• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmam tecavüz ettiği kız kardeşini suçladı

İğrenççç ötesi bir durum..Mİdem bulandı..:5:
İnanasım gelmiyor bir değil iki değil sistematik bir şekil de devam edilmiş..

İnşallah içer de icabına bakarlar böğrüne böğrüne sokarlar şişleri..

Bu adamın resmini her gazetede gördüğüm an midem kalkıyor. Ailece bir çarpıklık olduğu açık ama. Abisi defalarca tecavüz ediyor, mağdur sesini çıkarmıyor, abla uyarıyor işini kaybetmesin abisi diye. Zikriyle fikri de bir olsa bari. İnsanlara da vaaz veriyordur namus konusunda rezil adam.

Yazıklar olsun sen öbür dünyada Yüce ALLAH'a nasıl hesap vereceksin utanmıyor musun he imamsın imam imam ne yapar KUR-AN'I KERİMokur namaz kılar oruç tutar ya şok oldum abisinden hamile kalmış yahu başka insan mı yok tüü yazıklar olsun düşünsene mesela kız doğuruyor babası annesinin abisi çocuğun dayısı bu ne yaa şeytan bile senin yanında MELEK kalır...

aynen, bu adam, cumaları cemaate vaaz veriyor, kendi vaazlarından hiç feyz almamış anlaşılan

bu ne ya Allah kahretsin böylelerini
kıza tecavüz eden edene şaşırdım kaldım diyecek birşey bulamıyorum
umarım bu pislikler de kısa süre kalıp sonra çıkmaz cezaevinden

Son düzenleme:
Bu tecavüz, hırsızlık, yolsuzluk, sapkınlık yapanlar neden bir Hristiyan, Alevi, başka bir din mensubu ya da ateist değilken neden hep müslüman? Bence sorgulamanın vakti geldi geçiyor.

Din öyle birşey ki....yaptığın herşeyi kitabına uydurup vicdanını rahatlatmanın yollarını her türlü arayabiliyorsun..........özünde iyi bir insanımAllah için öldürdüm vs

bu nasıl bi iğrençliktir ya insanın okumaya tahammülü olmuyor...bu gibi insanlara bırak 18 yılı müebbet yemeleri lazım:41:oda nasıl bir ablaymışki sessiz kalabilmiş ay bilmiyorum herkes susmuş sindirmş durumu yazık çok yazık....

Bu tecavüz, hırsızlık, yolsuzluk, sapkınlık yapanlar neden bir Hristiyan, Alevi, başka bir din mensubu ya da ateist değilken neden hep müslüman? Bence sorgulamanın vakti geldi geçiyor.

iyide onlarda da vardır ki sadece müslümanlarda değil
yurtdışındaki suç oranlarından haberiniz yok sanırım sadece türkiyede ya da müslüman ülkelerde olmuyo bunlar

insanlıkla ilgili birşey bu
biri insanlıktan çıkmışsa sapıklaşmışsa hangi dinden milletten olduğu farketmez
sadece caydırıcı cezalar konusunda diğer devletlere göre sınıfta kalıyoruz bence bu pislikler de kolayca serbest kalıyo ya da az cezayla kurtuluyo maalesef

Yüzyilin sapigi Avusturyali Joseph Fritzl olayini hic duymadin sanirim.
Dünya onun olayiyla calkalanmisti.
Ha, kendisi cok büyük ihtimalle Hristiyanlik dinine mensup, ya da ateistti, ki bana göre ne böyle bir adam ne de haberde bahsedilen imam birakin bir dine, insanliga bile mensup olamaz... Gözümde "yaratik"tan baska birsey degiller.

Gecenlerde de Alman kanalinda izledigim bi röportaj geldi aklima.
Konusu pedofili ve Kambocca´da bu yüzden pazarlanan cocuklardi.
Özellikle Almanya ve Avusturyali turistlerin sirf pazarlanan cocuklar icin oraya tatile gittikleri ortaya cikti.
70 yasindaki bir Alman adamin 11 yasindaki bi erkek cocuguyla alenen basildigi görüntüler yayinlandi.

Demek istedigim; sapkinlik her türlü sorgulanmali evet, ama bunu dinleri ve dilleri hedef göstererek yapmak yanlis.

Son düzenleme:
Back