• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlkokul 2’ye Arapça

ahahha senliben gelmis.
Kizlar sunla muhattap olmayin. Bi zamanlar weisi begenir dururdu sadece. fikrini soylemezdi. Susmasi hayirliymis :dd

ahahha senliben gelmis.
Kizlar sunla muhattap olmayin. Bi zamanlar weisi begenir dururdu sadece. fikrini soylemezdi. Susmasi hayirliymis :dd
Ama senliben dediğin kişinin üyeliği hala duruyor. O zaman 2. Üyelik olurdu beyazgri. Kazen bulurdu yanio_O

Şuan o kadar tırstım ki:KK53:Hemen üyelik iptali istiycem :eek:

bu ülkede gerçekleri görmek "fikir satmak" olarak geçiyor parkunum.. çünkü bir seçim yaptıysan günahıyla - sevabıyla, doğrusuyla - yanlışıyla kabul etmek zorundasın bu mantığa göre.. aksi taktirde kesin birilerine yaranacaksındır.. halbuki bu site bilgisayarı kapattığın an bitiyor, o kadar şartlanmışlar ki bunu bile farkedemiyorlar..

ama bu gece bir kere daha gördüm, ben güçlü bir fikirim.. gerçekten karşıt cevaplar verilmesi güç şeyler yazıyorum.. o yüzden benimle fikirlerini karşılaştırmaktansa aklınca şantaj yapıp sindirecek.. ben bunları yermişim gibi.. benim gibi bir kaleyi karşısına almak çok ağırına gitmiş, artık eski üyeliği her ne ise..

İsteğe bağlı bir ders.
Elbette konulması çok iyi oldu.
İngilizce ya da diğer diller ne kadar seçiliyorsa bu da seçilebilmeli

bu ülkede gerçekleri görmek "fikir satmak" olarak geçiyor parkunum.. çünkü bir seçim yaptıysan günahıyla - sevabıyla, doğrusuyla - yanlışıyla kabul etmek zorundasın bu mantığa göre.. aksi taktirde kesin birilerine yaranacaksındır.. halbuki bu site bilgisayarı kapattığın an bitiyor, o kadar şartlanmışlar ki bunu bile farkedemiyorlar..

ama bu gece bir kere daha gördüm, ben güçlü bir fikirim.. gerçekten karşıt cevaplar verilmesi güç şeyler yazıyorum.. o yüzden benimle fikirlerini karşılaştırmaktansa aklınca şantaj yapıp sindirecek.. ben bunları yermişim gibi.. benim gibi bir kaleyi karşısına almak çok ağırına gitmiş, artık eski üyeliği her ne ise..
Kendi gibi burda bir yaşam kurduğunu sanıyor.Sırf vakit geçirmek için girdiğimiz siteyi hayatının merkezine koymuş ve herkesinde aynı olduğunu sanıyor ofisim.
Ve evet sen güçlü , sindirilemeyecek fikirlere sahipsin.Çünkü fanatik veya taraf bile değilsin.Herkesi , herşeyi eleştirebilme gücün var, çünkü savunmak istediğin bir taraf yok.

Öyle demeyin ya:KK12:Onlarda renk katıyor siyasete:KK14:

amaaan beyaz ve gri o renkler olmasa da olur :27: yalnız dikkat et, önce kimler hakkında konuştun diyordu sonradan ya beğeniler ne olacak'a döndü :27: of beyaz gri of.. zamanımdan tam 1 saat çaldın, haydi ben işe dönüyorum sende otur dizini izle :27:

telefonun azizligi kizlar cok mesaj gidiyor k. bakmayin,

bu kadar konuyu gece uykusundan feragat edip okumasi lazim. Bagimlisi olmus kknin ellemeyin yaziktir :d

Kendi gibi burda bir yaşam kurduğunu sanıyor.Sırf vakit geçirmek için girdiğimiz siteyi hayatının merkezine koymuş ve herkesinde aynı olduğunu sanıyor ofisim.
Ve evet sen güçlü , sindirilemeyecek fikirlere sahipsin.Çünkü fanatik veya taraf bile değilsin.Herkesi , herşeyi eleştirebilme gücün var, çünkü savunmak istediğin bir taraf yok.

aynen öyle parkunum.. kendisi burayı gece bile kafaya takacak kadar çok önemsiyorsa o da onun zaafı.. ben dönerim mabadımı horul horul uyurum çok da fifi pembe ve şantajı :27: ondan korkan onun gibi olsun (Tövbe haşa :27:)

şaka bir tarafa benimle fikir yarıştıramaz haklısın, ancak köşeye sıkışır, o zaman da "nısıl çırk ittin hirkis girdi" avuntusuna gider.. işte bu ülkede bunlar da yaşıyor, ne yapacaksın kabul edeceğiz mecbuuur :)

Çince ve arapça dünyada önemi artan diller dil kurslarında da fiyatı yüksek diller batıda bunu ifade ediyor. Bugün ingilizceden (yds) 90 almak gerekirken arapçadan 60 alırsanız iş bulabiliyosunuz almanca fransızca çok aranmıyor. Ben kuran dilinden bahsetmiyorum fasih arapçadan bahsediyorum ikisinin farkını herhalde biliyosunuzdur
Ay cok sukur dogru olani birisi soylemis sanki Kur'an ogrenmekle dil olan Arapca ayni sey...

Back
X