• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket İlkokul anılarımızı canlandırıyoruz.Hangileri en akılda kalıcı ve unutulmayanlardan?

İlkokul anılarımızı canlandırıyoruz.Hnagileri en akılda kalıcı ve unutulmayanlardır

• Ankete Katılan
    43

NILBERA

SeVGi KeLeBeĞi
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
6.086
96
363
38
İlkokul anılarımızı canlandırıyoruz. Hangileri en akılda kalıcı ve unutulmayanlardan?buyrun bakalım
alıntıdır

1.Haftalık gelen ünite dergileri
2.Her hafta tırnak ve mendil kontrolü
3.Özellikle 23 Nisan yaklaşınca büyük bir iştahla sınıfın her tarafının süslenmesi
4.Kaybolmasın diye ortasından iğneyle delip ip geçirilerek boyuna asılmış silgiler
5.Teneffüste dansa davet oynamak ve herkesin aşık olduğu kızı dansa kaldırmaya çalışması ve kaldırınca da diğer teneffüse kadar duyulan mutluluk hissi
6.Üzerinde kare, kalp ya da farklı desenler bulunan ve her cuma farklı bir öğrenciye yıkatması için evine götürdüğü sıra örtüleri
ŞU AN SON YAZDIĞIM ŞIKKI ANNEM PEK Bİ SEVERDİİ..:Roflol::Roflol:
ASLINDA HİÇBİRİ UNUTULACAK GİBİ DEĞİL HEPSİ DAHA DÜN GİBİ SANKİ YENİDEN YAŞADIM OKUYUNCA O GÜNLERİ NE GÜZEL GÜNLERDİ.senağlama

O plastik su mataralarının ve beslenme çantasına konan yemeklerin kokusunu unutmak mümkün mü?Bir de öğle yemeği saati gelince öğretmenimizin ettirdiği dua vardı o da unutamadığım ilkokul anılarımdandır.

Zor bi okul zamanı geçirdigim için egitim hayatımın tüm anılarını başucumda saklarım hep

hepsi çok güzel anılar...ama en çok benim aklımda kalan son ders zili çalınca kapıya hücum etmemiz itiş kakış birbirimzin tepesinde hatta sıkışıklıktan ayaklarımızın havada kaldığı halde kapıdan çıkabilmemiz:Roflol::Roflol::Roflol:insana uçuyormuş hissi veriyorda:Roflol:

Bir grup kızın bir erkeği sürükleyerek zorla kızlar tuvaletine sokup sonra da deli gibi dalga geçmesi, ya da tam tersi olarak erkeklerin aynısını kızlara yapması

Evet bu şıkka pek rastlıyordum ben nedense:Roflol:
Teşekkürler nil, hepsini hatırladım bir an.

Sıranın üzerine abanarak ve yalvararak parmak kaldırmak, bunu yaparken de `Örtmenim örtmenim örtmenim...` diye bağırmak ve biri seçilene kadar susmamak

Dersin ortasında `Örtmeniiiim, Osman silgimi aldı, vermiyoooo` gibi şikayetler

ve daha niceleri ne güzel günlerdi:Roflol:

3 veya 4.sınıftayken sıralar grup şekline getirilmesi.1.sınıfta iken sınıf kalabalık olduğunda 3 kişi yanyana oturup yazı yazmak.her sabah okunan andımız ve kopya kağıtlı resim defterleri unutmak mümkünmü birde yumurta kokusunu

Hey gidi günler hey. Güzel bir anket canem ellerine sağlık.
Ben birde şunu hatırlıyorum benim öğretmenim eski öğrencileri ziyarete gelirdi, biz tabi yeni öğrenciler olarak kıskanırdık. Bide öğretmenimize hocam hocam derlerdi, gülerdik.

anılarım canlandı yaa.. özledim valla ilkokulu... :çok üzgünüm:

Ya seceneklerin hepsi o kadar yakinki bana,o günleri hatirladim valla..:)

İlkokul anılarımızı canlandırıyoruz. Hangileri en akılda kalıcı ve unutulmayanlardan?buyrun bakalım
alıntıdır

yazıları okurken kımın actıgından habersız aynı okuldamıymısız acaba dedım meger nılberaymıs aynı okul deıl ama aynı sehır aynı seylerı bızde yaptık hatırlattıgın ıcın saol nılbera

Sıranın üzerine abanarak ve yalvararak parmak kaldırmak, bunu yaparken de `Örtmenim örtmenim örtmenim...` diye bağırmak ve biri seçilene kadar susmamak

keşke herşey ilkokuldaki gibi masum ve heyecanlı olsa

Aslında herbiri geliyor aklıma ama en çok bunu yapardık sanırım.:roflol:

Back