- 22 Ekim 2020
- 151
- 79
- 24
Allah razi olsun canimCann doktorlar öyle diyorsa öyledir b3n sadece nun teorisiinin resimlerine bakarak fikir edinmeye calisiyorum hayirlisi olsun insallah
Cümlemizdende canmAllah razi olsun canim
Kiz gibibana da bakar mısınız karından ultrason 6+1Eki Görüntüle 2773762
Teşekkür ederimKiz gibi
Nub teorisindeki çıkıntıdan baktı tutma ihtimali yüksek oluyor bazen yanılma payı olabiliyor bende olmamıştı senin nub teorisinde bebeğin kızNerden anladınız herkes erkek diyor
Rabbim gönlünce versin inşallah bunlar teoriden ibaret doktorlar bile yanılıyor benim 2 yıl önce arkadaşım kız bebeğe hamileydi doğumda şok yaşadılar bebek erkekti çok gülmüştük kız bekledikleri için herşey pembeydi sonra pembiş pembiş giydi belli süre herşeyi rabbim bil
Tabiki Allah bilir. Ben ne doktorum nede uzman ben nub teorisine göre tahminde bulunuyorum benim yaptigimi herkes yapar tabiki sadece Rabbim bilir herseyi!Rabbim gönlünce versin inşallah bunlar teoriden ibaret doktorlar bile yanılıyor benim 2 yıl önce arkadaşım kız bebeğe hamileydi doğumda şok yaşadılar bebek erkekti çok gülmüştük kız bekledikleri için herşey pembeydi sonra pembiş pembiş giydi belli süre herşeyi rabbim bilir
Ayrıntılı ultrasona girmedi mi renkli ultrasonlar var doğuma kadar nasıl anlamadılarRabbim gönlünce versin inşallah bunlar teoriden ibaret doktorlar bile yanılıyor benim 2 yıl önce arkadaşım kız bebeğe hamileydi doğumda şok yaşadılar bebek erkekti çok gülmüştük kız bekledikleri için herşey pembeydi sonra pembiş pembiş giydi belli süre herşeyi rabbim bilir
Erkek gibiEn baştaki 6+6 günlük olan diğer son 2 fotoğrafta 10 haftalık benimde tahmin edebilir misiniz
Kiz gibiÖnemli olan sağlıklı olsunAma cinsiyet ne olabilir
Kiz a benziOBana da yorum yapabilir misiniz?
Girdi canım detaylı ultrasonada girdi hep kız çıkmıştı doğumda herkes şok bebek erkekAyrıntılı ultrasona girmedi mi renkli ultrasonlar var doğuma kadar nasıl anlamadılar
Allah allahGirdi canım detaylı ultrasonada girdi hep kız çıkmıştı doğumda herkes şok bebek erkek