- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 32
Herkes cesaret edemezdim gitmeyin tek falan demiş fakat ilk şimdi olmazsa ne zaman olacak bir başlangıç yapmak lazım. Hem kv niz yanınız da saat başı durup mola verin. Tesislere girin çay yemek molası dinlene dinlene gidin 9 saatlik yolu gerekirse 10 - 11 saatte gidin fakat dinlenerek kontrollü gidin korkmayın kadınlar bu güne kadar neyi başaramadı bunu başaramayacaksınız.Hanımlar merhaba
Bizim tayinimiz çıktı taşınıyoruz eşim gelemiyo . Herşeyi hallediyorum ama tasinacagimiz yer şuan 9 saatlik uzaklıkta. İlk uzun yol şoförlüğümü yapicam. 10 aylık bi oğlum var tasinana kadar 10 buçuk oluryolda kv yanımda olacak oğlum için. İlk uzun yolculugum olacağı için nelere dikkat etmem gerek acaba tecrübesi bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Oğlum sabah kalkınca ve akşam emiyo yani yolda emzirme derdim olmicak ama araç hareket halindeyken besleme ,su icirme nasıl olur ? Bu kadar yolu molasiz gitmek istiyorum yapılabilecek bişey mi ? Yolculuk esnaaint en çok neye ihtiyaç duyuluyo vs uzun yol için her konuda tavsiye istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Tebrik ederim nasıl kullandınız o kadar saat molasizRekorum 16 saat molasız tek başına araç kullandım, arada durup çay, kahve alın yolda yanınızda da olsun kahve. Emziriyorsun sakıncası var mı bilmiyorum ona bakın ama atıştırmalık ne seviyorsanız onu alın, uykuyu açıyor bi şeyler yemek. 9 saat hemen geçer yol da güzelse tamamdır. Sabah çıkın yola yani 4-5 gibi daha iyi olur ya da sabah 6 gibi. Gece çıkarsan da sabah güneşi doğarken yolda olursan o uyutur seni o nedenle bi benzinlikte yarım saat uyu iyi gelir. Ama sabah çıkarsan sorun olmaz hemde daha çabuk yol alırsın gece daha uzun sürüyor deneye deneye anladım :) artım gündüz çıkıyorum
Teşekkür ederimYolun ve şansın açık olsun, hayırlı yolculuklar inşallah demek için uğradım.
Tek ihtiyaç molası vermeyi düşünmüyorum ama bakalımTabiki çay kahve molası verin. Bebeğinizin ihtiyaçlarını kv karşılar artık, hem araba sürüp hem ilgilenemezsiniz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?