• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilkler unutulmuyor yalanlar da..

onyuzmilyonbaloncuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
256
12
38
İstanbul
13 sene once tanistigim biri var, chat'in ilk meshur oldugu zamanlar (29 yasindayim) ortaokulda guzel bir kiz degildim, genelde dalga gecilen tipsiz hedef kizlar olur ya onlardan biri hatta tekiydim. Tesadufen ogrendigim chat olayina takilmistim, ogle arasi bile cafeye kosuyordum. Neyse, o zamanlar biriyle tanistim onlx diyelim kendisine. Neyse biz uzun sure chatlestik, telefonlastik vs tabi ben cok akilliyim ya cocuk beni oyle kezban gbi gormesin diye bir dunya yalanlar soyledim. Ozetle cocuga kendimi surekli sevgili degistiren, yakinlasan bir tip gbi anlattim. 16 yasinda, ergenligi cok zor ve depresif gecmis bir kizdim sacmaladim evet ama o zamanlar mantikli gelmisti. Neyse bu kisi askere gitti, bekledim. Arada bna yol verdi gitmedim, bu arada guzellestim herkesin begendigi bi kiz oldum. Normal erkek arkadaslarim oldu ama is ciddiye binince sogudum sorun cikardim vs vs. ben
Onun yerine kimseleri koyamadim.. Onda hissettigimi kimsede hissedemiyorum kimseyi onu sevdigim
Gbi sevemiyorum, herkese tersim ama konu oysa aptal oluyorum resmen 5 yasinda cocuk gbi oluyorum. O da 33 yasinda su an, evlenmeyi dusunuo kendi tabiriyle duzgun bi kizla. Altini ciziyo bunun. Ben anlattim ole biri degildim dedim ama tabi inanmiyor. Beni telinden engelledi. 3 ayda bi ararsa ariyor konusuyoruz 2-3 saat kapatiyor. Ben tabi darmaduman. Kac kere isyerine gidip uzaktan baktim ole aglaya aglaya, icim gidiyor. Ve yarin bi gun evlenicek. Ben de hep icimde bu kirik hikaye ile kalicam sanirim.

Aşk deilde takıntı olmuş.. Srn ona aşık deilsin aslında, kendini çirkin hisseden, dışlanan bir ergeni avutan çocuğa aşıksın.. Hayalindeki kişiye aşıksın.. Aslında x de artık senin tanıdığın gibi deil ama sen bunu kabullenemiyorsun.. Brlki ciddi bir ilişki yaşadan o kişiyle fark edeceksin artık o da eskisi gibi deil.. X e herbaktığında geçmişteki x i hatırlayıp ağlama, şimdikini görki sana düzgün olmadığını ima eden adama sen yol ver..

İlk oldugu icin degil saplanti oldugu icin vazgecemiyorsunuz.

Saplanti olmasinin sebebi de yalanlariniz yuzunden kendinizi ifade edemeyisiniz...

Yani olaylar boyle gelismeseydi, klasik bir tanisma olsaydi, isler yolunda gitseydi...

Bir yerde kendiniz sıkılıp vazgececektiniz belki...

Ustelik burada sorun onu unutamayisiniz degil, onun sizin zaafinizi fark etmesi..

Telinden engelleyip cani isteyince aradiginda birkac saat konusmasi...

Evlenecek adamin kendisine ilgi duyan bir kadinla konusmaya devam etmesi hos degil.

Bu durum evlilikten sonra da devam edebilir, zaafinizdan faydalanmaya kalkabilir.

Ona asik olmadiginizi, olayin yalanlariniz yuzunden kendinizi affedemeyisiniz oldugunu kabullenmeli...

Ona mutluluklar dileyip iletisimi kesmelisiniz...

Yoksa tek pismanliginiz yalanlariniz olmayacak... :KK14:

bence siz onu kafanızda öyle bir şekillendirdinizki o sizin hayatınızın erkeği oldu...aslında o kadar da mükemmel birisi değil fakat siz hayallerinizle onu mükemmelleştirdiniz.

Bence durumu tekrar anlatan hislerinizi de belirttiğiniz bir mesaj atın. Ama mesajda da kabul etmiyorsa bir daha aramasını istemediğinizi söyleyin mutlaka. O ne öyle 3 ayda bir aramaklar falan.
Ona göre sizde kendi hayatınıza bakarsınız.

13 senedir senın aslında düzgün bi kız olduğunu anlamadı da,sımdı mı ıspata kalktın..

yada sen 13 yıl,üşenmeden aynı rolü mu kestin..

ayrıca zorla mı evlencek senle,istemiyor işte..

Bahsettiğiniz sure az bir zaman değil. Onca yıl anlayamadı mı dediğinin aksi bir insan olduğunuzu? Eğer anlayamadıysa ya siz gerçekten bahsettiğiniz gibi birisiniz ya da gerçekten çok çok büyük bir iletişim sorunu var.

ayrıca o adam evlencekmiş sizi ne arayıp duruyor sizde konuşmayın onla artık çünkü başkası var hayatın da ve onla evlenmeyi saçti sizle değil...her konuşmada daha çok büyütüyor olabilirsiniz

13 sene once tanistigim biri var, chat'in ilk meshur oldugu zamanlar (29 yasindayim) ortaokulda guzel bir kiz degildim, genelde dalga gecilen tipsiz hedef kizlar olur ya onlardan biri hatta tekiydim. Tesadufen ogrendigim chat olayina takilmistim, ogle arasi bile cafeye kosuyordum. Neyse, o zamanlar biriyle tanistim onlx diyelim kendisine. Neyse biz uzun sure chatlestik, telefonlastik vs tabi ben cok akilliyim ya cocuk beni oyle kezban gbi gormesin diye bir dunya yalanlar soyledim. Ozetle cocuga kendimi surekli sevgili degistiren, yakinlasan bir tip gbi anlattim. 16 yasinda, ergenligi cok zor ve depresif gecmis bir kizdim sacmaladim evet ama o zamanlar mantikli gelmisti. Neyse bu kisi askere gitti, bekledim. Arada bna yol verdi gitmedim, bu arada guzellestim herkesin begendigi bi kiz oldum. Normal erkek arkadaslarim oldu ama is ciddiye binince sogudum sorun cikardim vs vs. ben
Onun yerine kimseleri koyamadim.. Onda hissettigimi kimsede hissedemiyorum kimseyi onu sevdigim
Gbi sevemiyorum, herkese tersim ama konu oysa aptal oluyorum resmen 5 yasinda cocuk gbi oluyorum. O da 33 yasinda su an, evlenmeyi dusunuo kendi tabiriyle duzgun bi kizla. Altini ciziyo bunun. Ben anlattim ole biri degildim dedim ama tabi inanmiyor. Beni telinden engelledi. 3 ayda bi ararsa ariyor konusuyoruz 2-3 saat kapatiyor. Ben tabi darmaduman. Kac kere isyerine gidip uzaktan baktim ole aglaya aglaya, icim gidiyor. Ve yarin bi gun evlenicek. Ben de hep icimde bu kirik hikaye ile kalicam sanirim.

Burclariniz ne acaba?

C capoeira evet takinti haline getirdim resmen benim hayalimda o oyle bi yerdeki kendi bile dolduramaz sanki

Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben hayir foto gordum ve kameradan

JessicaJoy JessicaJoy bazn beni heveslendiriyo senle evlensek olur aslinda diyo mutlu oluruz diyo snr olmaz senle yapamam diyor

mordolunay mordolunay evet diger arkadasn da dedigi gbi onu cok farkli yerlere tuttum belki duzgun iliskimiz olsa bu halini dusurcem gozumden beni hirs yaptin derdin bu diyor

Velvette Velvette kavusamassan ask olur hesabi. O bana degl bi kac ay haftayi bile cok goruyor.

White Mocha White Mocha arada sevgililerim oldu ama hep onu aradim baskalarnda kiyasladm unutamadim bi turlu

Bence durumu tekrar anlatan hislerinizi de belirttiğiniz bir mesaj atın. Ama mesajda da kabul etmiyorsa bir daha aramasını istemediğinizi söyleyin mutlaka. O ne öyle 3 ayda bir aramaklar falan.
Ona göre sizde kendi hayatınıza bakarsınız.
Dediginiz gbi son bi msj yazip son noktayi atmaliyim kullanio rsmen hislerimi

millan millan garrulous garrulous
Konu bir derdim var farketttiniz mi? Ne kadar da cabuk teshis koydunuz aslinda ben ole biri olabilirmisim. Bu kadar cabuk harcamayin arkadaslar. Ole olsa ne yalan solicem burda ben buyum cocuk da beni istemio derim forumda kimseyi tanimam kim bilcek beni. Ayip ya ben fikir almaya calisiyorum yazilanlr bakin.

M matmazeldepresif su an sevgilisi yk ama nisan taktigi gun aramicakmis beni kapancakmis bu defter o da bni seviomus ama benim yaptiklarimi unutamazmis

Z zipzip ben yengec o kova

Ben gercekten cok uzuldum senin icin. Kafanda yarattigin bir karaktere asik olmussun, bu adama degil aslinda. Tabii ki hic bir sevgilin hayalinde olan kisiye yaklasamaz bile. Artik cok gec ama, keske daha once sevgili olabilseydiniz. Eger bir kere bile gorusmus olsaydin, sende bu derece saplanti haline gelmeyecekti bence. Anlamadigim bu adam neden senle yuzyuze gorusmeyi kabul etmiyorda bu kadar yildir iletisimi koparmiyor?

Back
X