İlkokul yazınca sanki okulda kullanacak gibi algılanmış. Oysa amacım okulda kullandırmak değil. Yalnızca yaş aralığı (6 - 10) için fiyatı uygun ama akıllı saat olarak geçen basit bir şey.
Biz kızımıza tlc marka almıştık mediamart’tan. 8 yaşında aldık ama kullanamdı ilk, korktu çıkardığı seslerden. 10 yaşında kullanmaya başladı. Şuara şarj sorunu yaşıyor ama 2 senedir de güzel kullandı
Yani ben nasil buyuteceginiz hakkinda bir sey soyleyemeyecegim haddim degil. Ama ben bu sekilde yetistirmiyorum. Her an her dakika yaninda olamayiz cevre kotu farkindayiz ama farkli onlemler alabiliriz.
Yani ben nasil buyuteceginiz hakkinda bir sey soyleyemeyecegim haddim degil. Ama ben bu sekilde yetistirmiyorum. Her an her dakika yaninda olamayiz cevre kotu farkindayiz ama farkli onlemler alabiliriz.
Nasıl büyüteceğiz diye danışmadım Hocam.
Bahsettiğiniz önlemleri soruyorum ? Örneğin Çocuğunuzun her an her dk yanında olamadiginiz zamanlarda neler yapıyorsunuz? Nasıl tedbirler alıyorsunuz?
Tecrübelerinizi paylaşmanız bize faydalı olur.
Nasıl büyüteceğiz diye danışmadım Hocam.
Bahsettiğiniz önlemleri soruyorum ? Örneğin Çocuğunuzun her an her dk yanında olamadiginiz zamanlarda neler yapıyorsunuz? Nasıl tedbirler alıyorsunuz?
Tecrübelerinizi paylaşmanız bize faydalı olur.
Ya nette gormustum bende burda varmi bilmiyorim cocugin ayakkabi iplik altindaki kismina bi aciyorlar icine bir cihaz yerlestiriyorlar sonra tlf takip ediyorlar .digital babayi takip edebilirsiniz onun ara ara akilli saat onerileri oluyordi sanirim