin ilaclama yapmaniz yetmez

ya bi jel gördüm 20 gr diyor ondan bir kaç tanemi almam gerekli netten baktım da
en azından bunu yapayım yine apartmanla konuşuruz ilaçlama için oda yapılır.
çok çabuk yumurtluyormuş evet benim gördüğüm hergün aynı böcek
değilse eğer yandık demek yani:KK43::KK43::KK43::KK43:

Ben olsam taşınırdım ayy. Bitmez onlar ya, bazı yerlerin toprağı eskiden bataklık oluyor mesela yani yıllar yıllar önce bataklıkmış kurutulup evler dikilmiş. Öyle bir yerde yaşıyorsanız asla bitmez.

keşke kolay olsa taşınmak da taşınsam
bilemiyorum alt yapısı 5 sene oldu satın aldık işte
istanbul anadolu yakası heryer bina değil toprak çok var
bilemiyorum vallahi kabus gibi karanlık oldumu görüyorum...

ya bi jel gördüm 20 gr diyor ondan bir kaç tanemi almam gerekli netten baktım da
Bir kutu jel yetiyomus bir daireye

Ama ben cok korktugum icin hemen bitsin diye cok cok kullandim ama ne fayda :KK43:

Gecen hafta gordum yöneticiye soyledik hala ilaçlanmadı çoğalacaklar yine :KK43:

Böcegin resmini bulup atayim dedim googleden ama resmine bile bakmaya korkuyorum :KK43:

Hizli hizli kaçan kocaman bi böcek bizde olan :ruh:

Bir kutu jel yetiyomus bir daireye

Ama ben cok korktugum icin hemen bitsin diye cok cok kullandim ama ne fayda :KK43:

Gecen hafta gordum yöneticiye soyledik hala ilaçlanmadı çoğalacaklar yine :KK43:

ay genemi çıktı:KK43::KK43::KK43:
20 gr işte boyutları var 20 gr yeterlimi acaba yani
en azından bunu yapalım da komple ilaçlamayı görüşcez
yapıcaz onu da...

Böcegin resmini bulup atayim dedim googleden ama resmine bile bakmaya korkuyorum :KK43:

Hizli hizli kaçan kocaman bi böcek bizde olan :ruh:

eskiler kara fatma diyolar ya ondan işte
başka bir böcek görmedim karınca bile olmaz
normalde evimde:KK43::KK43::KK43:

Eklentiler

• karafatma.jpg
    karafatma.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 57
Evet yeterli 20 gr

Güya onu yiyip ölüyorlarmış.bizim evde ne kadar çoksa hala bitmedi

bi yerde okudum kokusuna geliyomuş yiyomuş
yuvasında bile ölse ordakilerde ölüsünü yiyomuş onlarda
öyle ölüyomuş alayım ozaman ya onu da bi bakayım ben aynı
anda 2 3 görsem valla kafayı yerim 1 görüyom hep...

X