• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imdat! bi yardımcıya ihtiyacım var!!!!!!!!!

yalel

Begüm'ün Annesi...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
5.494
47
363
İstanbul
Merhaba kızlar, açıkçası nereye yazacağımı bilemedim. Burayı uygundur diye gördüm, yazıyorum.

Nerdeyse 1 sene olacak buraya taşınalı, hala bi yardımcı hanım bulamadım.

Kartal'da oturuyorum. Soğanlık yeni mahalle - KentPlus Sitesi'nde oturuyoruz. 3+1 evimiz, çok büyük bi ev değil. İşi 1 günde rahatça bitebilecek bi ev yani.

Sitenin servisleri var, yakındaki bazı ulaşım noktalarına kadar bırakıyorlar ve oradan alıyorlar.

15 günde bir gelsin istiyorum. Orta yaşlarda olsun, 25-35 yaş civarı uygundur, güçlü kuvvetli olsun istiyorum. İşi elinin ucuyla yapan birisi hiç işime gelmez, doğru düzgün iş yapan birisini arıyorum. Biraz da eli yüzü düzgün olsun mümkünse.

Nolur birileri bi okusun, çok zordayım. Acil bi yardımcıya ihtiyacım var.

İlginize şimdiden teşekkürler.

Aslında, temizlik şirketi de olabilir.
Duydum ama, nerden bulacağımı bilemiyorum.
3-4 kişi gelip, aletleriyle silip temizleyip gidiyorlarmış. Öyle de olabilir yani.

Hadi kızlar, lütfen.... etrafınızda varsa, buraya gelip bana yardımcı olabilecek birileri.... yardımlarınızı bekliyorum.

açıkçası ben şahsen tanımıyorum,bir arkadaşıma geliyormuş bu bayan çokta memnun olduğundan bahsetmişti,oda anadolu yakasında oturuyor.
konunuzu görünce aradım arkadaşımı,bayanın numarasını istedim,isterseniz bir arayın kendiniz bilgi alın
05392592002

açıkçası ben şahsen tanımıyorum,bir arkadaşıma geliyormuş bu bayan çokta memnun olduğundan bahsetmişti,oda anadolu yakasında oturuyor.
konunuzu görünce aradım arkadaşımı,bayanın numarasını istedim,isterseniz bir arayın kendiniz bilgi alın
05392592002

çok teşekkürler dilasa, zahmet etmişsin, numarayı falan bulmuşsun, sağol.

ama ben bu hanıma ne diyim? kimmiş acaba? adı ne? anadolu yakasının neresinde acaba? kimin tavsiyesiyle ben bu hanımı arıyorum? kimden aldım numarasını- ne diyim bu konuda?

Back
X