- 20 Temmuz 2015
- 73
- 91
- 3
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahha senliben gelmis.
Kizlar sunla muhattap olmayin. Bi zamanlar weisi begenir dururdu sadece. fikrini soylemezdi. Susmasi hayirliymis :dd
Valla devrelerim yandı chelzypembemiymişşş ???
![]()
o kim. yok bugün ben fransız oldum iyiceahahha senliben gelmis.
Kizlar sunla muhattap olmayin. Bi zamanlar weisi begenir dururdu sadece. fikrini soylemezdi. Susmasi hayirliymis :dd
Valla devrelerim yandı chelzy
Pembe değilmiş ama![]()
hala o bandan sonra diyor, la kuş kafalı ben 3 yıl atıldım bu siteden.. yaranmak istesem önce kazen ve muneye oynardım sana mı kaldım kala kala mal ya![]()
Ama senliben dediğin kişinin üyeliği hala duruyor. O zaman 2. Üyelik olurdu beyazgri. Kazen bulurdu yaniahahha senliben gelmis.
Şuan o kadar tırstım kifasulye sıra sana da gelecekmişwikileaks belgeleri gibi hahahah
![]()
Öyle demeyin yahahhaha beyazgriyle uğraşmak yeter bu sitede vede başkalarıyla daha ne gelicek başına başımıza
ha bide kardelen![]()
Şuan o kadar tırstım kiHemen üyelik iptali istiycem
![]()
Kendi gibi burda bir yaşam kurduğunu sanıyor.Sırf vakit geçirmek için girdiğimiz siteyi hayatının merkezine koymuş ve herkesinde aynı olduğunu sanıyor ofisim.bu ülkede gerçekleri görmek "fikir satmak" olarak geçiyor parkunum.. çünkü bir seçim yaptıysan günahıyla - sevabıyla, doğrusuyla - yanlışıyla kabul etmek zorundasın bu mantığa göre.. aksi taktirde kesin birilerine yaranacaksındır.. halbuki bu site bilgisayarı kapattığın an bitiyor, o kadar şartlanmışlar ki bunu bile farkedemiyorlar..
ama bu gece bir kere daha gördüm, ben güçlü bir fikirim.. gerçekten karşıt cevaplar verilmesi güç şeyler yazıyorum.. o yüzden benimle fikirlerini karşılaştırmaktansa aklınca şantaj yapıp sindirecek.. ben bunları yermişim gibi.. benim gibi bir kaleyi karşısına almak çok ağırına gitmiş, artık eski üyeliği her ne ise..
Öyle demeyin yaOnlarda renk katıyor siyasete
![]()
Kendi gibi burda bir yaşam kurduğunu sanıyor.Sırf vakit geçirmek için girdiğimiz siteyi hayatının merkezine koymuş ve herkesinde aynı olduğunu sanıyor ofisim.
Ve evet sen güçlü , sindirilemeyecek fikirlere sahipsin.Çünkü fanatik veya taraf bile değilsin.Herkesi , herşeyi eleştirebilme gücün var, çünkü savunmak istediğin bir taraf yok.
Ay cok sukur dogru olani birisi soylemis sanki Kur'an ogrenmekle dil olan Arapca ayni sey...Çince ve arapça dünyada önemi artan diller dil kurslarında da fiyatı yüksek diller batıda bunu ifade ediyor. Bugün ingilizceden (yds) 90 almak gerekirken arapçadan 60 alırsanız iş bulabiliyosunuz almanca fransızca çok aranmıyor. Ben kuran dilinden bahsetmiyorum fasih arapçadan bahsediyorum ikisinin farkını herhalde biliyosunuzdur