- Konu Sahibi onyuzmilyonbaloncuk
13 sene once tanistigim biri var, chat'in ilk meshur oldugu zamanlar (29 yasindayim) ortaokulda guzel bir kiz degildim, genelde dalga gecilen tipsiz hedef kizlar olur ya onlardan biri hatta tekiydim. Tesadufen ogrendigim chat olayina takilmistim, ogle arasi bile cafeye kosuyordum. Neyse, o zamanlar biriyle tanistim onlx diyelim kendisine. Neyse biz uzun sure chatlestik, telefonlastik vs tabi ben cok akilliyim ya cocuk beni oyle kezban gbi gormesin diye bir dunya yalanlar soyledim. Ozetle cocuga kendimi surekli sevgili degistiren, yakinlasan bir tip gbi anlattim. 16 yasinda, ergenligi cok zor ve depresif gecmis bir kizdim sacmaladim evet ama o zamanlar mantikli gelmisti. Neyse bu kisi askere gitti, bekledim. Arada bna yol verdi gitmedim, bu arada guzellestim herkesin begendigi bi kiz oldum. Normal erkek arkadaslarim oldu ama is ciddiye binince sogudum sorun cikardim vs vs. ben
Onun yerine kimseleri koyamadim.. Onda hissettigimi kimsede hissedemiyorum kimseyi onu sevdigim
Gbi sevemiyorum, herkese tersim ama konu oysa aptal oluyorum resmen 5 yasinda cocuk gbi oluyorum. O da 33 yasinda su an, evlenmeyi dusunuo kendi tabiriyle duzgun bi kizla. Altini ciziyo bunun. Ben anlattim ole biri degildim dedim ama tabi inanmiyor. Beni telinden engelledi. 3 ayda bi ararsa ariyor konusuyoruz 2-3 saat kapatiyor. Ben tabi darmaduman. Kac kere isyerine gidip uzaktan baktim ole aglaya aglaya, icim gidiyor. Ve yarin bi gun evlenicek. Ben de hep icimde bu kirik hikaye ile kalicam sanirim.
Onun yerine kimseleri koyamadim.. Onda hissettigimi kimsede hissedemiyorum kimseyi onu sevdigim
Gbi sevemiyorum, herkese tersim ama konu oysa aptal oluyorum resmen 5 yasinda cocuk gbi oluyorum. O da 33 yasinda su an, evlenmeyi dusunuo kendi tabiriyle duzgun bi kizla. Altini ciziyo bunun. Ben anlattim ole biri degildim dedim ama tabi inanmiyor. Beni telinden engelledi. 3 ayda bi ararsa ariyor konusuyoruz 2-3 saat kapatiyor. Ben tabi darmaduman. Kac kere isyerine gidip uzaktan baktim ole aglaya aglaya, icim gidiyor. Ve yarin bi gun evlenicek. Ben de hep icimde bu kirik hikaye ile kalicam sanirim.