Arkadaşlar merhaba internette bu konuya bir türlü cevap bulamıyorum. Oğlumun ikametgahımizin bulunduğu yerdeki okula gitmesini istemiyorum, bir tanıdığın mahallesindeki okula çıksın istiyorum adı. Nüfus müdürlüğüne mı gitmem lazım? Adresine aldıracagim kişinin e-devletinden mı halledeceğim? Kaç ay önceden yapmam lazım bilgisi olan fikir verebilirse çok sevinirim
İkametgahı başka birinin evine geçireceksiniz bunun için de nüfus müdürlüğüne gitmeniz lazım. O adrese kayıtlı faturanız olmalı. O şekilde oluyorArkadaşlar merhaba internette bu konuya bir türlü cevap bulamıyorum. Oğlumun ikametgahımizin bulunduğu yerdeki okula gitmesini istemiyorum, bir tanıdığın mahallesindeki okula çıksın istiyorum adı. Nüfus müdürlüğüne mı gitmem lazım? Adresine aldıracagim kişinin e-devletinden mı halledeceğim? Kaç ay önceden yapmam lazım bilgisi olan fikir verebilirse çok sevinirim
Yaptığınız tespit edilirse suç öncelikle bunu belirteyim.
Yapacaksanız da hemen halledin ve sadece çocuğu değil ebeveynlerden birini de geçirin. Sadece çocuğu geçirirseniz tespit edilir.
Okullar da biliyor ama ses çıkarmıyor. Bizim okula bir sürü çocuk servis ile geliyor. Bilinmiyor mu biliniyor. Okul iyi değilse neden yapılmasın. Kimse de tespit vs uğraşmıyorDoğru bir şey değil bu yaptığınız. Cezası var diye biliyorum.
O evde şu an oturan biri olduğu için oturan kişinin onayı yeterli oluyor.İkametgahı başka birinin evine geçireceksiniz bunun için de nüfus müdürlüğüne gitmeniz lazım. O adrese kayıtlı faturanız olmalı. O şekilde oluyor
Uğraşıyorlar mı bilmiyorum gerçekten ama ceza alan bir tanıdığım vardı. Gerçi tek tek bakmıyorlardır elbette. Ben olsam ikametgahla uğraşmam,okulların bağışlara ihtiyacı var. İkametgah taşımadan sadece bağış yaparak kayıt yaptırmak mümkün.Okullar da biliyor ama ses çıkarmıyor. Bizim okula bir sürü çocuk servis ile geliyor. Bilinmiyor mu biliniyor. Okul iyi değilse neden yapılmasın. Kimse de tespit vs uğraşmıyor
O bağışı bana bu sene bana 30bin ve diğer okul 60bin TL dediUğraşıyorlar mı bilmiyorum gerçekten ama ceza alan bir tanıdığım vardı. Gerçi tek tek bakmıyorlardır elbette. Ben olsam ikametgahla uğraşmam,okulların bağışlara ihtiyacı var. İkametgah taşımadan sadece bağış yaparak kayıt yaptırmak mümkün.
Derler. Yapacak bir şey yok. Ama sorsan parasız eğitim var diyorlar. Yazılacak çizilecek çok şey var da,maalesef yeri burası değilO bağışı bana bu sene bana 30bin ve diğer okul 60bin TL dedi
Kendi okulunda bağış almadılar hatta istediğimiz öğretmene verdiler oğlumu. Ben şokDerler. Yapacak bir şey yok. Ama sorsan parasız eğitim var diyorlar. Yazılacak çizilecek çok şey var da,maalesef yeri burası değil
Ceza şu şekilde konu olur. Okulla bir sıkıntı yaşarsanız o zaman inceler okul idaresi.Şikayet olmazsa kolay tespit edilemezArkadaşlar merhaba internette bu konuya bir türlü cevap bulamıyorum. Oğlumun ikametgahımizin bulunduğu yerdeki okula gitmesini istemiyorum, bir tanıdığın mahallesindeki okula çıksın istiyorum adı. Nüfus müdürlüğüne mı gitmem lazım? Adresine aldıracagim kişinin e-devletinden mı halledeceğim? Kaç ay önceden yapmam lazım bilgisi olan fikir verebilirse çok sevinirim
Peki okullar açılmadan ne kadar süre önce yapılmalı? 6 ay önce diye duydumİkametgahı başka birinin evine geçireceksiniz bunun için de nüfus müdürlüğüne gitmeniz lazım. O adrese kayıtlı faturanız olmalı. O şekilde oluyor
Ne güzel olmuşKendi okulunda bağış almadılar hatta istediğimiz öğretmene verdiler oğlumu. Ben şok
Şu ara yaparsanız iyi olur, okul kayıt döneminde yapılanlarda sorgulama çok yapılıyor. İkamet nakli nasıl yapılır diye arayın, kira sözleşmesi veya adınıza faturayla gidilmesi gerekiyor diye biliyorum ama emin de değilimArkadaşlar merhaba internette bu konuya bir türlü cevap bulamıyorum. Oğlumun ikametgahımizin bulunduğu yerdeki okula gitmesini istemiyorum, bir tanıdığın mahallesindeki okula çıksın istiyorum adı. Nüfus müdürlüğüne mı gitmem lazım? Adresine aldıracagim kişinin e-devletinden mı halledeceğim? Kaç ay önceden yapmam lazım bilgisi olan fikir verebilirse çok sevinirim