• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilkler unutulmuyor yalanlar da..

Ben gercekten cok uzuldum senin icin. Kafanda yarattigin bir karaktere asik olmussun, bu adama degil aslinda. Tabii ki hic bir sevgilin hayalinde olan kisiye yaklasamaz bile. Artik cok gec ama, keske daha once sevgili olabilseydiniz. Eger bir kere bile gorusmus olsaydin, sende bu derece saplanti haline gelmeyecekti bence. Anlamadigim bu adam neden senle yuzyuze gorusmeyi kabul etmiyorda bu kadar yildir iletisimi koparmiyor?
Beni foto ve kameradan gordu. Yuzyuze gorussek asik olmaktan korkuomus benden vazgecememekten. Sesimde de buldugu bi samimiyet vrmis 5 sene hic gorusmedk arada mesela eger hayatnda biri varsa soluo ve arama diyo bnde aramiorm aramadm da 5 sene. Snr yine o buldu bni fceten

Beni foto ve kameradan gordu. Yuzyuze gorussek asik olmaktan korkuomus benden vazgecememekten. Sesimde de buldugu bi samimiyet vrmis 5 sene hic gorusmedk arada mesela eger hayatnda biri varsa soluo ve arama diyo bnde aramiorm aramadm da 5 sene. Snr yine o buldu bni fceten

Bircok erkek kenarda birini tutmayi, bu kisiyi en fazla bosta kaldiginda yoklamayi ister...

Sevgilisi oldugunda ariza cikarmasin, kafa utulemesin...

Hayat boyu koltuk minderi gibi kenarda dursun...

Gorustugu kadinlarla guzel anlar gecirdikten sonra da onu koydugu yerde bulmak ister...

Bunun icin 'sana yaklasirsam atesinle yanarim, sana asik olurum gibi sacma laflar soyleyip...

Buna inanmasini bekler, 'ne zirvaliyorsun, beni aptal mi sandin' demeyecek bir kadin ister...

Ama hicbir kadinin buna razi olmayacagini bildigi icin cogu hayal asamasinda kalir.

İste siz o erkeklerin hayalinde yasattigi kadinsiniz.

zipzip burcunu sordugunda kessssinnn bu da bizden yengectir dedimmmmmmm.. ileriye bakmak yerine gecmiste saplanp kalrsin.. hele keske-lerin varsa... o keskeler kurt gibi icini yer bitirir.. öyle olmasaydi böyle olurdu diye dusunup kahrolursun... sana soyle soyliyeyim nasipten öte köy yok.. o senin kismetinse varsa kimse hicbisey önüne gecemez kismetinde yoksa ne yaparsan yap o-l-m-a-z... burda onemli nokta durumu -kabullenmende-... gozun kapida o kucuk ihtimali beklersen kimseyle olamazssn gozun bi baskasini gormez..... onunla olamayacagini kabullenirsen buyuk bi ihtimal deli dolu asik olamazssin icinde bi bosluk olur ama bu bosluk seni eskisi gibi kahretmez.. ve hoslanabildgini gorursun baskasndan.. kabullenmek ve zaman tek ilac...

Ìlkler unutuluyor kendimden biliyorum:)

Senin unutamamanin nedeni , birseyleri eksik yasadigin icin ..

Tam olarak yasayamamissin onunla istediklerini, takinti haline gelmis suan sende..

Ama seni istemeyeni sen hic isteme , bosver.
Kendi onune bak , hicbir erkek icin degerli zamanindan calmaya degmiyor.. olursa olur , olmazsa herkes kendi yoluna.

Ben de yengec burcuyum, ve ilk askimi coktan unuttum. Siz de unutursunuz ama unutmak istemiyorsunuz. Bir baskasina sans verin, bu adam bosta kaldiginda arayip soruyor bir kez bile yuzyuze gorusmemissiniz. Duygusal bosluk tatmini olmayin size de yazik. Siz engelleyin ve bir daha konusmayin bakin nasil unutuyorsunuz. Bir 13 sene daha bekleyecek haliniz yok ya...

ilkler unutulmuyor evet ama zamanla yuzu, ismi bile aklına gelmeyecek emin ol.. Yaşanmamış ya ondan aklınızı kurcalıyor..

Sen de onu engelle çıkmasın karşına hiç bi şekilde gerekirse numaranı değiştir. Önüne bakarsan sen ondan daha kısa sürede aşkını bulursun. 29 yaşındasın artık hiç görülmediği biri için hayatını şekillendirme.

13 yıl boyunca hiç yüzyüze gelmediğiniz , sadece kameradan ve resimlerinden gördüğünüz biri için kimseyi onun gibi sevemiyorum demeniz bana çok tuhaf geldi. daha birbirinizin gözünün içine bile bakmamışsınız karşılıklı, nasıl bir sevgi ki bu:KK57:

Back
X