imam nihahı ve mehir

Benim genel olarak cevremde bir cok kisi 100gr altin istiyorlar.

Benimde gercek pirlantadan tamtur alyansa cok hevesim var, ve tabiki orta boy gercek Tektasa.

Sizce 100 gr. altin yerine gercek Pirlanta yüzükler istesem nasil olur?

Bazi arkadaslarim diyorki, tektas zaten sart, yanina birde altin iste falan, ama ne bileyim cok sey istenincede bastan insanlar birbirlerini düsman olarak görüyorlar. Sizin düsünceniz ne olurdu bu durumda?

Birde Talak hakkinin bir tanesini kesin isteyecegim. Ne olur ne olmaz

canım nasıl istiyosan oyle yaptır nişanlın seni seviyosa sorun olmuyor ne istediğin benim eltim de nişanlı bende onlar 10 bilezik istemiş yapıyorlar valla ben hiç onlara bıraktım banada tek bilezik taktılar canım . boşver keşke bende en baştan öyle yapsaydım . sen ne istiyosan yapmak zorundalar canım...

Sagol canim destegin icin

Haklisin, herseyi bastan istemek gerekiyor

Sagol canim destegin icin

Haklisin, herseyi bastan istemek gerekiyor

asıl sen sağol canım
erkek tarafı ne yaparsa düğünde yapıyo
benim nişanlım yüzüğü sonra değiştiririz diyorum ona bile mırın kırın ediyo ne gerek var diyo
sen ne istersen önceden iste herşey gönlünce olsun canım

Bizim dini nikah dugunden uc gun once yapildi cunku dugunden sonra vakit olmayacakti
Mehiri hoca bana sordu ben istemem birsey dedim 5bilezik toplam 50gram yazdi bir kagida sozlesme gibioldu bitti iste

Bizim dini nikah dugunden uc gun once yapildi cunku dugunden sonra vakit olmayacakti
Mehiri hoca bana sordu ben istemem birsey dedim 5bilezik toplam 50gram yazdi bir kagida sozlesme gibioldu bitti iste

arkadaşım bende birşey istemedim nişanlımdan ama nikahı kıyan hoca soruyo mu öyle bilmiyodum daha nikahımız olmadı ekimde kısmetse

arkadaşım bende birşey istemedim nişanlımdan ama nikahı kıyan hoca soruyo mu öyle bilmiyodum daha nikahımız olmadı ekimde kısmetse

Allah simdiden mesut etsin
Valla hoca sordu mehir bedeli ne istersin diye
Ben bisey istemem deyince ben soyleyeyim o zaman munasip midir damat bey dedi nisanlima o da elbette buyrun dedi o da 50gram bilezik madem uygundur dedi canim
Her hoca ayni olmaz tabii herkes ayri birsey soyleyebilir canim belirli kesin bir kurali yoktur bence

anladım sormayan hoca da olabilir
sonu kötü olacaksa mehir alsam ne olacak önemli olan mutlu olmak

Düğünden 1 hafta önce kıyıldı nikahımız mehir olarakta ben bir şey istemedim hocamız eşimin dayısı olmasına rağmen zorla aldı hakkıdır dedi 100 gr aldı ama sözlü oldu , talak hakkımı istedim eşimden sen sinirlisin hemen boşarsın dedi vermedi iyiki de vermemiş çoktan boşamıştım

Allahtan esin iyi tahmin etmis seni tatlim

anladım sormayan hoca da olabilir
sonu kötü olacaksa mehir alsam ne olacak önemli olan mutlu olmak

Elbette ki canim onemli olan mutluluk
Artik zaten resmi nikah var imam nikahini adettendir diye yaptik biz de cogu cift gibi

Benim düğünüme 1 ay kala yapıldı nikahım..mehir olarak da 200gr altın istedim.ama tabii bu Allah korusun boşanma zamanı eşe verilecek bir hak, kadının hayatını devam ettirmesi için verilen hak.. ondan dolayı eşim almadı almayı da nasip etmez inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim 8. ayda düğünüm ve biz dini nikahımız kıyılsın istedik ama hoca evlilik cüzdanı görmeden kıymam dedi ki nikahımızda düğünde kıyılacak mecbren gecesinde de dini nikah olacak... mehir olarak ta hiç düşünmedim.Allaha şükür herşeyim var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…