• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlkk gecee

esraab23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2018
34
-9
36
26
Arkadaşlar merhaba eşimle ilk gece birlikte olduk ama benden hiç kanama gelmedi esnek kızlık zarı olabileceğini kendisi söyledi hiç dert etmedi ama girerken o kadar zorlandı ki ve çok acıyordu. Kendimi kasıyordum hep 2-3 gün ilişkiye devam ettik. Bu süre sonrasında adet oldum 1 hafta kadar sürüyor bittikten sonra tekrar ilişkiye girdik. Lavaboya gittiğimde kan geldiğini gördüm ama çok değil acaba adet miydi kızlık zarı kanaması mı eşim dert etmiyor benim kafama çok takıldı😒

Eşiniz medeni aklı basında bir insanmış. Bence sizde dert edinmeyin kendinize. Boşverin gitsin. Zaman geçsin ilişkide zorlanma vs yaşarsanız doktora muayene olursunuz.

Benim de kanamam olmadı hatta Bi sorumu var diye Dr gittim ama gayet normalmiş yani belki de kızlı zarınız esnek ya da kalındır

Arkadaşlar merhaba eşimle ilk gece birlikte olduk ama benden hiç kanama gelmedi esnek kızlık zarı olabileceğini kendisi söyledi hiç dert etmedi ama girerken o kadar zorlandı ki ve çok acıyordu. Kendimi kasıyordum hep 2-3 gün ilişkiye devam ettik. Bu süre sonrasında adet oldum 1 hafta kadar sürüyor bittikten sonra tekrar ilişkiye girdik. Lavaboya gittiğimde kan geldiğini gördüm ama çok değil acaba adet miydi kızlık zarı kanaması mı eşim dert etmiyor benim kafama çok takıldı😒
erkek anliyor o yuzfen bisey dememistr yani esnektr o yuZden takma

Bazı kaynaklara göre Esnek kızlık zarının görülme oranı %30 cıvarındaymış ve ilk gece kızlık zarının kanamama ihtimali de %50, bunlar hiç de azımsanacak oranlar değil. Dolayısıyla ilk gece kanamasının bekaret göstergesi olması ne kadar geçersiz bir şey aslında. Regl bittikten 1-2gün sonra ilişkiye girildiğinde hafif bir kanama olması normalmiş. Büyük olasılıkla adet kanamasıdır.

Back