• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları ilkokul öğretmenleri lütfen bakarmısınz

aylin66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
212
1
96
Ankara
ben çocuğumu ilkokula ğöndermek istemiyorum raporda almak istemiyorum para cezasının olduğu doğrumu iyi kötü ne ise verip çoçğumu ğöndermek istemiyorum bilğiniz varmı acaba

ben çocuğumu ilkokula ğöndermek istemiyorum raporda almak istemiyorum para cezasının olduğu doğrumu iyi kötü ne ise verip çoçğumu ğöndermek istemiyorum bilğiniz varmı acaba

İlköğretimin zorunlu oldugundan bihabersiniz sanırım? Siz çocugunuzun ufak oldugunu dusunup mu 1. sınıfa göndermek istemıyorsunuz? o halde rapor alıp anasınıfına gonderirsiniz..

İlköğretimin zorunlu oldugundan bihabersiniz sanırım? Siz çocugunuzun ufak oldugunu dusunup mu 1. sınıfa göndermek istemıyorsunuz? o halde rapor alıp anasınıfına gonderirsiniz..

ilkokulun zorunlu olduğunu biliyorum arkadaşlar küçük olduğu için ğöndermek istemiyorum rapor yerine ğünlük 15 tl para cezası olduğu ve arada 500 olmak şartı ile toplam5500 tl cezası varmış bunu bile araştırdım öğrenmek istediğim böyle birşeyi çevrenizde duydunuzmu yada böyle bir kanun hakikaten varmı

Back