- 11 Ağustos 2020
- 156
- 87
- 28
-
- Konu Sahibi bebisibeklerkeen
Hiç bişey istemedim çok şükür rabbim herşey verdi de istemekmi gerekiyor öyle bişeymi varmışHanımlar merhaba ;
Öncelikle umarım herkesin günü iyi geçiyordur . Aklıma takılan bi konu hakkında yardım isteyeceğim sizlerden . İmam nikahınız kıyılırken mehir olarak ne istediniz ? Bu konuda hiç bilgim yok kimseyi zorlayacak bişey istemek yanlış bi şey söylemek istemiyorum. Bana yardım eder misiniz?
Citti istedin miBir maaşı istemiştim sanırım. Ama veren kim ☹
Bu çok mantıklıymış bak . çoğu zaman altın istenirmiş ben nasıl derim ne isterim diye kara kara düşünüyordumBir maaşı istemiştim sanırım. Ama veren kim ☹
Hanımlar merhaba ;
Öncelikle umarım herkesin günü iyi geçiyordur . Aklıma takılan bi konu hakkında yardım isteyeceğim sizlerden . İmam nikahınız kıyılırken mehir olarak ne istediniz ? Bu konuda hiç bilgim yok kimseyi zorlayacak bişey istemek yanlış bi şey söylemek istemiyorum. Bana yardım eder misiniz?
Kayınvalidem bi şey söylemen lazım dediği için düşünüp duruyorum hiç bişey istemeyen de var mıHicbirsey
Femi öyle bişey varda benmi kaçırdım söyle hemen topusunu sıraya dizeyimHicbirsey
Kayınvalidem bi şey söylemen lazım dediği için düşünüp duruyorum hiç bişey istemeyen de var mı
Öyleymiş evet çok az ya da çok fazla istemekten çekiniyorum o yüzden konuyu açtımKadının altınları üzerine kıyılıyor genelde.. Yada belli bi miktar para veya altın diye duymuşluğum var..
Benim şahidim komşumuzdu illa iste iste dinen mecbursun benimde sorumluluğum istetmek dedi. iyi dedim bir maaşını versin. Hala bekliyom 20 yıl olduCitti istedin mi
Bana özel tatlımFemi öyle bişey varda benmi kaçırdım söyle hemen topusunu sıraya dizeyim
Benimki bana eski eşimin ailesinin yaptığı bütün ziynetler üzerineydi yani öyle diyebilirsiniz..Öyleymiş evet çok az ya da çok fazla istemekten çekiniyorum o yüzden konuyu açtım
Bilmiyorum ki ben de çok fransızım konuya kayınvalidem bişey söylemen lazım dediHiç bişey istemedim çok şükür rabbim herşey verdi de istemekmi gerekiyor öyle bişeymi varmış