• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları ilköğretim ingilizce öğretmenleri

bu sene yoğun başladım , daha planları tamamlamadan kelime çalışmalarına başladım. 8 lerde ilk ünite bitti, 2. ye geçtim ve okuma parçalarında kısalma var, anlatamam nasıl mutluyum.
kelimeler için hem kelime defteri tutturacağım, hem de 1 fon kartonunu 16 parçaya ayırıp kartonun bi tarafına 5 cümle, öğretilmek istenen kelime cümlede renkli kalemle gösterilmiş, arkalarına anlamalrı. cümleden anlamını düşünüp kontrol etmek için. çocuklara dedim, her gün bir kartı ezberleyelim, 5 kelime diye. kartların üstü için kendim bilgisayarda hazırlayıp onlara hazır vermeyi düşünüyorum, direk yapıştırsınlar, derste kelime yazdırmakla vakit geçirmeyeyim diye. ilk üniteyi yazdırdım ama diğerlerini hazırlamaya çalışacağım. inşallah bu sene daha iyi olacak. kelime kağıtlarına başlayınca sizlere de gönderiririm. haftasonu sanırım başalrım. hafta içi çok yorgun oluyorum.

Selam ben de ingilizce öğetmeniyim,bu akşam gördüm topiği,bundan sonra takip edeceğim.

4. sınıf ingilizce kursu kaç dersi kapsıyor ve fiyatı ne kadar acaba bilgisi olan var mı?

merhaba arkadaşlar, benim oğlumda 5.sınıfa gidiyor ingilizce de bizde zorlanmaya başladık artık ben yeterli gelemiyorum bir ev hanımı olarak, ona şöyle bir ingilizce seti almak istiyorum araştırmaya başladım sizlerede bi danışmak istedim .seviye seviye ilerlemeli konu anlatmanın yanı sıra bir oyun gibi level atlamalı olsa bi sonraki bölüme geçmek için kendisi kelime anlamlarını araştırıp heveslense böle bişey arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Merhabalar, ben de İngilizceciyim... SBS soru tarzını yeterince kavradığıma inanıyorum zira sınavdan bir gün önce 8. sınıflarıma kendi hazırladığım sorularla deneme sınavı yaptım... Bir gün sonraki sınavda 6 soru hemen hemen benimkilerle aynı, diğerleri de çeşitli sitelerden derlediğim örneklerdendi... Çocuklar çözdüğümüz soruları sınavda görünce hem çok şaşırmış hem de çok sevinmişler. Diğer sınıflarımda da durum aynıydı. O nedenle diğer branşlarımızda netler çok düşük olduğu halde İngilizcede ilçede birinci olduk ve Kaymakam Bey bu durumu fark edip takdirnameyle ödüllendirdi beni çocuklarım sayesinde... :kedi: Topiği canlı tutarsak yıl içinde burda kaynak paylaşımında bulunmak isterim... sositososito

Öncelikle yürekten tebrik ederim öğretmenim seni başarılarının devamını dilerim..
Ben de ingilizce öğretmeniyim..4-5 ve 8.sınıflara giriyorum..sbs ye şu an çalıştığım ilde çoğu okulda kullanılan bir kaynakla hazırlanıyoruz..soru stilini beğeniyorum.ama okulda ara sırada olduğumuz deneme sınavları daha bir zor oluyor.İnşallah sbs de herşey yolunda gider..

Back