İlla ortak çevre olmak zorunda mı?

Sizi ameliyatla bu adama mı diktiler? Neden yürümek zorunda bu ilişki?

Toksik manyağı bile savundurttular sana

Bizim konuşacak neyimiz var diyen biri için zerre öneminiz olmadığını görmek bu kadar zor mu?
Ben yeterince ilgilenemedim diye kendimi suçluyorum. Anne evlat ilişkisine döndü iyice. İşin kötü tarafı bu durum sanki görevimmiş de yapamamışım, becerememişim gibi hissediyorum

Toksik manyağı bile savundurttular sana
ahaha burdaki konulara bakınca savunduğum ya da kıyasladığım, örnek verdiğim durumlar oluyor
öyle insanları bile kıyaslıyorsam anla işte ilişkilerin saçmalık seviyesini
ki benimki de çok saçmaydı ben saçma olanı yaşadığım için başka bi saçmalığa örnek veriyorum
hani kimse bu hatalara düşmesin gibisinden

Her şeyin farkındaysan neden ayrılmıyorsun?
Valla sıkıntı orda işte. Bir sorun var galiba bende. Benimle ilgilenen kariyeri iyi biri var gayet tatlı da ama ona o çekimi hissedemiyorum deli miyim neyim yaka silktim kendimden. Kendimin yakasından bi düşsem her şey süper olacak.

Bazen uzun uzun düşünmeye gerek yok çocuğun yok çoluğun yok mesela
Ayrılmak istiyorsan bunun olmasına gerektiğine inanıyorsan yaz ayrılmak istiyorum mesajı düşünmeden yaz gönder oldu bittiye getir.
Sonrasına sonra bakarsın

Ben dün gece 1 den sabah 9 a kadar ağladım. Öyle gözyası dökmek değil baya hıckırarak. Sonra işe ve hastaneye gittim. Benim kafanın gidiklik bambaska bir boyutta. Olay çok komik ama yaşadığım duygular çok yoğun. Ben de hiç memnun değilim bu halimden ve hislerimden.

Bu kişi neden farklı ben size söyleyeyim; adam sizin bam telinizi bulmuş, sürekli yetersiz hissettirerek, taleplerde bulunarak, suçlayarak ve arada ağzınıza bir parmak bal çalarak manipüle ediyor. Siz de bu manipülasyona karşı hep bir kendini ispat ve yeterli olma haline duyduğunuz özlemle habire emek sarfediyorsunuz. Ömrünüz boyunca el oğlunu memnun etmeye çalışarak kendinizden mi vereceksiniz bir oturup bunu düşünün bence..

Çok farklısınız kabul et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…