- 11 Ağustos 2020
- 156
- 87
- 28
-
- Konu Sahibi bebisibeklerkeen
Çok teşekkür ederimBenimki bana eski eşimin ailesinin yaptığı büyün ziynetler üzerineydi yani öyle diyebilirsiniz.. y
Mayışa zam geldi hadi yine iyisinBenim şahidim komşumuzdu illa iste iste dinen mecbursun benimde sorumluluğum istetmek dedi. iyi dedim bir maaşını versin. Hala bekliyom 20 yıl oldu
Hanımlar merhaba ;
Öncelikle umarım herkesin günü iyi geçiyordur . Aklıma takılan bi konu hakkında yardım isteyeceğim sizlerden . İmam nikahınız kıyılırken mehir olarak ne istediniz ? Bu konuda hiç bilgim yok kimseyi zorlayacak bişey istemek yanlış bi şey söylemek istemiyorum. Bana yardım eder misiniz?
En mantıklı gelen bu oldu bana çokk teşekkür ederimNikahı kıyan hocaya bırak dinimize göre kendileri ayarlıyor benim çevremde çoğu kişi bu şekil de yaptı çünkü orda bişey istemek çok hoş değil en güzeli hoca hesaplıyor çok uçuk ve çok az olmayan miktar belirliyor ve yazıyor
Oh ne güzel daha ne olsunBana özel tatlımya imam yapılması gerek dedi gram altın yazdılar sözde bir kağıda ama o kağıdın hiçbir geçeri yok verecek de yok eşimle yiyip içiyoruz işte bebisibeklerkeen
Ama veren olmadı orası ayrıÇok teşekkür ederim
Bende bilmiyorum ama evlilikte zaten senin benim yok bizim varBilmiyorum ki ben de çok fransızım konuya kayınvalidem bişey söylemen lazım dedi
Aynen öyle kuzum ye iç gez toz huzurun da varsa tamam altın da yapılır koyulur kenarı inşallahOh ne güzel daha ne olsun
O ferahlatıyor içimi işte. Bazen kara kara düşünüyorum eşim soruyor hayırdır Karadeniz de gemilerin mi battı? keşke öyle olsa doğalgaz bulurdum ben mehiri düşünüyom diyorum.Mayışa zam geldi hadi yine iyisin
Doğalgaz bulundu müjdeler olsunO ferahlatıyor içimi işte. Bazen kara kara düşünüyorum eşim soruyor hayırdır Karadeniz de gemilerin mi battı? keşke öyle olsa doğalgaz bulurdum ben mehiri düşünüyom diyorum.
Çok şükürAynen öyle kuzum ye iç gez toz huzurun da varsa tamam altın da yapılır koyulur kenarı inşallah
Küsuratlı istemiş hocanız. nasıl hesapladı acababenim nikahimi kiyan imam bana bırakın kararı dedi 101 gram 22 ayar altın yazdıben yarım altin isticektim istenmis olsun diye.
hakkaniyeti budur dedi biz de olur dedik:)
Ben bir sey demeden esim yaptigimiz altinlari dedi.13 bilezik tam tur trabzon set.ama simdi evli olmamiza ragmen, ayrilmiyoruz etmiyoruz hesabina dusmus onlar benimmmmmmmm diyor.te Allah im.simdiki erkekler bisey vermiyor canm ona gore yaniHanımlar merhaba ;
Öncelikle umarım herkesin günü iyi geçiyordur . Aklıma takılan bi konu hakkında yardım isteyeceğim sizlerden . İmam nikahınız kıyılırken mehir olarak ne istediniz ? Bu konuda hiç bilgim yok kimseyi zorlayacak bişey istemek yanlış bi şey söylemek istemiyorum. Bana yardım eder misiniz?
14 bilezik 24 ayarlik .gramida 20 gramlikti onu çok net hatırlamıyorum da.ben demedim eşim dedi zaten onudaHanımlar merhaba ;