Merhabalar..
Evim birinci kat bahçeli. Evi ilaçlattık.. Ev sahibi ile konuşup tekrar hem bahçe hem Evi ilaçlattık..
Yani Ev de iki üç hafta ara ile tekrar ilaçlandı hatta venim evimin mutfak karşısında kiler var orada havalandırma var çamaşır makşnası gider için ana boru var iki yanıda tuvalet kilerin. Havalandırma arkası açıktı ilaçlamacı buradan gelir dedi orayı alçıladık üstüne tekrar ilaçcı geldi güzl alçılanmış sorunun hallolcağını düşünüyorun dedi tmm artık kilerde görmüyorun bu hamam böceklerini ama hala çıkıyor.. Bu sbh mutfak lavabosunun içinde yine devasa büyüklükte ölmüş .. Demin yine oturma odasındaydım kapının eşiğinde bu sefeer yaşıyor bi tane daha..
Eşim de bende bıktık. Eve taşınalı 5 ay oldu. koltıkları çekiyorum altlarından 5-6 tane ölü hamam böcekleri geçen kileri buzdolabı çamaşır makşnası. Altını temzledim oradan da bi 5 tane çıktı ölü.
Artık kafayı yiycez eşimle.. Halılarda yalın ayak gezemiyorum tiksiniyorum heryerde geziyolar.. Banyo yaptığımız yerde çıktı dün de hergğn ama hergün en az 2 tane oluyo. Geceleeri ışıkları açıyorum pat diye hiç yok.. Evde yok geldikleri bi yerler var çözemediğimiz. Kiler vardı hallettk demkki bşka yerlerde var ..neresi işte bi bulsak ..
Hemde düzgün bi ilaçlamacı çağırıp iki kez ilaçlattığımz halde. Ev bakmaya başladım Eşim de şuan para yok malesef diyor. O kdr korkuyorum ki bu iğrenç mahluklardan anlatamam. Iki gün önce de yatağımın dibinde ölmüş. Biz kışın taşındık bu Eve kışın bile oluyordu şimdi havalar ısındı iyice arttı. İlaçlama daha yapıldı başka nasıl bi çare olabilir ki? Evim tüm kapılarına pencerelerine süngerler yapıştrdık . Delikleri alçıladık .
Ilaçlattık . Havalandırmaları bantladım alçıladım. Tabletler toz yemler sıvı sprey ilaçlar attık her yere hala var hala hala. . Delirmeye az kaldı..