İlkokul 1.sinif ingilizce öğrenmek

Evrence

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2019
668
1.218
Merhabalar
Oğlum 8 yaşında.. ingilizce ogrenmesini istiyorum. Yaşına göre bir seviyeyle ilerlemek istiyorum.Ben ona nasıl destek olabilirim ki bende çat pat biliyorum.okumayi pek sevmiyor.video izlemeyi seviyor YouTube tan izlettirip ona katkı saglayabilecegim veya farklı bir yöntem önerebilirseniz çok mutlu olurum.Bu arada yabancı dil öğreten bir özel okula gidiyor ama su an "how are you" sorusuna dahi cevap veremiyor .Bazi çocuklar bayağı yaşlarına göre iyi cevap veriyorlar öğretmene farklı sorulara (karşılaştırmak açısından söylemiyorum ama nasıl arada fark var diye düşünüyorum, tabii anaokulda dil eğitimi görmüş olabilir ,anne-baba evde üzerine düşüyor ,yabancı dil biliyorlar ve evde konuşuluyor olabilir.Bazi çocukların gerçekten ilgisi var yabancı dile ki benim oğlum hiç sevmiyor ve ilgisi yok ,o yüzden karşılaştırmak doğru değil tabii)Ama ben kendi tarafımda onu destekelmek ve yaşına göre belli bir noktaya getirmek istiyorum.Simdiden çok teşekkür ederim

geçen bdvde acildi bu konu..bir kac nesaj geldi. orayi bir okuyun isterseniz.

sizin seviyeniz nasil? evde gunluk konusmalari onunla ingilizce yapabilirsiniz mesela.

Hiçbişey yapamasanız bile ingilizce vidyo izletin, şarkl dinletin mutlaka. Kulak aşinalığı çok önemli dil eğitiminde. Mesela bildiyi masalları, ya filmleri ingilizce izlesin.

1. Sınıfta okumayı yeni yeni söken çocuğa dil öğretmeye çalışmak hevesi yoksa biraz zordur. Kulak aşinalığı kazandırmakla başlayın ingilizce şarkılar gibi. Okumayı söktüğü zaman kelime kartlarına geçebilirsiniz. Ders şeklinde yapacaksanız dersin sonunda oyun oynamak bilgisayar oynamasına izin vermek gibi ufak ödüller koyarsanız daha hevesli olabilir

Sizin İngilizceniz çok iyi değilse siz konuşmayın çocuk yalnış alışmasın. Sesli kitaplar var yabancı dilde onlara yönelebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…