- 17 Eylül 2008
- 20
- 1
- 35
-
- Konu Sahibi amylee_55
kızlar ya size tuhaf gelebilr ama bende dogallıgımdan biraz sikayetciyim makyaj yapsam bile kımse farketmıyor fazlasında yapsam hiç yakısmıyor aranızda benim gibi olan var mı =)
arkadaşlar ben de ne yapacağımı bilmiorum
şöyle söyleyeyim beyaz tenliyim ama daha çok soluk bir beyaz ve göz rengim ve kendi saç rengim çok koyu siyaha yakın yani ,şu an saçım orta kumral tonlarında ne çok koyu ne de açık
ben makyajsızken de canlı gösterecek bir renk istiorm aslında sizce kendi saçım gibi koyu bir renk mi yapmalıyım o zaman daha canl ıoluor ama sanki daha sert bir imaj oluor yoksa çikolata kahve tarzı renklerle böyle orta tonda mı olmalıyım ?
:çok üzgünüm:Arkadaslar meraba, benım de baya bı erkek fatma durumum var. oyle cok kızsı seylerı sevmıyorum, hatta 20 yasındayım ve kaslarımı bıle aldırmadım kocaman duruyolargıyım olarak hep aynı tur seylerı secıyorum, kot tısort ya da kazak fln ıste.. ve tabı hep koyu renkler... vucudum cok guzel degıl 1.65 boyunda ve 60 kılodayım ortalama yanı.Esmer bı kızım saclarım ve gozlerım kahverengı. ama artık cok sıkıldım degısıklık ıstıyorum yıllardır boyleyım ve artık herkes degısmem gerektıgını soyluyo, o laflardan da cok bıktım..bana onerebılecegınız bıseyler var mı??:çok üzgünüm: