- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
- 248
- Konu Sahibi Merhabanenbeyxa
-
Bence imam-hatip okulları kapatılmalı
Maşallah size. İyiki imamhatiplerkapatilsin diye tag yazılmamış.
Bence imam-hatip okulları kapatılmalı
Keşke başka bir şey dileseymissiniz nickimtam13harf :)
Bence hiç bir lise türü kapatılmamalı ama her lise kendi alanından üniversiteye öğrenci göndermeli
Burada birHakaret etmiyorum. Atar yapmak diye bir deyimimiz var da ben mi bilmiyorum? Senli benli samimiyete gelende sizsiniz. Baya mahalle agzi oluyor bunlar.
fazlasıyla bunu görüyoruz zaten daha ne dile getiriyorlarsa artık, anladıkAlıntılamak istemedim. Orası bariz belli bu zamanda ihl de okumak ayrıcalıklı
İyice gözümüze soktular :))fazlasıyla bunu görüyoruz zaten daha ne dile getiriyorlarsa artık, anladık
Benim gıcık olduğum bir durum oldu.Bazı saygı saygı diye gezen arkadaşların burda İHL söz konusu olunca beyin yanması yorumuna yorumlarına dayanamadim.Siz niye sürekli birilerine gönderme yapar haldesiniz sizi alintiladım ki fikir tartışması yapabilelim diye ama siz geldiniz ortaokul öğrencisi bir çocuğun konusunda laf vurmak öfke kusmak gibi bir sürü şey yapıyorsunuz
Ayip
Aslında kimsenin zoru yok ama okullar bir bir imam hatip yapılırken buna da sessiz kalamıyor insanlar bir küçük ile adam gibi bir imamhatip lisesi yeterken iki üç liseye çıkıyor sayı bütün yatırımlar o okullara yapılıyor e sene sonu başarı ortalamaları açıklanıyor sondan ikinci sırada bu okullar belki tepkiler bunadirİmamhatiple milletin zoru ne ben anlamadım gitti
Aslında kimsenin zoru yok ama okullar bir bir imam hatip yapılırken buna da sessiz kalamıyor insanlar bir küçük ile adam gibi bir imamhatip lisesi yeterken iki üç liseye çıkıyor sayı bütün yatırımlar o okullara yapılıyor e sene sonu başarı ortalamaları açıklanıyor sondan ikinci sırada bu okullar belki tepkiler bunadir
Ama ben kapatılması değil iyileştirilmesi taraftariyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?